Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام فرانسوی که خواست نامش فاش نشود: تا زمانی که اختلافات با آمریکا به ویژه درباره موضوعات مربوط به توافقنامه هسته ای ایران و توافقنامه آب و هوایی پاریس حل و فصل نشود، فرانسه بیانیه مشترک نشست سران گروه هفت را امضا نخواهد کرد

ایران آنلاین / یک مقام دولت فرانسه اعلام کرد تا زمانی که اختلافات با آمریکا به ویژه درباره موضوعات مربوط به توافقنامه هسته ای ایران و توافقنامه آب و هوایی پاریس حل و فصل نشود، فرانسه بیانیه مشترک نشست سران گروه هفت را امضا نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یک مقام دولت فرانسه اعلام کرد تا زمانی که اختلافات با آمریکا به ویژه درباره موضوعات مربوط به توافقنامه هسته ای ایران و توافقنامه آب و هوایی پاریس حل و فصل نشود، فرانسه بیانیه مشترک نشست سران گروه هفت را امضا نخواهد کرد.

به گزارش صدا و سیما، این مقام فرانسوی که خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد مادامی که اختلافات با آمریکا پشت سر گذاشته نشوند، پاریس پیش بینی نمی کند بیانیه مشترک گروه هفت را در پایان نشست سران آن در روزهای هشتم و نهم ژوئن در کبک کانادا امضا کند.
این منبع اعلام کرد رئیس جمهور فرانسه فقط در صورتی که در زمینه توافقنامه هسته ای ایران، توافقنامه آب و هوایی پاریس و عوارض مالیاتی مهمی که واشنگتن بر واردات فولاد و آلومینیوم از اتحادیه اروپا، مکزیک و کانادا برقرار کرده است، پیشرفتی حاصل شود، برای امضای این سند آمادگی خواهد داشت.
این منبع همچنین اعلام کرد امانوئل مکرون معتقد است سایر اعضای گروه هفت، یعنی آلمان، کانادا، فرانسه، ایتالیا، ژاپن و انگلیس باید جبهه مشترکی علیه تصمیم های دونالد ترامپ برای اعمال تعرفه های اضافی بر واردات فولاد و آلومینیوم تشکیل دهند.
رئیس جمهور فرانسه دو روز پیش از نشست سران گروه هفت برای دیدار از کانادا به ویژه دیدار با جاستین ترودو، نخست وزیر این کشور به کانادا عزیمت کرده است. دو طرف بار دیگر تعهد خود را به «چند جانبه گرایی قوی» برای یافتن راه حل مشکلات اصلی بین المللی تکرار کرده اند. در چنین فضایی جاستین ترودو در گفتگو با روزنامه نگاران دیدگاه خود را درباره انتظاراتی که از نشست سران گروه هفت دارد، اعلام کرد.

رادیو کانادا به نقل از نخست وزیر این کشور اعلام کرد «در نشست سران گروه هفت گفتگوهایی صریح و گاهی دشوار به ویژه با رئیس جمهور آمریکا درباره تجارت و تعرفه های گمرکی وجود خواهد داشت».
نشست سران گروه هفت روزهای هشتم و نهم ژوئن در لامالبه (La Malbaie) برگزار و احتمالا بر بحران تجاری میان آمریکا و شرکای آن متمرکز خواهد شد. دونالد ترامپ پیش از عزیمت به سنگاپور برای دیدار تاریخی 12 ژوئن با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، در نشست سران گروه هفت شرکت خواهد کرد./

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۳۵۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پالیتیکو: آمریکا آماده امضای قرارداد ۶ میلیارد دلاری تسلیحاتی برای اوکراین است

روزنامه پالیتیکو به نقل از دو مقام آمریکایی امروز (جمعه) گزارش داد، واشنگتن در حال آماده شدن برای امضای قراردادهایی با شرکت‌های دفاعی آمریکایی به ارزش ۶ میلیارد دلار برای تحویل تسلیحات و تجهیزات نظامی به اوکراین است.

به گزارش ایسنا، ایالات متحده در حال انجام اقداماتی نهایی در یکی از بزرگترین بسته‌های کمک نظامی خود به اوکراین است که ممکن است امروز (جمعه) اعلام شود.

به نقل از خبرگزاری تاس، بر اساس گزارش پالیتیکو، این بسته شامل سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت، گلوله‌های توپخانه، پهپاد، تجهیزات ضد پهپاد و موشک‌های هوا به هوا است.

این بسته به بودجه ۶۱ میلیارد دلاری اوکراین که روز چهارشنبه توسط جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده امضا شد، اضافه می‌شود.

این روزنامه همچنین نوشت، تسلیحات مذکور احتمالا تا چندین سال به اوکراین ارسال نمی‌شود چون این مبلغ تحت ابتکار کمک امنیتی اوکراین تخصیص می‌یابد. در ارتباط با این ابتکارعمل، پنتاگون قراردادهایی را با شرکت‌های دفاعی ایالات متحده برای تولید تسلیحات و تجهیزات نظامی جدید برای اوکراین، در مقابل برداشت از ذخایر فعلی آن، منعقد می‌کند.

روز سه‌شنبه، سنای آمریکا بسته‌ای از لوایح را برای ارائه کمک‌های نظامی به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان، مصادره دارایی‌های مسدود شده روسیه به نفع به کی‌یف و اعمال تحریم‌های بیشتر علیه چین تصویب کرد.

در ۲۰ آوریل، این لوایح در مجلس نمایندگان ایالات متحده تصویب شد. حجم کل بسته بالغ بر ۹۵ میلیارد دلار است که شامل ۶۱ میلیارد دلار برای اوکراین، ۲۶ میلیارد دلار برای رژیم صهیونیستی و همچنین کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان در مناطق درگیری از جمله نوار غزه است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • دیدار مهم سران گروه‌های مقاومت فلسطین
  • سفر نخست‌وزیر پاکستان به عربستان
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • امضای دو توافقنامه همکاری میان وزرای دفاع روسیه و قرقیزستان
  • رئیس‌جمهور آمریکا لایحه فیلترینگ یا فروش تیک‌تاک را امضا کرد
  • پالیتیکو: آمریکا آماده امضای قرارداد ۶ میلیارد دلاری تسلیحاتی برای اوکراین است
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • کشور‌های آمریکای جنوبی خواستار بازداشت سران رژیم صهیونیستی شدند