Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - مراسم بزرگداشت شهیدان مقدم و ٤ هزار شهيد منطقه ١٧ با حضور سیدمحمدعلی افشانی شهردار تهران حاج آقا مقدم پدر شهیدان مقدم حاج آقا مصطفی شعبانلو حاج اقا مطلبی و مهندس رضا نورالهی مشاور شهرداری و مهندس امیر محسنی شهردار منطقه 17 و با حضور خانواده ایثارگران و بسیجیان منطقه 17 دارالشهدای تهران در مسجد امام رضا (ع) برگزار شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




سیدمحمدعلی افشانی شهردار تهران در این مراسم گفت: در آنچه كه امروز در اختيار ما قرار دارد، در واقع وامى است كه به واسطه جانبازى و فداكارى شهداء به ما اعطاء شده، همه ما وامدار شهداء هستيم و مسئولان اگر به خوبى و شايستگى كار كنند، شايد بتوانند بخشى از اين دِين را اداء و اندكى از اين وام را پرداخت کنند.

مسئوليت اصلى ما تلاش براى تامين رضايت شهروندان است، چرا كه جلب رضايت مردم، شرط اصلى حكومت دارى براى حاكمان و مديران است.

امروز جامعه ما بيش از هر زمان ديگرى به تأسى از فرهنگ شهداء كه همانا فرهنگ از خودگذشتگى براى ايران و در راه مردم ايران است نياز دارد.


منبع: پول نیوز

کلیدواژه: شهردار تهران منطقه 17 تهران مسجد امام رضا مدیر افشانی شهیدان مقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۳۲۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم بزرگداشت روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ علی دارابی معاون وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این مراسم گفت: در سال ۱۴۰۲ سرانه حفاظت و مرمت برای بناهای تاریخی هر اثر ۱۳۰ میلیون ریال، معادل ۱۳ میلیون تومان و همین طور منابع مالی مصوب برای محوطه‌های تاریخی سرانه هر محوطه برای نگهداری ۹ میلیون ریال، معادل ۹۰۰ هزار تومان بوده است.   دارابی افزود: سنت گرامی‌داشت «روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی» که با اهتمام شورای بین‌المللی بناها و محوطه‌های تاریخی «ایکوموس» شکل گرفته، فرصت مهمی است برای یادآوری «حفاظت از میراث‌فرهنگی» و «کارکردهای آن» در جهان پر چالش امروز است.   او ادامه داد: در سالیان اخیر گفتمان، شعارها و پیام‌های جهانی انتخاب شده برای این روز، نمایانگر کشاکش و درگیری جوامع بشری با تغییرات اقلیمی و بحران‌های طبیعی است و در این مواجهه و چالش لازم است از یک سو میراث گذشتگان را حفظ و صیانت کنیم و از سوی دیگر با تکیه بر این منابع و با خوانش آن این منابع ارزشمند را برای بهبود و کیفیت بخشیدن به زندگی امروز به کار ببندیم.   معاون وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: چالش‌های جهان معاصر چه ناشی از بحران‌های طبیعی و چه ناشی از تعارض‌های اجتماعی و خصومت‌ها باشد، تهدیدی جدی برای میراث فرهنگی و بناها و محوطه‌های تاریخی است و از این رو باید در تأسی از راهبردهای جهانی، برنامه‌ها و اولویت‌های پیشگیرانه و حفاظت گرایانه برای آن اتخاذ شود.   او افزود: در نزاع‌هایی که انجام می‌شود، یکی از نگرانی‌های جهانی، شیوه حراست و صیانت از بناها و محوطه‌های تاریخی است. در جنایتی که رژیم صهیونیستی در غزه انجام داد، تخریب برخی از بناهای تاریخی نیز رخ داد و وزیر میراث فرهنگی ایران بر این اساس، نامه‌ای را برای مجامع جهانی از جمله دبیرکل یونسکو، ارسال و خطر نابودی آثار فرهنگی‌تاریخی ۵ هزارساله در فلسطین را یادآوری کرد.   دارابی تاکید کرد: وزارت میراث‌فرهنگی در دولت سیزدهم عزم جدی برای توسعه حفاظت از آثار را در دستور کار قرار داده است.   معاون وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره آخرین آمار ثبت بناهای تاریخی و میراث فرهنگی کشور گفت: بنابر آخرین آمارها، تا کنون ۳۴ هزار و ۴۳۷ اثر ثبت ملی شده اند که از این میان ۲ هزار و ۵۹۴ شیء، ۱۴ هزار و ۷۳۰ بنا، ۲۱ بافت شهری، ۱۸۳ بافت روستایی، ۱۹ هزار و ۵۹۳ تپه و محوطه تاریخی را شامل می‌شود.   او در پایان با اشاره به کثرت و تنوع میراث ثبت شده ملی، بر کمبود منابع مالی برای نگهداری و مرمت میراث فرهنگی کشور تاکید کرد: در سال ۱۴۰۲ سرانه حفاظت و مرمت برای بناهای تاریخی به ازای هر اثر ۱۳۰ میلیون ریال، معادل ۱۳ میلیون تومان و همین طور منابع مالی مصوب برای محوطه‌های تاریخی سرانه هر محوطه برای نگهداری ۹ میلیون ریال، معادل ۹۰۰ هزار تومان بوده است، لذا واقعاً انسان حیرت می‌کند این همه عظمت تاریخی و تمدنی چگونه با کمترین بودجه باید نگهداری، حفظ و مرمت شود.

 

دیگر خبرها

  • دورهمی هنرمندان به مناسبت گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی + فیلم
  • برنامه‌های هفته بزرگداشت سعدی در شیراز اعلام شد
  • مراسم بزرگداشت روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • اجرای پروژه‌های شهری جدید در شمال تهران از اردیبهشت
  • مراسم بزرگداشت شهدای حمله تروریستی اسرائیل به کنسولی ایران در دمشق
  • اجرای طرح و برنامه‌های محله دوستدار کودک
  • حمله ایران به اسرائیل قانونی بود/ صبر استراتژیک جمهوری اسلامی ایران، حدی دارد
  • برگزاری مراسم شکرانه تحقق «وعده صادق» در مساجد سراسر کشور
  • مراسم بزرگداشت شهید زاهدی در کاشان برگزار شد
  • مراسم ختم پدر شهیدان والامقام خرسندیان