Web Analytics Made Easy - Statcounter


فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و قاچاق غالبا فرآورده‌های تقلبی هستند که در شرایط نامناسب و با مواد اولیه نامرغوب، غیر مجاز و با کیفیت پایین تهیه می‌شوند. بعضی از این فرآورده‌ها حتی اگر اصل باشند، چون بصورت قاچاق و از طریق مناطق صعب‌العبور مرزی و با شرایط حمل‌ونقل نامناسب وارد می‌شوند، ممکن است ساعت‌ها و روزها در برابر گرمای بسیار زیاد قرار گرفته و درجاتی از فساد در آنها ایجاد شود که موجب حساسیت‌های پوستی و عوارض و آسیب‌های دیگر در مصرف‌کنندگان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عوارض مصرف فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی غیر مجاز و قاچاقاین فرآورده‌ها به دلیل استفاده از مواد اولیه غیر مجاز و نامرغوب و یا فساد به وجود آمده در حین نگهداری و حمل آنها، دارای اثرات و عوارض زیر هستند:- ایجاد عوارض آلرژیک ( حساسیتی) که با قرمزی پوست، خارش، احساس سوزن سوزن شدن در محل مصرف، التهاب، تورم و یا حتی تاول‌های پوستی همراه است.- مسمومیت‌های کبدی- تغییر رنگ و صدمه به مو که می‌تواند با ریزش مو همراه باشد (در اثر مصرف رنگ موهای غیر مجاز).- تغییر رنگ و صدمه به ناخن- حساسیت‌های تنفسی- مسمومیت‌های کلیوی- آسیب به سلول‌های پوستی- عوارض چشمی- عوارض خونی- اثرات مضر بر جنین (در صورت مصرف در بارداری).- ایجاد و یا تشدید جوش صورت- ایجاد حساسیت به نور- اثرات سرطان‌زاباید توجه کرد که  برخی از عوارضی ناشی از مصرف اینگونه فرآوردها ممکن است در  مصرف طولانی مدت آنها ظاهر شود.در عین حال مهم است که فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی مجاز را بشناسیم. فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی مجاز  دارای برچسب تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده یا علامت تاییدی بر روی آنها به صورت لیزری چاپ شده است. همچنین لیبل غیر قابل برداشت باید دارای هولوگرام اختصاصی شرکت وارد کننده باشد.فرآورده‌های مجاز آرایشی را از کجا تهیه کنیم؟داروخانه‌ها و فروشگاه‌هایی که مجوز یا پروانه معتبر فروش لوازم و فرآورده‌های آرایشی را دارند، محل‌های مطمئنی برای تهیه اینگونه مواد هستند.به هر حال رعایت اصول ایمنی در استفاده از محصولات آرایشی و بهداشتی بسیار حائز اهمیت است. باید توجه کنید که همیشه قبل از استفاده از محصولات آرایشی - بهداشتی به خصوص مواد آرایشی چشم، دست‌های خود را بشویید. این کار در کاهش انتقال عفونت‌ها موثر است. رعایت بهداشت بعد از خرید محصول به خصوص در مورد محصولات آرایشی چشم بسیار اهمیت دارد. پاکیزگی می‌تواند از عفونت‌های چشمی جلوگیری کند. مطمئن شوید که تمام وسایلی که به چشم خود نزدیک می‌کنید تمیز باشند. محصولات آرایشی و بهداشتی را دور از آفتاب و گرما نگهداری کنید و در دمای بالاتر از ۳۰ درجه سانتی گراد قرار ندهید. نور و حرارت باعث از بین رفتن مواد نگهدارنده محصولات می‌شود.بنابر اعلام معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، محصولات آرایشی بهداشتی نباید برای مدت طولانی نگهداری شوند (بیشتر از یک سال بعد از بازکردن آن) زیرا با کهنه شدن محصول، ویژگی و خواص محصول می‌تواند تغییر کند. برای نگهداری محصولات آرایشی بهداشتی طبق دستور العمل رفتار کنید. در غیر این صورت اگر محصولات آرایشی بهداشتی را در دمای بالا نگه دارید، می‌تواند زودتر از تاریخ انقضای درج شده روی محصول، فاسد شود. همچنین حتما هرگونه دستورالعمل درج شده روی برچسب محصولات را به دقت بخوانید. زیرا این اطلاعات جهت جلوگیری از آسیب ارائه می‌شوند و برای استفاده از محصولات آرایشی و بهداشتی به صورت ایمن اهمیت حیاتی دارند.ایسنا

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 رویداد۲۴ اخبار مهم اخبار روز جدیدترین اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۸۹۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت تعدادی از مردم به دلیل مصرف قارچ‌های سمی در لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، پیمان آسترکی امروز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: طی هفته گذشته تا به امروز و به دنبال بارندگی‌های اخیر و گرم‌شدن هوا و افزایش رویش قارچ‌ها در طبیعت شاهد افزایش مصرف خوراکی قارچ و بروز مسمومیت حاد در تعداد قابل‌توجهی از بیماران مراجعه‌کننده به مرکز مسمومیت‌های بالینی بیمارستان شهید رحیمی هستیم.

وی گفت: متأسفانه تعداد مسمومیت افزایش صعودی داشته و اکثراً با علائم گوارشی شدید، لرز و تعریق و تاری دید مراجعه می‌کنند.

دانشیار مسمومیت‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، تأکید کرد: تشخیص قطعی غیرسمی بودن قارچ‌ها به‌صرف شکل ظاهری میسر نیست.

آسترکی، گفت: به علت شیوع قابل‌توجه موارد مسمومیت و تهدید سلامت افراد توصیه می‌شود از مصرف این‌گونه قارچ‌ها اکیداً خودداری شود.

بنابراین گزارش، مسمومیت ناشی از قارچ‌ها می‌تواند منجر به عوارض جدی نارسایی کبد و کلیه منتهی به پیوند و حتی مرگ در بیماران شود، لذا توصیه می‌شود از مصرف قارچ‌های محلی خودداری کرده و در صورت بروز علائم سریعاً به مراکز درمانی مراجعه تا اقدامات درمانی و تشخصی در زمان مناسب صورت پذیرد و تأکید می‌شود از خوددرمانی پرهیز کنند.

کد خبر 6088433

دیگر خبرها

  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • مسمومیت تعدادی از مردم به دلیل مصرف قارچ‌های سمی در لرستان
  • چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D
  • قلیان لاکچری که چند سال پیش ممنوع بود حالا مجاز شده!
  • قلیانی لاکچری که چند سال پیش ممنوع بود حالا مجاز شده!
  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب
  • رژلب‌ها حاوی فلزات سنگین و مواد سمی هستند
  • معدوم سازی ۳۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی در اهواز
  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب/ وجود مواد مضر و سمی
  • هشدار سازمان غذا و دارو به خانم ها درباره استفاده از رژهای لب