Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی میرباقری بامداد جمعه در مراسم احیا شب بیست وسوم ماه مبارک رمضان که در حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، با اشاره به اینکه از ائمه اطهار به عنوان آیات الله یاد می‌شود، گفت: کسانی که از آیات الله روی بر می‌گردانند درب‌های آسمان و بهشت روی آن‌ها بسته شده و دائم باید جهنمی بوده و یا در زمین بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه از امام (ع) به عنوان باب الله یاد شده است، اضافه کرد: کسی که در صراط محب و معرفت خداوند قرار گرفت به اسرار ولایت راه پیدا می‌کند.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه امام (ع) میزان حقیقی است که هر چه را در عالم بخواهند بسنجد با او می‌سنجند، افزود: امام میزان حقیقی بوده و تعلق به امام وزن حقیقی است و در روز قیامت فقط عده‌ای میزانشان سنگین است و آن‌ها کسانی هستند که هر چیزی را با میزان امام (ره) وزن می‌کردند.

وی با بیان اینکه خداوند متعال در برابر نعمت امام از ما شکر خواسته است، بیان کرد: هرچه که خداوند می‌خواهد به بنده بدهد در امام (ع) خلاصه می‌شود.

میرباقری با اشاره به اینکه از ما محبت نسبت به امام خواسته‌اند، افزود: امام کلمه سر خداست و باید در برابر امام تسلیم باشیم؛ از ما اطمینان به تقدیر امام خواسته اند و باید کار‌های ما به گونه‌ای باشد که رضایت ایشان جلب شود.

وی با بیان اینکه شب قدر شب تجدید عهد با امام (ره) است، گفت: شب قدر فرصتی برای رسیدن به همه اوصاف جلال و جمال است؛ شب قدر زمان پاک شدن از همه بدی‌ها و رسیدن به خوبی‌هاست و همه این‌ها در تجدید عهد با امام و تبعیت از ایشان خلاصه می‌شود.

استاد حوزه علمیه قم علامت درک شب قدر را آرامش دانست و یادآور شد: هرچه که امشب به امضای امام عصر (عج) برسد زیباست.

وی با بیان اینکه همه مومنان به شفاعت حضرت معصومه (س) وارد بهشت می‌شوند، یادآور شد: بهشت ولایت امام علی (ع) و امام زمان (عج) است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۳۵۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود

حجت الاسلام و المسلمین لطف الله اشراقی استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب ارتباط مسالمت آمیز حضرت صادق(ع) با اهل سنت را از سیره ایشان دانست و اظهار داشت: امام صادق علیه السلام دستوراتی به رهبران مذاهب اسلامی داشتند، از جمله این دستورات به احترام متقابل به یکدیگر ، شرکت در تشییع جنازه یکدیگر و عیادت مرضای همدیگر بروید و تقابل نداشته باشید، ایشان به عنوان منادی وحدت مذاهب اسلامی مطرح هستند و در آن برهه زمان در بین حکومت بنی امیه و بنی عباس ، علوم فقه ،تاریخ و علوم اسلامی در رشته های متفاوت بیان نمودند و باعث شد مسلمانان مرکزیتی برای وحدت داشته باشند و امام صادق علیه السلام را به عنوان یک شخصیت علمی و با تقوا و فرزند پیامبر اسلام صلوات الله علیه قبول داشته باشند و منشاء وحدت و تقریب لحاظ کنند.

وی افزود: امام صادق علیه اسلام می فرمایند: " لولانا ما عرف الله"اگر ما اهل بیت نبودیم ، خداوند شناخته نمی شد، "لولانا ما عبد الله" اگر ما نبودیم ، عبادت خداوند انجام نمی گرفت و این ویژگی در مقام اهل بیت و به خصوص امام صادق علیه السلام وجود داشت که مذهب جعفری و حقائق علوم آل محمد صلوات الله علیهم اجمعین را رواج داند.

حجت الاسلام اشراقی بیان کرد: سیره ایشان در ارتباط با تعامل با اهل سنت ، ایجاد ارتباط مسالمت آمیز به عنوان برادران دینی بوده است و  از صفات بارز امام صادق علیه السلام بصیرت شناسی و جبهه شناسی با نگاه فراجناحی بوده است.

وی ادامه داد: امام صادق علیه السلام در مدینه منوره 4هزار شاگرد در حوزه علمیه خود داشتند که از بین این 4هزار نفر ، 17 نفر با بصیرت و ولایت مدار وجود نداشت، شخصی نزد امام آمد و عرض کرد ، شما با این تعداد شاگرد چرا قیام نمی کنید ، امام فرمود: اگر به تعداد انگشتانم یار داشتم ، قیام می کردم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: عبدالله بن ابی یعفور یکی از محدثین و راویان می باشند که بدلیل مریضی مبتلا به شرب خمر بوده است، نزد امام آمد و عرض کرد من مریض هستم و اجازه بفرمائید من شروع کنم به استفاده از مشروب که ایشان فرمودند: خیر ، این شیطانی است که موکل تو شده است و اگر تو اراده کنی او مایوس می شود، او قسم خورد وگفت: "والله لا اشرب من..." و به امام عرضه داشت اگر شما اناری را به نیم کنید و نیمی را حرام و نیمی را حلال بگویید من نیز به همان عمل می کنم زیرا فرمایشات شما از روی هوای نفس نیست و بر مبنای دستورات الهی است؛ ما حوزویان باید با پیروی از امام صادق علیه اسلام ولایت مدار بوده و با نصرت از اهل بیت علیهم السلام در راستای اسلام گام موثر برداریم.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • نمایشگاه ابراهیم حقیقی به اعتماد رسید/ رهایی شورانگیز خط‌ فارسی
  • نکته مهمی که در توقیع امام زمان (عج) به شیخ مفید اشاره شد
  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • دیدار کارگزاران حج با رهبر معظم انقلاب
  • دیدار کارگزاران حج با رهبر انقلاب
  • چشم تیم ملی به جمال کاپیتان جدید روشن شد
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید
  • سید جمال‌الدین اسدآبادی مبارز و قهرمان ملی در برابر استعمار، اما ناشناخته برای نسل جوان