Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید  محمد حسینی شاهرودی شامگاه دوشنبه در جمع مردم شاهرود به مناسبت فرارسیدن پانزدهم خردادماه، به میزبانی مسجد امام صادق(ع)، ضمن بیان اینکه برخی معتقد هستند در برجام موضوع فناوری هسته‌ای ایران متضرر نشد اما این‌گونه نیست چراکه ما هم ضررهای فراوان دیدیم و هم هزینه‌های بسیاری پرداختیم، تأکید کرد: برای هرکدام از سانتریفیوژهای ایران هزینه‌های بسیاری شده بود اما شاهد بسته شدن آن‌ها بودیم هرچند ما دارای متخصصان داخلی بسیاری بوده و باید گفت فناوری هسته‌ای را درونی کرده‌ایم اما راه‌اندازی مجدد آن‌هم دارای هزینه بسیاری است و هم وقت فراوانی به خود اختصاص خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایران اسلامی امروز اگر بخواهد درزمینهٔ هسته‌ای هر اقدامی کند باید خسارات دیگری را نیز تحمل کند لذا در مقوله برجام باید دغدغه‌ها جدی گرفته می‌شد، در همان زمان نیز بیان شد که باید اروپا تضمین عملی به ایران دهد یعنی هر یک گامی که ایران درزمینهٔ محدود کردن هسته‌ای برمی‌داشت یک گام غرب پیش می‌آمد اما در عمل ما به تمام تعهداتمان عمل کردیم و از اینکه غرب این امر را تائید می‌کرد خوشحال بودیم حال‌آنکه کسی نپرسید اروپا و آمریکا به کدام تعهداتشان عمل کردند؟

دشمنان هر روز یک بهانه علیه ایران دارند

رئیس مرکز اسلامی غرب کشور بابیان اینکه زیاده‌خواهی دشمنان تمامی ندارد، تأکید کرد: دشمنان امروز به بهانه هسته‌ای فردا موشکی و پس‌فردا با هر بهانه دیگری از ایران عقب‌نشینی می‌خواهد و همان‌طور که در قران کریم نیز تذکر داده‌شده، دشمنان از این امر دست درنخواهند داشت تا موقع که تابع آن‌ها شویم و این یعنی هرچه دشمنان گفتند ما بگوییم چشم؛ موضوعی که با اصول انقلاب اسلامی در تعارض است.

آیت‌الله حسینی شاهرودی بابیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره خروج آمریکا از برجام خواستار شکایت محکم دولت ایران به سازمان ملل شدند، تأکید کرد: دولت متأسفانه تاکنون این اقدام را صورت نداده و ما معتقد هستیم که اگر دولت محکمی بر روی کار بود همان فردای سخن معظم له، شکایت ایران به سازمان ملل صورت می‌گرفت از سوی دیگر آمریکا نیز می‌دانست که دولت کنونی ایران اهل شکایت و پیگیری خروجش از برجام نیست.

وی افزود: عهدشکنی آمریکا درباره برجام نقض یکی از قطعنامه‌های سازمان ملل است و اگر این نقض از سوی هر کشوری دیگری رخ می‌داد، سازمان‌های بین‌المللی و مجامع جهانی هرگز آن کشور را به حال خود، این‌چنین راحت نمی‌گذاشتند اما چون آمریکا در رأس حرکت قرار دارد کسی چیزی نمی‌گوید.

شرکت‌های اروپایی تابع کشورهایشان نیستند

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان درباره خروج آمریکا از برجام با تعریف دو نظریه محتمل در روابط بین ایران و غرب، تأکید کرد: دو دیدگاه در این‌بین وجود دارد نخست اینکه اروپا برای آبروی خودش و اینکه نشان دهد استقلال دارد می‌خواهد طرف ایران را در مقوله برجام بگیرد، اما سؤال اساسی اینجاست که مگر این کشورها می‌توانند به شرکت‌هایشان که همگی خصوصی بوده و تابع دولت نیستند، امرونهی کنند؟ امروز شرکت‌های اروپایی نمی‌توانند میلیاردها دلار روابطشان را با آمریکا نادیده بگیرند، لذا شرایط به سمتی پیش می‌رود که علناً نباید انتظار عملکردی متفاوت را داشت که نمونه آن درباره فرانسه و احتمال خروج این کشور از برجام پس از آمریکا مطرح می‌شود و این کشور طرح خروج را بررسی می‌کند.

آیت‌الله حسینی شاهرودی بیان کرد: دومین نظریه این است که اروپا و آمریکا به خروج ایالات‌متحده از برجام رسیدند تا دست این کشور برای تحریم‌های بیشتر علیه ایران اسلامی باز شود و متأسفانه دراین‌بین دولت ما نیز پیگیر نیست تا این کشور را به سازمان ملل بکشاند، چندی پیش رئیس‌جمهور در گزارشی که خدمت رهبر معظم انقلاب اسلامی ارائه می‌کرد بیان داشت که آبروی آمریکا در مقوله برجام رفت اما معظم له بیان کردند مگر ما در برجام دنبال بردن آبروی آمریکا یا اروپا بودیم؟ ما به دنبال این بودیم که تحریم‌ها رفع شود تا بتوانیم به‌خوبی نفت را در دنیا بفروشیم و پولش را به اقتصاد بیاوریم اما آیا این امر صورت گرفت؟

وی ضمن بیان اینکه تعبیر دیگری که درباره خروج آمریکا از برجام بیان می‌شود و آن سیاست چماق و هویج است، گفت: یعنی چماق تحریم‌ها از سوی آمریکا و دست این کشور در فشار علیه ایران و سیاست‌های ظاهری اروپا؛ اما دراین‌باره باید گفت آمریکا و اروپا منافع مشترکی دارند و ایران اسلامی را دشمن مشترک خود می‌پندارند اما از سویی نیز اروپائیان مجبور هستند که طرف ایران را بگیرند چراکه آبرویشان درخطر است.

آمریکا ۲۰ تریلیون دلار بدهی دارد

رئیس مرکز اسلامی غرب کشور بابیان اینکه اساساً روی کار آمدن ترامپ در آمریکا به دلیل تاجر بودن وی و فرار آمریکا از ورشکستگی بود، گفت: آمریکا ۲۰ تریلیون دلار بدهی دارد از سوی دیگر طرح مبادلات ارزی غیر دلاری برای نخستین بار توسط ایران مطرح و در برخی کشورها مانند چین و روسیه اجرایی شده است، لذا آمریکا می‌بیند که پول ملی‌اش که بدون پشتوانه به‌کرات در دنیا انتشاریافته امروز ارزشی کمتر دارد و امروز اگر آمریکا سرپاست به خاطر ارزهای دیجیتال و سرمایه‌هایی است که در اروپا و بسیاری کشورها دارد لذا باید گفت آن‌ها ترامپ را روی کار آوردند تا بتواند با اروپا و دیگر کشورها تجارت کند.

آیت‌الله حسینی شاهرودی در دیگر بخش سخنان خود به جبهه مقاومت نیز اشاره کرد و گفت: امروز شاهد این هستیم که ایران در یک‌سو و غرب در سوی دیگر غائله خاورمیانه است لذا دراین‌بین روسیه با خود اندیشید که اگر بخواهد وارد این بازی شود می‌بایست در جبهه ایران بازی کند که البته این کار را نیز کرد و تاکنون نیز ایستاده است اما نکته قابل‌توجه برای ما این است که امروز اروپا نیز به این نتیجه رسیده که برای نقش‌آفرینی باید به این جبهه رو کند.

وی افزود: قدرت‌هایی که در دو سوی معادله جبهه مقاومت وجود دارند قابل قیاس نیستند اما اروپا شاهد این است که ایران بهانه‌ای برای این است که اروپا بایستد و بگوید که زیر سلطه آمریکا نیست و حس غیرتی شدن را در این کشورها می‌توان به‌وضوح مشاهده کرد، اروپا تمایل به جبهه ایران را بروز می‌دهد چراکه هم ادعا می‌کند شان خودش را حفظ کرده و هم استقلالش را دارد و دراین‌بین آمریکا است که منزوی‌شده و حتی  قطع‌نامه‌هایش در سازمان ملل نیز بارأی خودش روبرو می‌شود.

دودستگی در بین مردم و مسئولان نظام آفت است

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان در دیگر بخش سخنان خود، به ویژگی‌های انقلابی بودن از دیدگاه امام خمینی(ره) پرداخت و با اشاره به دغدغه‌های ایشان در زمان حیات مبارکشان، گفت: دودستگی در بین مردم و مسئولان نظام نخستین آفتی بود که ایشان همواره آن را تذکر می‌دادند، خیلی‌ها به دنبال دوقطبی کردن جامعه بودند و هستند کسانی که در جبهه دشمنان فعالیت می‌کنند و در سال‌های اخیر بارها می‌خواستند به دوقطبی بودن جامعه دامن بزنند.

آیت‌الله حسینی شاهرودی به دیگر دغدغه امام خمینی(ره) اشاره داشت و افزود: یکی از اصول انقلاب عدم ترجیح منافع برخی سرمایه‌داران بر توده‌های مردم است که با اصل انقلاب اسلامی سازگاری داشت، لذا وقتی رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز تأکید می‌کنند که اقتصاد مقاومتی باید اولویت باشد یعنی توزیع ثروت و تولید در تمام جامعه رعایت شود نه اینکه تولید در دست سرمایه‌داران باشد، امام راحل(ره) همچنین به نادیده گرفتن ارزش‌های اسلامی نیز اشاره داشتند و آن را دیگر آفت خطرناک برای انقلاب می‌دانستند، دراین‌باره نیز باید گفت ما تا زمانی سرپا هستیم که ارزش‌های انقلابی‌مان با ما باشند و اگر رفاه غربی را در سایه نظام سرمایه‌داری بخواهیم از ارزش‌های انقلابی دور شده‌ایم.

وی بابیان اینکه سرگرم شدن مسئولان نظام با لذایذ دنیوی دیگر آفتی بود که امام خمینی(ره) همواره آن را تذکر می‌دادند، ابراز داشت: عافیت‌طلبی ذات مسئولان در نظام اسلامی نیست، همچنین ایشان به دوری از اندیشه‌های التقاطی تأکید فراوان داشتند که مبادا انقلاب به دست نااهلان بیفتد و درنهایت امام راحل(ره) همواره تأکید داشتند که دشمنان می‌خواهند مردم را از روحانیان دور سازند لذا مباحثی را مطرح می‌کنند که روحانیت باید به مسائل دینی و فردی انسان‌ها بپردازد درحالی‌که این‌گونه نیست.

حضور درصحنه ازجمله شاخص‌های انقلابی‌گری

رئیس مرکز اسلامی غرب کشور همچنین بابیان اینکه حضور درصحنه ازجمله شاخص‌های انقلابی بودن است، گفت: اینکه فکر کنیم کسی قرار است از خارج وارد شود و مشکلات ما را حل کند اشتباه است، ما باید خودمان درصحنه حضورداشته باشیم، لذا اگر انقلابیون از صحنه کنار بروند قطعاً خواست دشمنان رخ‌داده و ما متضرر خواهیم شد همان‌طور که دشمنان اسلام غیرانقلابی را که خالی از حضور درصحنه باشد می‌خواهند، این همان اسلامی است که در آن جدایی دین از سیاست نیز مطرح می‌شود و باید درباره آن هوشیار بود، اسلامی که در آن بیان می‌شود ربا موضوعی اقتصادی است پس به دین ارتباطی ندارد و یا مسائل دیگر اجتماعی، فرهنگی و سیاسی که دشمن قصد دارد این نگاه را در جامعه حکم‌فرما کند که این‌ها باید از دین جدا باشند.

حسینی شاهرودی همچنین به شب‌های قدر و ماه رمضان نیز اشاره کرد و بابیان اینکه تقوای الهی مهم‌ترین چیزی است که انسان را در دنیا و آخرت سربلند می‌کند، تأکید کرد: امروز همه مشکلات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ما از همین بی‌تقوایی است لذا باید در پناه قرآن کریم و ماه رمضان از فرصت‌های باقی‌مانده در راستای تقوای الهی بهره‌مند شویم.

وی در اهمیت قرآن کریم و تلاوت آن در ماه رمضان نیز گفت: قرآن کتاب هدایتگر انسان‌ها است و بهترین هدایت‌ها را در خود دارد این کتاب همچنین هرچه موردنیاز انسان باشد را در درون خود جای‌داده و لذا ماه رمضان فرصتی است تا با روزه و قرآن، یاد خدا را در دل‌هایمان تقویت کنیم، از سوی دیگر امام صادق(ع) درباره قرآن هشت فاکتور اساسی را بیان می فرمایند که مهمترین آنها درست خواندن قرآن، فهم آن، عمل به قرآن، توجه به وعده‌های خدا در آن است که تخلف ناپذیر هستند، همچنین توجه به وعید هایش و ... محسوب می شوند.

کد خبر 4313881

منبع: مهر

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران ایالات متحده آمریکا برجام شاهرود بوشهر سالروز ارتحال امام خمینی ماه مبارك رمضان شهرکرد گرگان شیراز یاسوج مشهد سوم خرداد فتح خرمشهر خرم آباد مراسم گلریزان امام خمینی ره خطبه های نماز جمعه سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۸۶۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پانزدهمین نشست سران اسلامی در بانجول، گامبیا درباره «ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفتگو برای توسعه پایدار» به ایراد سخنرانی پرداخت که متن کامل آن به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای رئیس، عالیجنابان، خانم‌ها و آقایان،

در ابتدا مراتب خرسندی خود را بابت حضور در این نشست ارزشمند و درکشور زیبای گامبیا ابراز می‌دارم. از مهمان نوازی گرم دولت و ملت گامبیا تشکر نموده و ریاست این کشور را بر پانزدهمین نشست کنفرانس سران اسلامی تبریک می‌گویم.

در آغاز سخن، ضمن محکومیت شدید تداوم جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مقاوم و مظلوم غزه، بر ضرورت تقویت اتحاد و همبستگی بیش از پیش کشورهای اسلامی برای توقف فوری نسل کشی، جنایات جنگی ترکیبی رژیم صهیونیستی و لزوم ارسال فوری، کافی و بدون مانع کمک‌های بشر دوستانه به سراسر غزه تأکید می‌کنم.

بی شک این دوره زمانی نیز با همه مصائب و سختی‌های آن بر ملت فلسطین خواهد گذشت اما چگونگی و کیفیت نقش آفرینی ما دولت‌های مسلمان در برخورد با این بحران در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد.

بی تردید قطع روابط دیپلماتیک و اقتصادی و تحریم عملی تسلیحاتی و تجاری ابزار مهمی در توقف نسل کشی اسرائیل در غزه و جنایاتش در کرانه و قدس شریف می‌باشد. از دولت‌ها و کشورهای مسلمان و آزادیخواهی که در این مسیر اقدام نمودند، صمیمانه قدردانی می‌کنیم.

تحولات اخیر فلسطین و مقاومت غزه و کرانه بار دیگر ثابت کرد، از بین بردن مقاومت فلسطین و حماس، به عنوان یک حرکت آزادی‌بخش در مقابل اشغالگر، توهمی بیش نبود. چرا که رژیم اسرائیل یک دولت مشروع نیست، او فقط یک قدرت اشغالگر آپارتاید است و گذشت زمان نیز هرگز به قدرت اشغالگر مشروعیت نمی بخشد.

تحقق صلح و امنیت پایدار و عادلانه در منطقه تنها از طریق پایان اشغال سرزمین فلسطین، سوریه و لبنان، بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین مادری خود و تضمین تحقق حق تعیین سرنوشت میسر است.

کارزار جهانی حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات ضد بشری رژیم صهیونیستی با گذشت هفت ماه از آغاز جنگ همچنان با قدرت ادامه دارد و به دانشگاه‌های آمریکا، اروپا و سایر کشورهای جهان رسیده است. مدعیان دروغین آزادی بیان در غرب، این صدای اعتراضی وجدان‌های بیدار بشری را با سرکوب خشونت آمیز پاسخ می‌دهند و با دیگر رویکرد استانداردهای دوگانه خود را به نمایش می‌گذارند.

رؤسای محترم،

افکار عمومی جهان و بویژه جهان اسلام قویاً از ما انتظار دارند تا در نتیجه این اجلاس سران، توصیه و اقدامات مهمی داشته باشیم شامل:

۱- تاکید بر برقراری آتش‌بس فوری، کامل، بی‌قید و شرط و دائم در تمام مناطق غزه از جمله در رفح و حتی کرانه باختری؛

۲- رفع کامل محاصره انسانی غزه؛

۳- تبادل اسرا؛

۴- موظف ساختن رژیم اسرائیل به خروج فوری، کامل و غیرمشروط تمامی نیروهای نظامی و تجهیزات آنها از غزه و تضمین بین المللی بازگشت امن مردم به مناطق و اماکن خود؛

۵- اعمال تحریم فوری تسلیحاتی و تجاری علیه رژیم اسرائیل؛

۶- حمایت از قرار موقت الزام آور دیوان بین الملل دادگستری و فراهم ساختن زمینه محاکمه و مجازات تمامی آمران، عاملان جنایات اسرائیل. برای تضمین صلح و امنیت در منطقه و جهان اسلام، باید رژیم سرکش و اشغالگر فلسطین را متوقف، محاکمه و مجازات کرد.

همکاران گرامی،

جهان اسلام اکنون در وضعیت بسیار حساس و پیچیده ای قرار دارد به نحوی که کشورهای اسلامی در تلاش برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار با طیفی از چالش‌ها ازجمله بی‌ثباتی اقتصادی، ناآرامی‌های سیاسی، درگیری‌های منطقه‌ای، اشغال خارجی، حضور بیگانگان و مداخله قدرت‌های فرا منطقه‌ای مواجه هستند. این چالش‌ها تاکنون به تشدید فقر، تضعیف انسجام اجتماعی و اختلال در روند تلاش‌های توسعه‌ای منجر شده است.

با این وجود، این چالش‌ها می‌توانند موجد فرصت‌هایی قابل‌توجه برای پیشرفت و نوآوری در جهان اسلام و شکوفایی تمدن اسلامی باشند. میراث فرهنگی غنی، منابع طبیعی متنوع و جمعیت جوان و مستعد کشورهای اسلامی، زمینه‌های مساعدی را برای پیشبرد طرح‌های توسعه پایدار بر اساس شاخص‌ها، معیارها ارزش‌های اسلامی فراهم ساخته است.

در این راستا جهان شاهد است که مردان و زنان جوان با استعداد و تلاشگر ایران در مسیر توسعه علم و فناوری بومی شگفتی‌های بزرگی آفریده اند. این ظرفیت سرشار در میان همه جوانان کشورهای اسلامی موجود است.

ما بر این باوریم که در راستای تحقق شعار تقویت، اتحاد و همبستگی از طریق توسعه پایدار؛

اول- ملت‌های اسلامی با تمرکز و سرمایه‌گذاری در بخش نیروی انسانی، فناوری و زیرساخت‌ها می‌توانند ظرفیت بزرگ خود را در جهت نیل به اهداف توسعه پایدار ملل مسلمان به کار گیرند.

دوم- جهت تعمیق سطح همکاری‌ها و تسرّی توسعه پایدار و همه‌جانبه می‌بایست شبکه همکاری‌های اقتصادی، فنی، توسعه‌ای، تجاری و مالی- پولی میان کشورهای اسلامی در بستر توافقات و سازوکارهای هدفمند و مشترک، بیش‌ازپیش تقویت گردد.

سوم- ایجاد یک پلتفرم اختصاصی در چارچوب سازمان همکاری اسلامی جهت اشتراک‌گذاری دانش، تخصص و منابع مرتبط با توسعه پایدار لازمه تحقق طرح‌های توسعه‌ای ملل مسلمان است.

چهارم- ارتقای یکپارچگی اقتصادی و تجاری بین کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی جهت دستیابی به اهداف توسعه پایدار، بر مبنای ارزش‌ها یک ضرورت است.

پنجم- به‌کارگیری ابتکارات و نوآوری‌های فن آورانه و گسترش تحقیقات علمی به منظور پیشبرد دستور کار تحقق اهداف توسعه پایدار در چارچوب سازمان همکاری اسلامی نیازمند طراحی سازوکاری مناسب می‌باشد.

جناب آقای رئیس،

بی تردید اهداف مهم توسعه پایدار در هر نقطه از جهان بدون تضمین صلح و امنیت پایدار محقق نخواهد شد. همیاری و همکاری کشورها با شعار «امنیت و توسعه پایدار برای همه» ضرورت و فوریت می‌یابد.

آقای رئیس، همکاران گرامی، خواهران و برادران،

در پایان مایلم تاکید کنم؛ حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق، بار دیگر چهره واقعی رژیم تروریست اسرائیل را آشکار ساخت.

جمهوری اسلامی ایران با توسل به قاعده حقوقی دفاع مشروع، -و پس از نااید شدن از نقش بازدارنده شورای امنیت سازمان ملل- روز شنبه ۱۳ آوریل، پاسخ نظامی حداقلی و محدودی به اسرائیل داد. البته ما با صدای بلند هشدار دادیم در صورت هر گونه ماجراجویی جدید رژیم اسرائیل علیه منافع ایران در داخل و یا خارج، واکنش بعدی ما علیه اسرائیل حداکثری، فوری و کاملاً پشیمان کننده خواهد بود. این تصمیمی تغییر ناپذیر است.

توسل ایران در اعمال حق دفاع مشروع نشان دهنده رویکرد مسئولانه ما نسبت به صلح و امنیت منطقه و جهان می‌باشد. ما امنیت جهان اسلام و امنیت منطقه را امنیت ایران می‌دانیم و دست دوستی خود را با دولت‌های منطقه و جهان اسلام به گرمی می‌فشریم. رژیم اشغالگر اسرائیل ریشه نا امنی و دشمن مشترک ماست.

بار دیگر، آمادگی کامل جمهوری اسلامی ایران را برای همکاری با دولت گامبیا و کلیه دولت‌های عضو سازمان همکاری اسلامی جهت ارتقای کارآیی این سازمان در جهان در حال گذار کنونی با هدف تقویت و تضمین منافع مشترک و صیانت از کیان و استقلال سیاسی و اقتصادی کشورهای اسلامی اعلام می‌کنم.

والسلام علیکم و رحمة الله

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • توجه به عفاف و حجاب ارزش نهادن به کرامت زن است
  • مقایسه تاریخی پاسخ‌های ایران به تهدیدات دشمن
  • رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • دشمن با ترویج بی حجابی قصد ضربه زدن به اسلام را دارد
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • تربیت صحیح و اسلامی فرزندان ایران، دغدغه اصلی معلمان دلسوز
  • امام صادق (ع) محور وحدت بین مذاهب اسلامی است