Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@17:43:28 GMT

ایجاد شهرک شیلاتی با ظرفیت تولید 10 هزار تن در قشم

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۰۸۶۸۷

ایجاد شهرک شیلاتی با ظرفیت تولید 10 هزار تن در قشم

​مدیرکشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم گفت: ایجاد شهرک شیلاتی با ظرفیت تولید 10 هزار تن و اختصاص بیش از 100 هکتار زمین به سرمایه گذاران با هدف افزایش ذخایر شیلاتی، به حمایت از تولید داخلی و کالای ایرانی کمک شایانی می کند.

به گزارش ایسنا، حامد عبدالهی در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه تا پایان برنامه ششم توسعه ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس باید در کشور تولید شود، افزود: سهم استان هرمزگان در این فرآیند تولید حدود 120 هزار تن است که 84 هزار تن آن سهم جزیره قشم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برنامه های در دست انجام برای توسعه صنعت پرورش ماهی در قفس در سال 97، افزود: سازمان منطقه آزاد قشم در تلاش است تا با ایجاد شهرک شیلاتی با ظرفیت تولید 10 هزار تن و اختصاص بیش از 100 هکتار زمین به سرمایه گذاران با هدف افزایش ذخایر شیلاتی، به مساله تولید داخلی و کالای ایرانی در کنار اشتغالزایی و تحقق سهم جزیره در تولید ماهی کمک کند.

به گفته مدیر کشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم، اجرای این طرح شرایط اشتغال مستقیم برای یک هزار و 700 نفر را فراهم می کند.

عبدالهی با اشاره به جانمایی 80 هکتار زمین برای توسعه  فعالیت های شیلاتی در جزیره قشم، ادامه داد: این میزان زمین به ترتیب در روستای ریگو به مساحت 13 هکتار، روستای مسن 21 هکتار و در روستای سلخ زمینی به وسعت 41 هکتار به عنوان اراضی پشتیبانی در بخش فعالیت های شیلاتی مشخص شده که در سال جاری به سرمایه گذاران واگذار می شود.

وی از برنامه زنجیره کامل پرورش ماهی در قفس به عنوان سیاست اصلی فعالیت های شیلاتی در قشم نام برد و با اشاره به پیش بینی تولید 3 میلیون قطعه لارو ماهی با سرمایه گذاری یک شرکت فرانسوی-ایرانی در این جزیره، افزود: سال گذشته برای اولین بار در قشم بیش از دو میلیون و 260 هزار قطعه بچه ماهی در این منطقه تولید شده است.

مدیر کشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به کاهش ذخایر آبزیان خلیج فارس، اجرای برنامه توسعه محصولات دریاپایه در این جزیره را از سیاست های مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در راستای تقویت بخش شیلاتی برشمرد.

وی افزود: در این راستا مجوز پرورش ماهی در قفس به میزان 40 هزار تن صادر شده است.

به گفته عبدالهی، هم اینک 17 قفس تولید ماهی با ظرفیت نزدیک به یک هزار تن برداشت در آب های جزیره قشم نصب شده و پیش بینی می شود امسال هم  12 قفس جدید به این ظرفیت افزوده شود.

مدیر کشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: امسال همچنین از دو مزرعه پرورش ماهی در قفس فعال در جزیره برای اولین بار بیش از 140 تن ماهی سی باس و هامور برداشت شده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام شيلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۰۸۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش ماهیان گرمابی در دشتستان از طرح‌های اولویت‌دار شیلات است

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل امینی دوشنبه شب در دیدار با فرماندار شهرستان دشتستان با اشاره به شعار سال، جهش تولید با مشارکت مردم گفت: شهرستان دشتستان با وجود اینکه شهر غیر ساحلی استان بوشهر است فرصت‌های بسیار مناسبی برای گسترش فعالیت‌های آبزی پروری از جمله استفاده از استخرهای ذخیره کشاورزی برای پرورش ماهیان گرمابی دارد.

مدیر کل شیلات استان بوشهر ادامه داد: بمنظور ارتقا سطح علمی و توانمند سازی کشاورزان برای استفاده از ذخایر آب‌های کشاورزی در پرورش ماهیان گرمابی دوره‌های آموزشی ترویجی در شهرستان برگزار خواهد شد.

امینی بیان کرد: شیلات استان رایزنی‌های لازم برای تأمین خوراک آبزیان، بچه ماهی، تسهیلات و هرگونه اقدام حمایتی را پیگیری خواهد کرد.

مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره فواید این طرح گفت: یکی از مزایای مهم این موضوع این است که پرورش ماهی با غنی‌سازی آب استخر، میزان استفاده از کود شیمیایی در کشاورزی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: استفاده از بهینه اینگونه استخرها زمینه‌ساز افزایش تولید پروتئین سالم است که می‌تواند در بهبود معیشت کشاورز، اشتغالزایی، رونق اقتصاد روستاها و … نقش آفرینی کند.

وی همچنین بیان کرد: آبزی پروری در تأسیسات کشاورزی موجود با مدیریت منابع آبی یک راهبرد هوشمندانه در جهت افزایش بهره وری است.

فرماندار شهرستان دشتستان ضمن تقدیر از توجه و رویکرد شیلات استان در جذب سرمایه گذاری و اشتغال در این شهرستان گفت: در سالی که مزین به شعار جهش تولید با مشارکت مردم است، نیاز است برای تحقق این شعار تمام تلاش‌ها صورت گیرد.

احمد بنافی خطاب به رئیس جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان گفت: هرگونه همکاری لازم با شیلات استان در زمینه پرورش ماهی در استخرهای ذخیره کشاورزی انجام گیرد.

فرماندار شهرستان دشتستان ادامه داد: در ابتدا این طرح از بخش تنگ ارم که از مناطق فعال در کشاورزی این شهرستان می‌باشد به عنوان پایلوت آزمایشی شروع و عملیاتی شود.

کد خبر 6085903

دیگر خبرها

  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • دانشگاه‌های تحقیقاتی چگونه اقتصادهای منطقه‌ای را تقویت می‌کنند؟
  • برگزاری مسابقات والیبال ساحلی بانوان در قشم
  • زمین ۱.۸ میلیون واحد نهضت ملی مسکن تامین شد
  • پرورش ماهیان گرمابی در دشتستان از طرح‌های اولویت‌دار شیلات است