Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - مديرعامل شرکت آب و فاضلاب شهري کردستان گفت: اعتبارات مورد نياز براي اجراي طرح هاي عمراني که مهمترين بخش توسعه اي و سرمايه اي اين شرکت است از محل اعتبارات ملي و استاني (دولت) تامين مي شود.

محمد حسين محمدي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: هم اکنون 70 طرح در قالب 22 مجموعه در حال احداث داريم که اعتبار اين طرح ها از محل اعتبارات عمراني استاني تامين و هزينه مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه در سال 96 حدود 400 ميليارد ريال براي اجراي اين طرح ها اعتبار تصويب شده بود، افزود: از محل اعتبارات بودجه ايي سال گذشته حدود 450 ميليارد ريال به اين استان تخصيص داده شد.
محمدي تاکيد کرد: اعتبارات مورد نياز شرکت آب و فاضلاب شهري شامل دو بخش توسعه اي و جاري است که هزينه هاي جاري از محل درآمدهاي شرکت و هزينه هاي توسعه اي و سرمايه اي از محل اعتبارات عمراني ملي و استاني تامين مي شود.
وي يادآور شد: با وجود اينکه تمام مصرف کنندگان آب شرب بهداشتي جمعيت شهري استان از مشترکان اين شرکت نيستند اما شرکت آبفاي شهري کردستان آب بهداشتي مورد نياز و مصرفي را تامين و در شبکه توزيع قرار مي دهد.
مديرعامل آبفاي شهري کردستان گفت: اين شرکت حدود 93 درصد از آب توزيعي خود را توسط شبکه آب و فاضلاب شهرها جمع آوري مي کند و که حدود 2 برابر از ميانگين کشوري بالاتر است.
محمدي اضافه کرد: ميزان تصفيه فاضلاب در استان کردستان حدود 70 درصد است که بيش از سه برابر از 27 درصد ميانگين کشوري بيشتر است ضمن اينکه آب تصفيه شده در بخش صنعتي و کشاورزي مصرف مي شود.
وي ميزان تصفيه فاضلاب در کردستان را حدود 60 ميليون مترمکعب از 110 ميليون مترمکعب آب توليدي هر سال اعلام کرد و افزود: پنج تصفيه خانه فاضلاب در استان در حال احداث است که امسال سه تصفيه و سال آينده 2 تصفيه خانه ديگر به بهره برداري مي رسد که با فعاليت اين واحدها حدود 70 درصد از ميزان آب توزيعي کردستان دوباره وارد چرخه مصرف مي شود.
به گزارش ايرنا، اکنون ميانگين مصرف آب شرب در کشور حدود دو برابر ميانگين مصرف در جهان است از اين رو فرهنگ سازي در اين زمينه ضرورتي دو چندان مي طلبد.
100 درصد جامعه شهري استان کردستان از آب شرب لوله کشي بهره مند هستند و شاخص جمع آوري فاضلاب در اين استان نيز 93 درصد است که حدود دو برابر از ميانگين کشوري جلوتر است.
سالانه 110 ميليون ميترمکعب آب شرب توسط شرکت آب و فاضلاب استان کردستان توليد و در شبکه بين 344 هزار مشترک خانگي، اداري و تجاري توزيع مي شود.
بر اساس سرشماري سال 1395 استان کردستان داراي يک ميليون و 603 هزار و 11 نفر جمعيت است که 29 درصد آن در روستاها و 71 درصد در شهرها ساکن هستند.
3034/9102
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۲۱۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد

مخلصی مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آبفای استان یزد در بازدید از تصفیه خانه فاضلاب شهر یزد که با حضور مدیر روابط عمومی این شرکت صورت گرفت، از آماده باش کامل پرسنل و تجهیزات اکیپ‌های مدیریت بحران در این شرکت خبر داد و گفت: با توجه به شدت بارش‌ها در برخی شهرستان‌های استان تمامی تجهیزات حوزه آب و فاضلاب، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران در حال امدادرسانی به مردم و هم استانی‌ها هستند.

او تعداد اکیپ‌های عملیاتی و پشتیبانی مدیریت بحران آبفا را ۱۱۹ تیم عنوان کرد و افزود: بیش از ۲۶۰ نفر اعم از پرسنل این شرکت و پیمانکاران با ۱۰۰ دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین در حال آماده باش کامل برای مقابله با هر گونه حوادث احتمالی هستند.

مدیر دفتر بحران و پدافند غیر عامل شرکت آبفای استان یزد از بیش از هزار و ۵۰۰ تماس مردمی و انجام بیش از ۴۰۰ عملیات امدادی در حوزه آب و فاضلاب طی روز‌های چهارم و پنجم اردیبهشت خبر داد و گفت: علاوه بر این تعداد عملیات، در صورت نیاز با فرمانداریها، شهرداری ها، ادارات راهداری و آموزش و پرورش همکاری لازم انجام شد.

مخلصی ادامه داد: علیرغم بروز شرایط اضطراری در استان طی چهار روز بارندگی، تامین و توزیع آب شرب در شهر‌ها و روستا‌های استان پایدار بوده و فقط پنج مورد قطعی آب با میانگین یک ساعت گزارش شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان