Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس مد و لباس امتداد نیوز: طی روزهای اخیر کمپانی نایک اعلام کرد به دلیل تحریم آمریکا، هیچ کدام از بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران اجازه ندارند کفش‌های تولیدی این کمپانی را در جام جهانی بپوشند. دو هفته به آغاز رقابت های جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه این خبر نقل محافل ورزشی شد و به نظر می‌آید تیم ملی ایران همانند لباس‌هایش، برای تامین کفش هم باید به کمپانی آلمانی آدیداس مراجعه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند که بهتر است در مسیر عزم حمایت از کالای ایرانی نسبت به این تحریم‌ها بی‌تفاوت بود اما رسم است که همه تیم‌های حاضر در جام جهانی که با یکی از برندهای معروف تولید پوشاک ورزشی قرارداد ببندند تا علاوه بر تامین لباس مبلغی از آن کمپانی‌ها پول هم دریافت کنند و البته طراحی پیراهن هر تیم ملی منحصر به همان کشور است و به طور طبیعی و به عنوان مثال آنچه که برای تیم‌هایی مثل اسپانیا، آلمان، ژاپن، مکزیک، کلمبیا و … توسط آدیداس طراحی شده هیچ نمونه دیگری ندارد.

این در حالی است که پیراهن‌های ایران در جام جهانی ۲۰۱۸ از قسمت کالاهای موجود در ژورنال‌های آدیداس انتخاب شده است. پیراهن‌های سفید و قرمز همراه با سه خط آدیداس هستند. چیزی که آدیداس برای اولین بار اجازه داده از آن استفاده شود.

در سال‌های اخیر رقابت تنگاتنگی میان دو غول تهیه و تولید پوشاک و لوازم ورزشی آدیداس آلمان و نایک آمریکا وجود داشته و این رقابت در جام‌های جهانی به اوج خود می‌رسد.

شرکت آلمانی آدیداس در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه لباس ۱۲ تیم را تهیه کرده در حالی که رقیب آمریکایی‌اش تهیه لباس ۱۰ تیم را بر عهده داشته است. به این ترتیب قبل از شروع جام جهانی روسیه آدیداس می‌تواند خود را پیروز این نبرد بداند.

پس از آنکه نایک در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل، برای اولین بار تهیه لباس تیم‌های بیشتری را بر عهده گرفت، آدیداس جایگاه خود را پس گرفت و در سال جاری تهیه پوشاک ۱۲ تیم از ۳۲ تیم شرکت کننده در جام جهانی شامل تیم‌های قدرتمندی مانند آلمان و اسپانیا و روسیه میزبان را در دست گرفت.

نایک که فقط سال ۱۹۹۴ در جام جهانی ایالات متحده به شدت در فوتبال مشارکت کرد، در حال حاضر پیراهن ۱۰ کشور، از جمله برزیل، فرانسه و انگلیس را تامین کرده است.

شرکت پومای آلمان هم با حمایت مالی از ۴ تیم در رتبه سوم قرار دارد. این در حالی است که پوما در جام جهانی برزیل اسپانسر ۸ تیم  بود.

نایک تا پیش از تحریم ایران، پیش‌بینی کرده بود ۶۰ درصد از تمام بازیکنانی که راهی روسیه می‌شوند  کفش‌های این شرکت را بپوشند، از جمله تقریبا نیمی از تیم آلمان و اسپانیا و سه چهارم روس‌ها، اگرچه آنها پیراهن آدیداس را خواهند پوشید.

 

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۲۵۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است

یک فعال سیاسی اصلاح طلب بر این باور است که تحولات جهانی چند سال گذشته به سود جمهوری اسلامی ایران بوده است. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، سعید لیلاز طی گفتگویی با یورونیوز تاکید با بیان اینکه در سه سال گذشته همه تحولات بین‌المللی، کم یا زیاد، به سود جمهوری اسلامی بوده، تصریح می کند، از جمله بحران غزه که باعث شده توجه غرب همان قدر که از اوکراین منحرف شده، از روابط ایران و چین هم منحرف شود به سمت حل و فصل بحران غزه. بویژه که غربی‌ها در این فاصله متوجه شدند که قسمت کوچکی از بحران میان فلسطین و اسرائیل، تحت تاثیر ایران است.

وی همچنین در بخش دیگری از گفتگوی خود با اشاره به اینکه تحریم های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران بیشتر اثر سیاسی و سمبلیک دارد و بر زندگی مردم و اقتصاد ایران تاثیر عمیقی نخواهد داشت، می گوید: او درباره تاثیر تحریم‌ها بر روابط ایران و اروپا گفت: تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا نقار و شکاف بین ایران و این اتحادیه را بیشتر خواهد کرد. اتحادیه اروپا در گذشته میانجی بین ایران و آمریکا بود، ولی الان کشورهای عربی این نقش را بر عهده دارند.

منبع:  مشرق

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقابت «لوتریا» در آلمان و اسپانیا
  • کسادی بازار لباس زنانه به دلیل گشت ارشاد
  • سمنان|وقتی تحریم‌ باعث کاهش هزینه مواد اولیه یک شرکت می‌شود
  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • شجاعیان: در خواستگاری‌ام سر فوتبال دعوا شد!
  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • مدیر عامل آدیداس: حاضر نشدیم با پیشنهاد نایکی به فدراسیون فوتبال آلمان برابری کنیم
  • ببینید | اخراج سفیر آلمان از سوی دانشجویان دانشگاه بیرزیت
  • ماجرای "ترور رامین یکتاپرست، شهروند ایرانی" چیست؟
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها