Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@12:53:48 GMT

شوري آب خرمشهر افزايش يافت

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۱۳۳۹۶

شوري آب خرمشهر افزايش يافت

خبرگزاري آريا - آبادان – ايرنا – رئيس امور آب و فاضلاب خرمشهر با بيان اينکه شوري آب خرمشهر از سه هزار و 500 ميکروموس گذشت گفت: هر چند آب شرب شهرستان کاملا بهداشتي است ولي از لحاظ شوري از حد استاندارد گذشته است.

به گزارش ايرنا غلامرضا پورجلالي چهارشنبه در نشست رسانه اي شوري استاندارد آب را بين يکهزار و 800 تا 2 هزار ميکروموس عنوان کرد و گفت: در حال حاضر شوري آب آشاميدني شهرستان خرمشهر بين سه هزار و 500 تا چهار هزار ميکروموس نوسان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي کاهش نزولات جوي و دبي رودخانه و پيشروي آب دريا به رودخانه ها را از دلايل اصلي بالا رفتن شوري آب خرمشهر بيان کرد و گفت: در حال حاضر شوري آب رودخانه اروند 23 هزار ميکروموس، کارون 20 هزار ميکروموس و کرخه 11 هزار ميکروموس است.
پورجلالي با بيان اينکه 80 درصد آب آشاميدني خرمشهر از طرح غدير و 20 درصد از رودخانه کارون تامين مي شود عنوان کرد: به دليل بالا بودن شوري آب رودخانه کارون به ميزان 20 هزار ميکروموس تحت تاثير جزر و مد با دوره بازگشت 12 ساعته شوري آب خرمشهر را افزايش مي دهد.
رئيس امور آب و فاضلاب خرمشهر تعداد مشترکين آب خرمشهر را 32 هزار مشترک ذکر کرد و گفت: بيش از 10 هزار خانوار نيز از روستاهاي شنه ، محرزي و بخش هايي از حفار از آب آشاميدني بهره مند مي شوند.
پورجلالي مصرف روزانه آب شرب در شهرستان خرمشهر به طور متوسط را 42 هزار متر مکعب عنوان کرد و گفت: روزانه 70هزار متر مکعب آب از طرح غدير و 30 هزار متر مکعب آب مارد وارد شبکه آب خرمشهر مي شود.
وي ميزان هدرروي آب شبکه خرمشهر را بيش از 50 هزار متر مکعب بيان کرد و افزود: بيش از 50 هزار مترمکعب آب شبکه ناشي از شکستگي شبکه و انشعابات غير مجاز، برداشت غير مجاز جهت مصارف کشاورزي هدر مي رود.
وي همچنين از صدور مجوز فعال سازي کارخانه آب شيرين کن در خرمشهر خبر داد و گفت: با پي گيري هاي انجام شده با دستور شوراي تامين، آب و فاضلاب خوزستان مجوز راه اندازي مجدد صادر شده است.
پورجلالي گفت: کارخانه آب شيرين کن با ظرفيت روزانه 10 هزار متر مکعب آب شيرين مدت يک سال به دليل بالا بودن هزينه هاي سنگين متوقف شده بود ولي ظرف 10 روز آينده راه اندازي مي شود.
رئيس اداره امور آب و فاضلاب خرمشهر تکميل سد خاکي کانال ژيان را از راهکارهاي جلوگيري از پيشروي آب شور عنوان کرد و گفت: کاهش دبي رودخانه کارون و پيشروي آب خليج فارس و عبور آن از کانال مارد علت شوري کانال ژيان بوده و درصورتي که پروژه تکميل سد خاکي که در سال 80 سازمان آب و برق خوزستان که در پايين دست مارد اجرا شده بود، تکميل شود از ورود آب شور جلوگيري مي شود.
پورجلالي افزود: سازمان آب و برق خوزستان براي تکميل پروژه سدخاکي پايين دست مارد و مرحله دوم خط غدير قول مساعد داده است.
رئيس اداره امور آب و فاضلاب خرمشهر با بيان اينکه 60 درصد شبکه آب آشاميدني خرمشهر فرسوده است، گفت: طول شبکه آبرساني خرمشهر 620 کيلومتر است.
وي افزود: طرح اصلاح شبکه به طول 300 کيلومتر از سال 89 متوقف شده است.
پورجلالي افزود: با پي گيري هاي انجام شده در جهت فعاليت مجدد طرح اصلاح شبکه آبرساني خرمشهر و مينوشهر اعتباري به ميزان 120 ميليارد ريال از محل اعتبارات اوراق خزانه اختصاص داده شد.
وي اجراي پروژه هاي آبرساني مناطق محرزي، کوي زهيريه را يادآور شد و گفت: براي اجراي پروژه اصلاح شبکه آب حدفاصل پارک حجاب تا حاشيه کارون و مولوي پيمانکار انتخاب شده و تا هفته آينده آغاز به کار خواهد کرد.
وي ميزان اعتبارات مورد نياز اصلاح شبکه آب آشاميدني شهرستان خرمشهر را 2 هزار و 500 ميليارد ريال عنوان کرد و گفت: در اين راستا با مشارکت سازمان منطقه آزاد اروند پروژه اصلاح شبکه آب منطقه کوي کارمندان با اعتباري بالغ بر 50 ميليارد ريال در حال اجراست.
پورجلالي با بيان اينکه اصلاح شبکه پروژه هاي ناتمام در اولويت کاري است گفت: در حال حاضر پروژه هاي ناتمام اصلاح شبکه آب در مناطق آرش، بوستان، ارديبهشت در حال اجراست و تا پايان امسال به بهره برداري مي رسد.
6064
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۱۳۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد

حسین اصغری گفت: طی برنامه‌ریزی و مشورت با استان‌ها، پروژه افزایش تولید در مناطق جنوبی کشور از طریق افزایش سطح زیر کشت و عملکرد تولید در واحد سطح و پروژه نگهداری مزارع تولید تابستانه در استان‌های نیمه شمالی کشور برای تولید پاییزه گوجه‌فرنگی در دستور کار این دفتر قرار گرفته است.

به گفته او، انتظار داریم با اجرای این دو پروژه حدود ۳۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی در فصل پاییز با هدف تامین نیاز بازار داخلی و خارجی تولید شود.

اصغری ادامه داد: در پروژه نگهداری مزارع تولید تابستانه گوجه‌فرنگی در استان‌های نیمه شمالی کشور، تلاش می‌کنیم بخشی از تولید به فصل پاییز منتقل شود.

او  افزود: توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی در استان‌های شمالی کشور مانند قزوین، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی از آذر ۱۴۰۲ پیگیری می‌شود، از این رو برای توسعه کشت داربستی این محصول حداقل باید در سطح یک هزار هکتار کار کنیم که هم اکنون هم نمونه‌های موفقی از کشت داربستی در استان‌های قزوین و بخشی از استان فارس داریم.

او افزود: علت تاکید بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی این است که با افزایش تولید، قیمت را کنترل کنیم.

اصغری ادامه داد: برای تولید گوجه‌فرنگی در کشت داربستی، از ارقام فضای باز استفاده می‌شود هرچند که ارقام مشترک و دومنظوره فضای باز و گلخانه‌ای هم داریم.

او توسعه کشت گوجه‌فرنگی در فضای باز در مناطق مستعد با هدف افزایش تولید را از دیگر برنامه‌های این دفتر اعلام کرد و گفت: استان‌هایی مانند هرمزگان، سیستان و بلوچستان، فارس، بوشهر و خوزستان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی اعلام آمادگی کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»