Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-02@14:40:49 GMT

فشارخون مادر تمام بیماری‌ها است

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۱۴۵۸۸

به گزارش ایلنا، منوچهر قارونی، متخصص بیماری‌های قلب و عروق و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این مطلب که فشارخون مادر تمام بیماری هاست، درباره چگونگی سنجش فشار خون در افراد گفت: هر گاه در سه نوبت متفاوت فشار خون حداقلی شما از 9 بیشتر شود، دچار فشار خون حداقلی هستید.

وی روزه داری در افرادی که دارای فشار خون کنترل شده هستند را بدون مشکل خواند و افزود: این افراد می توانند داروهایشان را در وعده افطار و سحر مصرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممکن است این افراد به دلیل زمان طولانی روزه داری به خود حق بدهند که رژیم غذایی خود را کنار گذاشته و از غذاهای چرب و پرنمک در وعده افطار و سحری استفاده کنند، در صورتی که این رفتار خطر ساز است و افراد دارای فشار خون باید رژیم غذایی خود را در ایام روزه داری ادامه دهند.

فشارخون مادر تمام بیماری هاست/رژیم غذایی خود را جدی بگیرید

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره بهترین دستگاه  سنجش فشار خون افزود: بهترین دستگاه فشار خون اول نوع جیوه ای آن ، سپس نوع عقربه ای و بعد دیجیتالی است.

این متخصص بیماری های قلب و عروق درباره چگونگی مصرف غذا در ایام روزه داری، توصیه کرد: افراد در وعده افطار مواد غذایی کمی مصرف کرده و وعده سحری را تکمیل تری داشته باشند. برخی افطار و شام را با هم مصرف می کنند که این مساله خیلی بد است؛ حداکثر میان این دو وعده باید بازه زمانی نیم ساعت تا یک ساعت وجود داشته باشد چرا که اگر معده خالی را یک مرتبه به کار بیاندازیم، موجب اختلال در سیستم قلب و عروق می شود.

وی در پایان تاکید کرد: بدترین کار این است که نمک بخورید، از نمک پرهیز کنید، فشار خون خوب شدنی نیست ولی کنترل شدنی است. اصطلاح فشار خون عصبی اشتباه است ولی اگر فردی با سابقه فشار خون عصبانی شود، برای وی خطرناک خواهد بود.برخی این باور اشتباه را دارند که فشار خون باید ثابت باشد در حالی که فشار خون فرد زنده باید متغیر باشد،  مثلا  بعد از افطار فشار خون در افراد دو درجه افزایش می یابد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رژیم غذایی فشار خون قلب مواد غذایی هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۱۴۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن

خواه آخرین وعده غذایی خود را آخر شب بخورید و یا تا لحظه خواب در حال رفت و آمد به سمت یخچال باشید، این پرخوری های آخر شب ممکن است به چیزی بیش از سنگینی معده در طول زمان منجر شود. تحقیقات نشان می دهد که غذاخوردن قبل از خواب می تواند عوارض جانبی بی شماری بر همه چیز از جمله وزن و عملکرد شما در محل کار داشته باشد.

چربی کمتری می سوزانید

به گزارش نمناک، اگر می خواهید وزن خود را کاهش دهید، ممکن است بخواهید قبل از خواب میان وعده های سبک بخورید اما مطالعات در یک گروه 6 نفره بالای 50 سال نشان می دهد؛ کسانی که یک وعده غذایی قبل از خواب می خورند چربی کمتری در مقایسه با کسانی که وعده غذایی خود را چند ساعت زودتر می خوردند، می سوزانند، علارقم اینکه میزان مصرف کالری و فعالیت بدنی هر دو گروه برابر است.

دچار وزن اضافه میشوید

اگر نمی توانید وزن خود را کاهش دهید، شام خود را زودتر بخورید. افرادی که شام خود را به جای ساعت 6، ساعت 10 می خورند، به احتمال زیاد به مشکلات عدم تحمل گلوکز و کاهش اکسیداسیون چربی دچار می شوند. پرخوری قبل از خواب خطر چاقی و سندرم متابولیک را افزایش می دهد.

احتمال ابتلا به سندرم متابولیک در شما بالا میرود

سندرم متابولیک باعث افزایش چربی دور شکم، فشار خون، قند خون، کلسترول، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2، بیماری قلبی و سکته مغزی می شود.

مطالعه ای بر روی گروهی از بزرگسالان بین 40 تا 54 سال نشان داد زنانی که قبل از خواب شام می خورند، بیشتر دچار سندرم متابولیک می شوند. همچنین این آزمایش نشان داد که زنان و مردانی که قبل از خواب پرخوری می کنند سطح تری گلیسیرید و کلسترول آن ها بالاتر از حد طبیعی است.

دچار اختلال خواب خواهید شد

وعده های غذایی آخر شب و خستگی صبحگاهی بیش از آن چه که شما فکر کنید به یکدیگر پیوند خورده اند. مطالعه ای بر روی 52 نفر نشان داد افرادی که قبل از خواب پرخوری می کنند در مقایسه با کسانی که چند ساعت قبل از خواب شام خود را می خورند، بیشتر از اختلال خواب رنج می برند و کم تر می خوابند.

عملکرد شما ضعیف می شود

پر خوری قبل از خواب فقط روی وزن شما تاثیر نمی گذارد. افرادی که شب قبل از خواب غذای ناسالم می خورند، بیشتر دچار مشکلات جسمی از جمله سر درد و اسهال در روز بعد می شوند و در نتیجه عملکرد پایین تری در محل کار خود دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • مراقب قاتل خاموش باشید/ افراد بالغ باید غربالگری فشارخون شوند
  • برای بارداری در سن بالا باید این چکاپ ها را انجام دهید + فیلم
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن