Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-25@06:23:27 GMT

درمان فراموشی با این گل خوشبو

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۲۷۲۷۶

درمان فراموشی با این گل خوشبو

رکنا: گل سرخ هزاران خاصیت دارد که مهم ترین آن مبارزه با فراموشی و افسردگی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: با توجه به تحقیق صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشکی، گل سرخ نقش موثری در پیشگیری و درمان آلزایمر دارد و باید بر سر سفره‌های مردم قرار گیرد.

ابراهیم اسفندیاری اظهار داشت: تحقیقات بر روی گل سرخ و اثر آن بر پیشگیری و درمان بیماری آلزایمر از سال ۸۲ در قالب یک پروژه تحقیقاتی و به صورت یک پایان نامه دکترای PHD آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این پروژه چهار سال به طول انجامید و نتایج آن بر درمان بیماری آلزایمر بسیار موفقیت آمیز بود، افزود: در فاز اول تحقیقات موش صحرایی را با تزریق یک دارو به مرحله زوال عقل رساندیم به طوری که در تست رفتاری این آسیب سلول های مغزی مشخص شد و سپس به مدت شش هفته عصاره گل محمدی از کاشان را به موش صحرایی به صورت خوراکی دادیم و شاهد رفتار هوشمندانه شدیم.

عضو هیئت علمی علوم پایه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اجرای فاز انسانی آن پس از موفقیت فاز حیوانی آن گفت: با کمک یک گروه روانپزشک تحقیقات را روی ۴۰ بیمار آلزایمری که در مرحله ابتدایی بیماری بودند و بیمارانی که جدید الابتلا بودند و تاکنون هیچ داروی شیمیایی را دریافت نکرده بودند اجرایی کردیم و آنها را به دو گروه ۲۰ نفره در قالب گروه آزمایش و کنترل تقسیم بندی کردیم.

وی بیان داشت: به گروه آزمایش علاوه بر داروی شیمیایی شناخته شده، عصاره گل سرخ هم داده شد و در گروه کنترل علاوه بر داروی شیمیایی متعارف یک داروی کاذب شبیه آن داروی شیمیایی می دادیم.

اسفندیاری با بیان اینکه تمام بیماران از ۵۵ سال به بالا بودند، بیان داشت: بعد از سه ماه بررسی و گرفتن تست های رفتاری از این بیماران شاهد درمان و بهبود حال آنها بودیم.

درمان آلزایمر با مصرف مادام العمر دارو امکانپذیر است

وی اعلام کرد: درمان و بهبودی بیماران در حالی است که کپسول گل سرخ را مصرف می کنند و به محض قطع آن دوباره همان علائم آلزایمر بر آنها ظاهر می شود و باید یک بیمار آلزایمری تا پایان عمر کپسول گل سرخ را استفاده کند.

عضو هیئت علمی علوم پایه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه کپسول گل سرخ به زودی در بازار Store عرضه می‌شود اما در حال حاضر استفاده از پودر گل سرخ هم برای بیماران توصیه می شود، گفت: مصرف گل سرخ و گذاشتن آن بر سر سفره از سوی تمامی افراد توصیه می شود چون اثر پیشگیری از آلزایمر دارد.

وی با بیان اینکه تعدادی از همکاران در یکی تا دو سال اخیر سعی کردند در پی مصاحبه های مختلف اعلام کنند که آلزایمر هیچ روش درمانی ندارد و هیچ دارویی برای درمان این بیماران نیست و نباید گول تبلیغات سودجویانه را خورد، افزود: این گفته ها در حالی است که تمام مراحل تحقیقاتی روی گل سرخ صورت گرفته و نتایج آن به شکل علمی موجود است و به زودی مجوز تولید کپسول گل سرخ داده می شود و می توان به تولید انبوه رساند.

فراموشی در جوانان ناشی از استرس و افسردگی است

اسفندیاری در خصوص علائم آلزایمر نیز گفت: افراد ۵۰ سال به بالا در صورتی که مشاهده کردند مثلا اسم دوستان خود را با یک مکث یا بعد از یک ساعت به یاد آوردند، یا یک شماره تلفن یا آدرسی که به خوبی حفظ بوده را با تاخیر به یاد بیاورند و در واقع در یادآوری آنچه تا قبل از این به راحتی به خاطر می آوردند اکنون بامشکل مواجه شده اند، دچار علائم آلزایمر شده اند.

وی با اشاره به اینکه اگر چه این علائم در افراد جوان هم مشاهده شود مثلا در افراد حدود ۲۰ تا ۳۰ ساله یا از ۳۰ تا ۴۰ ساله بروز این علائم بیشتر به خاطر استرس و افسردگی است که یادآوری یکسری مطالب را دچار مشکل می‌کند، ادامه داد: اما اگر از سن ۴۰ سال به بالا دچار این علائم شدیم به سمت بیماری آلزایمر پیش می رویم که با مصرف گل سرخ می توان از آن پیشگیری کرد.

عضو هیئت علمی علوم پایه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: مصرف زیاد گل سرخ هیچ عارضه ای به غیر از اسهال ندارد که می توان علاوه بر قرار دادن گل سرخ بر سر سفره، سنجد هم کنار آن گذاشت.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت ماه رمضان مهم ترین های 24 ساعت پزشکی موفقیت بازار Store افسردگی پیشگیری گل مبارزه فراموشی گل سرخ حوادث عکس من زن کودک دختر زندگی متجاوز مرد مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۲۷۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی رشته‌های تخصصی پزشکی در حال حذف شدن است

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله دیدبان پیش از ظهر دوشنبه در نشست با اصحاب رسانه استان قزوین که به مناسبت هفته سلامت برگزار شد اظهار کرد: یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم توجه به زیرساخت‌های حوزه درمان و تکمیل پروژه‌های عقب مانده این حوزه است.

وی با بیان اینکه در سفر رئیس دولت سیزدهم به استان قزون توجه ویژه ای به حوزه بهداشت و درمان استان قزوین انجام شد، تاکید کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تا به امروز ۴۲ پروژه درمانی در استان قزوین تکمیل و به بهره برداری رسیده و دو طرح نیز به طور موقت تحویل داده شده است.

وی از پیشرفت ۸۵ درصدی ۶۰ پروژه در استان قزوین خبر داد و عنوان کرد: یکی از اصلی ترین پروژه‌های حوزه درمان در استان قزوین مربوط به ساخت و تکمیل بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: در حالی که در ابتدای دولت سیزدهم این بیمارستان تنها ۹ درصد پیشرفت داشت اما امروز ساخت این بیمارستان تا به امروز ۳۵ درصد پیشرفت دارد.

وی جابجایی بیمارستان اعصاب و روان استان را نیز یکی دیگر از پروژه‌های مهم استان دانست و عنوان کرد: این پروژه در فضای دانشگاه سابق غزابی با ۱۵۰ تخت به بهره برداری خواهد رسید.

دیدبان بیان کرد: یکی از مشکلات حوزه درمان در کشور کمبود پزشک در برخی‌های تخصصی است و کمتر کسی در برخی حوزه‌ها مثل جراحی کودکان به تحصیل می‌پردازد.

وی با بیان اینکه برخی رشته‌های پزشکی در حال حذف شدن است، ادامه داد: متأسفانه کسی از رشته تخصصی طب اورژانس و بیهوشی استقبال نمی‌کند و در رشته‌هایی همچون رشته بیهوشی ورود بسیار کمی را شاهد هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه با این روند در سالهای دیگر در برخی رشته‌های تخصصی با مشکل روبرو خواهیم بود، ادامه داد: حقوق پایین این رشته‌های تخصصی و پرداخت دیر به دیر کارانه‌های تأمین اجتماعی در کاهش استقبال از این رشته‌ها بسیار مؤثر بوده است.

وی از راه اندازی دانشکده داروسازی در پردیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین خبر داد و بیان کرد: بدون شک با راه اندازی این دانشکده شاهد ساخت یکی از بهترین دانشکده‌های داروسازی کشور با ظرفیت پذیرش دانشجویان بین المللی خواهیم بود.

دیدبان در پایان با اشاره به وضعیت بیمارستان امیرالمومنین بویین زهرا گفت: در این بیمارستان پزشک متخصص وجود دارد اما در برخی ایان شاهد مراجعه بیشتر و در نهایت انتظار بیشتر مردم برای رسیدگی هستیم.

کد خبر 6085514

دیگر خبرها

  • فراموشی و آلزایمر روی صحنه تئاتر
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • این چند نکته ساده کمک می‌کند که بدون عطر خوشبو شوید!
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • برخی رشته‌های تخصصی پزشکی در حال حذف شدن است
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد