Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@02:43:12 GMT

برگ قاشقی یک گیاه مناسب آپارتمان

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۹۵۰۴۰

برگ قاشقی یک گیاه مناسب آپارتمان

    این گیاه با نام لاتین Desert privet و نام علمی Peperomia magnoliaefolia و درزبان فارسی پیرومیا، قاشقی معروف است. پیرومیا از دسته پی پراسه و زادگاه آن برزیل و جنگل‌های امازون بوده وبرگ‌های قلبی شکل، گوشتی و ابلق به رنگ‌های سفید صدفی و سبز می‌باشد، زادگاه این گیاه جنگل‌های نسبتا تاریک بوده و به همین دلیل سایه آپارتمان را به خوبی دوست دارد و تحمل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این مطلب را به نقل از سایت بیرکلیک می‌خوانیم.



راه‌های نگهداری و تکثیر برگ قاشقی

۱. نور

نور ملایم آفتاب و نور کنار پنجره نیاز‌های نوری این گیاه را تامین میکند، البته نیاز به مراقبت در مقابل نور مستقیم آفتاب به ویژه در ظهر دارد.

۲. دما

نهایت درجه حرارت در تابستان ۲۵ درجه و حداقل درجه در زمستان ۱۹ درجه است، البته برگ قاشقی تا ده درجه هم اختلاف مقاومت نشان میدهد، ولی در کل به هوای خنک احتیاج دارد.

۳. آب

دقت داشته باشید در بین دو آبیاری خاک گلدان خشک شود، آبیاری بیش از نیاز به ویژه در زمستان موجب پوسیدگی گیاه و درمراحل پایانی باعث حمله قارچ بیماری زای ((بوتری تیس)) می‌گردد، در زمستان هر هفته یکبار و در تابستان هر ۲ الی ۳ روز یکبار آبیاری نمایید.

۴. تغذیه

مواد غذایی و موارد مورد نیاز گیاه را با افزایش میزان کود‌های مایع یا جامد محلول در آب‌های مخصوص گیاهان زینتی براساس راهنما هر دو هفته یکبار تامین کنید.

۵. خاک

خاک لیمونی مناسبترین محیط رشد ریشه این گیاه است.

۶. گلدان

ریشه‌های این گیاه سطحی و کوچک است به همین خاطر دوست دارند در گلدان کوچک زندگی کنند، ولی درهر حال هر سال ریشه‌ها را بازدید کنید و در صورت نیازآن را با یک سایز بزرگتر تعویض نمایید.

۷. نظافت

به علت شکننده وحساس بودن برگ‌ها غبارروبی جهت تمیز نمودن برگ‌ها کفایت میکند.

۸. تکثیر

بهترین زمان برای گرفتن قلمه ساقه یا برگ در اواخر بهار یا اوایل تابستان و ریشه دار کردن آن‌ها در دمایی با محیط ۱۹ تا ۲۵ درجه سانتی گراد می‌باشد. منبع: بیرکلیک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گیاهان آپارتمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۹۵۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند

به گزارش خبرنگار مهر، سعید جاوید بخت پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: کهگیلویه و بویراحمد سرانه نخست جنگل در کشور را دارد و ۸۷ درصد مساحت استان در عرصه‌های ملی است.

وی با بیان اینکه دوهزار و ۱۰۰ گونه گیاهی و ۴۵۰ گونه گیاه دارویی در استان رشد می‌کنند، گفت: ریشه کنی و برداشت بی رویه سبب شده که گیاهانی همچون، «بن سرخ»، «بیلهر»، «تره»، «جاشیر» خوراکی، «کرفس» کوهی، «آنغوزه» و «باریجه» در خطر انقراض قرار بگیرند.

جاوید بخت تصریح کرد: جریمه ریشه کنی هر بوته بر اساس قانون یک میلیون و ۲۰۰ هزار ریال است اما همچنان ریشه کنی گیاهان در استان ادامه دارد.

وی افزود: مسدود کردن جاده‌های فرعی منتهی به مراتع، فرهنگ‌سازی از طریق رسانه‌های جمعی و سازماندهی نیروها به سمت مناطق بحرانی که خطر تخریب گیاهان مرتعی دارند از مهمترین اقدامات انجام شده برای جلوگیری از ریشه کنی گیاهان کوهی و در حال انقراض استان است.

مدیرکل منابع طبیعی استان با بیان اینکه در سال گذشته ۶۵ هزار بوته کرفس در منطقه دیمشوک با مشارکت شهروندان طبیعت دوست در عرصه‌های منابع طبیعی کشت شد، گفت: استفاده از ظرفیت مرتع‌داران دارای پروانه به صورت بهینه از منطقه «گُرگو»، «دلی گردو» و «میان تنگان» و همچنین برخورد قانونی لازم برای عبرت آموزی دیگران از اقدامات انجام شده در راستای کاهش بوته کنی هستند.

جاوید بخت تصریح کرد: فرهنگ سازی اساسی و اصولی مرتبط با بقای منابع طبیعی برای آیندگان، آموزش مردم و جوامع محلی درباره زمان و میزان بهره‌برداری از گیاهان مرتعی و اطلاع رسانی عواقب قانونی و میزان جرایم ریشه‌کنی گیاهان مراتع، می‌تواند به کاهش بوته کنی در استان و جلوگیری از انقراض گونه‌های گیاهی کمک کند.

کد خبر 6094110

دیگر خبرها

  • شرایط نگهداری گیاه زامیفولیا ، پوتوس ، گندمی ، سانسوریا و... | کدام گیاهان برای آپارتمان مقاوم هستند؟
  • مهار آتش در آپارتمان چهار طبقه در زاهدان
  • آتش سوزی آپارتمان ۳ طبقه در خیابان گلزاری قم
  • غضنفرآبادی: نیاز نبود موضوع «طرح نور» در صحن مجلس مطرح شود
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • تغییر نام‌هایی که به دل هواداران نمی‌نشیند/ «ریشه» تغییر نمی‌کند
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • عکس/ نمایشگاه گل و گیاه اصفهان
  • انتقال آب رودخانه ماربر، تیشه‌ای بر ریشه رودخانه و سد کارون۳
  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد