Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-09@00:23:12 GMT

شوالیه های سفید با لباس های سیاه(عکس)

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۲۵۷۴۳

تیم ملی ایران به عنوان اولین تیم حاضر در رقابت های جام جهانی به روسیه رسید و همانطور که کارلوس کی روش در ورود به روسیه گفت این تیم به دنبال این است تا دست به تاریخ سازی بزند.

به گزارش" ورزش سه" کارلوس کی روش لیست 23 نفره اش را با وسواس زیادی انتخاب کرد و حتی به ناچار چشم بر روی برخی ستاره های بزرگش مثل سیدجلال حسینی بست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما لیست کی روش نشان داد که او برای رسیدن به اهدافش در این جام هیچ ملاحظه ای را در نظر نگرفته و نمی گیرد. او حالا 23 شوالیه جنگجو را به روسیه برده تا بتوانند حریفان قدرتمند را متوقف کنند. شاید برای خیلی از تیم ها جام جهانی یک تورنمنت جذاب و یا فستیوال پرهیجان فوتبالی باشد اما برای تیم ملی ایران این میدان شبیه یک میدان نبرد است. همیشه اینگونه بوده است و در این سال ها تیم ملی ایران حریفانش را نیز به میدان جنگ برده است. در رقابت های مقدماتی جام جهانی این موضوع به خوبی نمایان شد، کی روش و تیم ایران زمینه را به گونه ای فراهم می کنند که حریفان به ناچار پا به میدان نبردی که ایران ساخته، می گذارند و آن وقت است که بازیکنان ایرانی مثل چریک هایی که کوچه و پس کوچه ها را می شناسند به حریفانشان شبیخون زده اند.کدام بازی تیم ملی ایران زیبا و چشم نواز بوده است؟! شاید هیچکدام اما تمام زیبایی بازی ایران در زیرکی و دام هایی است که برای حریفانش پهن و برای ضربه زدن از تمام قدرتشان استفاده می کنند.


بهترین تصویر و بهترین قاب از تیم ملی ایران همان ویدئویی است که اینروزها در فضای مجازی پخش شده است. لحظه به ثمر رسیدن گل سوم تیم ملی ایران به عراق در رقابت های جام ملت های آسیا، یک هجوم بیرحمانه به حریف و رسیدن به گل به هر قیمتی...تمام زیبایی این گل به فشار بی حد و حصری است که بازیکنان تیم ایران با روح و جسمشان در آن لحظه روی دروازه عراق آوردند.


کی روش حالا تیم متفاوتی را به روسیه برده است. متفاوت تر از آن چیزی که همه ما فکر می کردیم. او برای جنگ در روسیه مقابل یاران کریس رونالدو و غول اسپانیا تمام جنگجویانش را به همراه برده است.حتی مسعود شجاعی که شاید فانتزی ترین نیروی حاضر در میان بازیکنان تیم ملی است در این سال ها تبدیل به یک بازیکن فیزیکی  شده  که در زمین بیشتر از آنکه دریبل بزند با بازیکنان حریف می جنگد. کریم انصاریفرد هم مثل شجاعی خوب متوجه شده کی روش چه می خواهد. اودیگر  مهاجم ظریف و تند و تیز گذشته نیست و به احتمال زیادی یکی از هافبک های تیم ملی ایران در جام جهانی خواهد بود چرا که یاد گرفته خوب بدود و مبارزه کند.


گوچی جای خودش را در این ماه ها به جنگجوهای جوان تر داده باز هم می تواند مثل مقدماتی های جام جهانی بازیکن سرنوشت ساز باشد. گل به عراق را در بهترین تصویر از ماهیت تیم ایران، گل او به قطر ، گلش به کره جنوبی همه گل هایی بودند که با قدرت جنگندگی و تلاش او برای مبارزه با حریف به دست آمدند. او بازیکنی بود که  از همان  اولین مسابقه و به سرعت با فلسفه تیم ملی ایران تطبیق پیدا کرد و به همین خاطر بود که حتی بازیکن جوان و آماده ای مثل کاوه رضایی نتوانست جایش را در ترکیب 23 نفره کی روش بگیرد. هرچند در این لیست اتفاق متفاوتی هم افتاد. مجید حسینی جوان توانست جای سیدجلال حسینی را در جام جهانی بگیرد.


تیم ملی ایران در کمپ باشگاه لوکوموتیو مسکو برای سه مبارزه سخت آماده می شود. بازی هایی که می تواند عیار کی روش و بازیکنانش را مشخص کند. کی روش خوب می داند که برای موفقیت بیش از هرچیز به قدرت جسمی و ذهنی بازیکنانش نیاز دارد و حالا بعد از هفت سال حضور می توان گفت که او کامل ترین تیمش را در اختیار دارد. بدون هیچ مصدوم بزرگی و انگار این تیم شبیه ترین به آنچه کی روش می خواهد ، یا به بیان بهتر کی روشی ترین تیم ملی در هفت سال اخیر است. تیمی که هدف مشخصی دارد و آن جنگیدن و نباختن است. او بازیکنانی را در اختیار دارد که در این سال ها خودش مطابق آنچه دوست دارد ساخته است و به همین دلیل است که با وجود این که مثلا رامین رضاییان را که در تیم باشگاهی اش بازیکن ثابت و اصلی نیست به روسیه برد اما وریا را نه... یا سردار که با وجود فصل نه چندان موفق باشگاهی همواره یکی از نیروهای اصلی او بوده و در روسیه نیز یکی از مهره های کلیدی اش خواهد بود.  این یک واقعیت است که بازیکنانی مثل عزت اللهی، پورعلی گنجی و ترابی و حتی سردار و رامین و دیگر بازیکنانی که اکنون در روسیه هستند امروز بازیکنانی هستند که توانشان محصول تفکرات و خواست کارلوس کی روش است. حتی لبخند بازیکنان تیم ملی نیز حس و حال کی روش را تداعی می کند. او و شوالیه هایش در روسیه آماده می شوند و شاید بتوانند تاریخ ساز شوند.  


عکس: امیرحسین خیرخواه

 

 

 

تیم ملی ایران تمرینات تیم ملی ایران

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تیم ملی ایران تمرینات تیم ملی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۲۵۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقابل ۲ کلیدواژه «بزرگ» و «محدود» در عملیات رفح

گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم خرمائی: خط قرمز کجاست؟ دست‌کم وقتی درباره جنگ غزه صحبت می‌کنیم، نمی‌دانیم جامعه جهانی یا حداقل آمریکا از «کدام لحظه» به بعد، تجاوز از چه «رقمی» را خط قرمز ملاحظات خود تلقی می‌کنند.

این را می‌گویم؛ چراکه ظاهراً، لحظه تصرف بخش فلسطینی گذرگاه رفح به دست اسرائیل و عبور شمار کشته‌شدگان غزه از مرز ۳۴ هزار و ۷۰۰ نفر، آن‌قدر برای کاخ سفید مهم نیست که آن را عبور از خط قرمز به‌حساب بیاورد.

از روایت دو مقام آمریکایی برای وبگاه «آکسیوس» این‌طور برمی‌آید که در باور «جو بایدن»، عملیات اسرائیل برای اشغال گذرگاه رفح، با آن اقدامی که می‌تواند به‌مثابه عبور از آستانه تحمل رئیس‌جمهور آمریکا تلقی شود و سیاست او در قبال جنگ غزه را تغییر دهد، فاصله زیادی دارد؟

البته آنها نگفتند که ۳۴ هزار و ۷۳۵ کشته باید به چه رقمی برسد که در ذهن سکان‌دار کاخ سفید، آن فاصله مجازی را پر کند؟

یک سوءظن منطقی

از دیروز صبح که اسرائیل، بعد از دستور به ساکنان شرق رفح برای تخلیه منطقه، بخش فلسطینی گذرگاه را تصرف کرد، یک عبارت مشخص در بیانیه‌های طرف صهیونیستی، کلیدواژه شد: «عملیات محدود و هدفمند»

همان عبارت با لحنی دیگر به بیانیه‌های طرف آمریکایی نیز راه یافت: حمله تازه اسرائیل به رفح، «عملیات بزرگی نیست».

اکنون که به گذشته نه‌چندان دور نگاه می‌کنم، می‌بینم این عبارت کلیدی بدون حساب‌وکتاب وارد ادبیات دو طرف نشده و ردش را که بگیریم به این فرضیه می‌رسیم که اقدام روز گذشته ارتش اسرائیل در تصرف گذرگاه رفح، از پیش طراحی‌شده و با مشورت واشینگتن انجام شده است.

اگر برنامه‌ریزی‌شده نبود، چرا «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا یک هفته قبل، خطاب به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل گفت: «یک عملیات بزرگ» در رفح به رابطه واشینگتن-تل‌آویو لطمه می‌زند.

از آن گذشته، آمریکا فقط با «نحوه اجرای عملیات رفح» مشکل دارد یا به قول «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، «واضح گفته‌ایم که شیوه انجام عملیات در رفح، سیاست آمریکا علیه جنگ غزه را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.»

اگر هم آمریکا مشاوره‌ای به اسرائیل درباره نحوه اجرای تهاجم زمینی نداده باشد، دست‌کم با ایماواشاره به تل‌آویو فهمانده که از چه راهی آن را انجام دهد: «بی‌بی جان جمع‌وجور انجامش بده که بتوانیم با کوچک نمایی، قبح قضیه را بپوشانیم».

غافلگیری؟!

با این اوصاف، آن‌گونه که «آکسیوس» مدعی است، بایدن نمی‌توانسته از حمله زمینی به‌اصطلاح محدود ارتش اسرائیل غافلگیر شده باشد.

آکسیوس با این ادعا که از پشت‌صحنه چیز‌هایی می‌داند، مدعی شده که بایدن روز دوشنبه، آن هم هنگام گفتگو با نتانیاهو از قصد او برای آغاز عملیات رفح آگاه شده و بازهم تأکید کرده است که قضیه را جمع‌وجور نگه دار که تلفات غیرنظامی بالا نرود.

بعداً «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی کاخ سفید، برای توجیه کار شرکای صهیونیست گفت که آنها برای ممانعت از قاچاق سلاح به داخل رفح دست به این عملیات محدود زده‌اند.

یک نکته اضافه

اگرچه در میانه بازی آمریکایی‌ها با کلمات، بالاخره معلوم نشد خط قرمز اخلاقی بایدن کجاست، آکسیوس به نقل از مقام‌های آگاه مدعی شده که اگر دایره عملیاتی اسرائیل گسترده شود و آنها به داخل شهر رفح نفوذ کنند، کاخ سفید می‌تواند این اقدام را نقطه شکست رابطه واشینگتن-تل‌آویو تلقی کند.

اما، فعلاً میز مذاکرات مصر برقرار است و هیئتی از اسرائیل هم به قاهره اعزام شده و نتانیاهو نیز با ادعای محدود نگه داشتن عملیات، از اشغال گذرگاه رفح به‌عنوان ابزار باج‌گیری استفاده می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سخنگوی کاخ سفید : به توافق اسرائیل و حماس خوش بین هستیم
  • طرز تهیه دمی گوجه به سبک ترکیه‌ای (فیلم)
  • آخرین تحولات اوکراین| نگرانی کاخ سفید از سوء‌قصد به زلنسکی
  • تقابل ۲ کلیدواژه «بزرگ» و «محدود» در عملیات رفح
  • تحولات اوکراین| نگرانی کاخ سفید از سوء‌قصد به زلنسکی
  • کیسه هوای لباس موتورسواران چگونه عمل می کند ؟ (فیلم)
  • لحظه وحشتناک حمله افعی سیاه به جوان جیرفتی (فیلم)
  • فیلم‌های سیاه ما با فیلم‌های سیاه آمریکایی تفاوت‌هایی دارد
  • عجیب اما واقعی؛ این اتفاق فقط در ایران می‌افتد
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه