Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «سبز البرز»
2024-05-01@17:55:33 GMT

راهپیمایی روز قدس اصفهان در سه مسیر برگزار می شود

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۲۷۳۲۴

راهپیمایی روز قدس اصفهان در سه مسیر برگزار می شود

به گزارش پایگاه خبری سبز البرز به نقل از  شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان روز پنجشنبه با گرامیداشت فرا رسیدن روز جهانی قدس از عموم مردم دعوت به عمل آورد با حضور گسترده در راهپیمایی روز قدس که از مسیرهای سه گانه به سمت مصلای نماز جمعه اصفهان برگزار خواهد شد، حمایت خود را از مردم مظلوم و مقاوم فلسطین در راه مبارزه با رژیم اشغالگر قدس اعلام و بار دیگر با آرمان‌های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مسیرهای راهپیمایی روز قدس در اصفهان به شرح زیر است:
مسیر شماره یک: مسجدالاقصی، چهارراه فلسطین، خیابان فردوسی، پل فردوسی، خیابان شیخ صدوق، خیابان شهید نیکبخت شرقی، مصلای بزرگ امام خمینی (ره) اصفهان.
مسیر شماره دو: مسجد الهادی (ع)، میدان انقلاب اسلامی، خیابان کمال اسماعیل، پل فردوسی، خیابان شیخ صدوق، خیابان شهید نیکبخت شرقی، مصلای بزرگ امام خمینی (ره) اصفهان.
مسیر شماره سه: مسجد موسی بن جعفر(ع)، خیابان حکیم نظامی، خیابان نظر شرقی، بلوار آئینه خانه، پل فردوسی، خیابان شیخ صدوق، خیابان نیکبخت شرقی، مصلای بزرگ امام خمینی (ره) اصفهان.
شروع راهپیمایی از ساعت ۱۰ صبح و شروع مراسم در مصلای امام خمینی (ره) اصفهان از ساعت ۱۲ است.
حجت‌الاسلام احمد سالک نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی سخنران این مراسم است و نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته نیز توسط آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان اقامه می شود.
راهپیمایی روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه رمضان در حمایت از مردم فلسطین و محکومیت رژیم اشغالگر قدس برگزار می شود.

منبع: سبز البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sabzalborz.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «سبز البرز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۲۷۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قابل احیا بودن ۱۴ درصد مساحت محوطه ربع رشیدی تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی احمد حمزه زاده در نشست ستاد احیای ربع رشیدی تبریز مساحت عرصه و اعیانی این اثر باستانی و تاریخی در تبریز را طبق اسناد کهن بیش از ۹۰ هکتار اعلام و اظهار کرد: این محل در طول هفت قرن همواره مورد تهاجم و دستبرد حکومت‌ها و جوامع محلی قرار گرفته و در زمان حاضر کمتر از ۱۳ هکتار آن قابل احیا است.

به گفته وی در سال‌های اخیر و با مساعدت نهاد‌ها و ارگان‌های مختلف بیش از یازده هکتار این مجموعه تملک و آزادسازی شده است.

حمزه زاده با اشاره به اجرای پنج فصل کاوش‌های باستان‌شناسی در مجموعه ربع رشیدی ادامه داد: این مجموعه در سال ۱۳۵۴ در فهرست آثار ملی ثبت شده و در فهرست موقت یونسکو برای ثبت جهانی قرار گرفته که نیازمند آزادسازی اراضی است.

وی جلوگیری از ساخت و ساز‌ها در حریم محوطه و تلاش برای تملک اماکن واقع در حریم از جمله پمپ بنزین خیابان عباسی را از رویکرد‌ها و اهداف اصلی میراث فرهنگی آذربایجان شرقی برشمرد.

حمزه زاده اراضی محوطه ربع رشیدی را مهم و حساس از نظر باستان شناسی یاد کرد و گفت: به دلیل اهمیت موضوع راه دسترسی از کف خیابان تا برج ربع رشیدی با پلکان‌های چوبی و با فاصله از سطح خاک پوشانده شده است تا مراقبت‌های لازم و کافی از این محوطه به عمل آید.

وی گفت: هر گونه اقدام مرمتی و ایجاد امکانات رفاهی برای گردشگران در ربع رشیدی با استفاده از سازه‌های برگشت پذیر به طبیعت ممکن است.

محوطه تاریخی ربع رشیدی که از آن به عنوان نخستین دانشگاه بین المللی جهان یاد شده و قدیمی‌ترین موقوفه ایران است، در قرن هشتم هجری قمری به دستور خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی ساخته شد و به همین علت این شهرک را رشیدیه یا ربع رشیدی نامیدند و به جز چند بنای فرو ریخته متعلق به دوره صفویه، چیز دیگری از آن همه عظمت و زیبایی باقی نمانده است.

هم اکنون تپه‌ای گردمانند در قسمت شمال شرقی تبریز و در دامنه کوه سرخ و سر به فلک کشیده عینـالی (عون بن علی) و در انتهای خیابان عباسی به چشم می‌خورد که حدود ۷۰۰ سال پیش شهرکـی زیبا و باشکوه، دارای ۳۵ هزار واحد مسکونی و یک هزار و ۵۰۰ مغازه و حمام بهداشتی و کارخانه‌های نساجی، رنگرزی، کاغذسازی و ضرب سکه بود و جمعیتی بالغ بر ۱۵۰ هزار نفر در آن سکونت داشتند.

این شهرک دانشگاهی در نوع خود بی نظیر و منحصر به فرد در جهان و به عنوان یک مرکز علم، صنعت، پرورش طبیبان و دانشمندان زبانزد تاریخ نویسان بود.


دیگر خبرها

  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • برگزاری مراسم گرامیداشت فردوسی ترکمن‌ها در همه شهرستان‌های گلستان
  • شهروندان تونسی و لبنانی در حمایت از غزه به خیابان‌ها آمدند
  • مسیر ویژه خیابان جمهوری ساماندهی شد
  • رفاقتی در میان راهپیمایی‌ها/ از تدریس برابر چشم ساواک تا تشکیل شبکه‌های زیرزمینی
  • راهپیمایی تکریم حجاب و عفاف در شاهرود برگزار می‌شود
  • قابل احیا بودن ۱۴ درصد مساحت محوطه ربع رشیدی تبریز
  • مسدود شدن میدان امام علی به سمت چهار راه بابا قاسم
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)