Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت مدیره کانون کارفرمایان گیلان‌ با انتقاد از عدم اجرای قانون جدید پرداخت بدهی‌های معوق تولیدکنندگان و کم‌توجهی نمایندگان استان گفت:‌ قانون‌گریزی بانک‌ها بلای جان تولیدکنندگان گیلانی شده است. ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۴:۲۵ استانها گیلان نظرات

محمدرسول سماکچی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت:‌ طبق مصوبه مجلس بانک‌ها موظف به اجرای قانون دریافت اصل بدهی بدون احتساب جرایم واحدهای تولیدی هستند اما تولیدکنندگان گیلانی تنها با قانون‌گریزی بانک‌ها و بی‌توجهی نمایندگان استان مواجه‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیئت مدیره کانون کارفرمایان استان گیلان عنوان کرد:‌ طبق بند(‌و)‌ تبصره ‌16 قانون بودجه سال 97 بانک‌ها موظف هستند بدون احتساب جرایم،‌ اصل بدهی آن دسته از واحدهای تولیدی که تا پایان سال 96 بدهی معوقه داشتند را طبق نرخ قید شده در قرارداد اولیه محاسبه کنند.

سماکچی پایان شهریور امسال را زمان تعیین شده جهت تسویه بدهی‌های معوقه دانست و بیان داشت:‌ تولیدکنندگان گیلانی از تابع نبودن بانک‌ها نسبت به قانون گله‌های بسیاری دارند به‌طوری که تا این لحظه تمام مراجعات تولیدکنندگان صنایع استان به بانک‌ها بدون پاسخ مانده است.

وی در انتقاد به وضعیت موجود خطاب به نمایندگان استان گیلان ‌در مجلس ابراز داشت:‌ نمایندگان طبق شرح وظایف تعیین شده خود به عنوان ناظر باید بر نحوه و حسن اجرای کامل قوانین مصوب مجلس نظارت داشته باشند و برای احقاق حقوق اقشار مختلف جامعه تلاش کنند.

رئیس هیئت مدیره کانون کارفرمایان استان گیلان خاطرنشان کرد:‌ تولیدکنندگان و فعالان واحدهای صنعتی و تولیدی گیلان در کنار مشکلات بسیار زیادی که بانک‌ها برای آن‌ها بوجود آورده‌اند از عدم توجه نمایندگان استان نسبت به این‌گونه رفتارها و بی‌قانونی‌ها گله‌مند هستند.

سماکچی بنگاه‌داری بانک‌ها را یکی از ده‌ها معضل تولیدکنندگان استان گیلان اعلام کرد و اظهار داشت:‌ صنایع و واحدهای تولیدی استان به عنوان اصلی‌ترین منبع جهت ایجاد اشتغال و فرصت‌های شغلی محسوب می‌شوند و این‌گونه سنگ‌اندازی بانک‌ها به هیچ عنوان قابل توجیه نیست.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و نام‌گذاری امسال توسط ایشان عنوان کرد:‌ در سالی که به نام سال حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شده است انتظار داریم علاوه بر نمایندگان مجلس همه بخش‌ها در مسیر تحقق این شعار ارزشمند به تولیدکنندگان داخلی کمک کنند.

انتهای پیام/ش

R7877/P1361/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۳۶۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد

محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات اظهار کرد: در تمامی دنیا دور دوم انتخابات نسبت به دوره نخست آن شاهد مشارکت کمتری هستیم و امر غیر عادی نیست.

او افزود: انتخابات در تهران انتخابات بین کسانی است که پایبند نظام هستند و فرقی ندارد کدام یک از کاندید‌ها راهی مجلس شوند البته نباید از اهمیت شرکت در انتخابات دور دوم مجلس غافل شد.

سفیر اسبق کشورمان درباره اولویت‌های مجلس دوازدهم گفت: مجلس علاوه بر کارکرد قانون گذاری وظیفه نظارت بر دستگا‌های اجرایی را دارد چرا که پول و قدرت در این نهاد‌ها نهفته است و مجلس باید مراقب باشد تا فسادی در این مجموعه‌ها صورت نگیرد.

او ادامه داد: برای اینکه مجلس نقش نظارتی و ضد فساد خود را به خوبی ایفا کند در ابتدا باید زمینه ایجاد فساد را در میان نمایندگان از بین ببرد و اگر نماینده‌ای دچار تخطی در این زمینه شد باید به شدت با او برخورد شود و به عبارتی دیگر مجلس باید از فساد ایمن باشد.

قدیری ابیانه گفت: از زمانی که نمایندگان وارد مجلس می‌شوند فساد به سمت آنها هجوم می‌آورد و وعده‌های آنچنانی به آنان داده می‌شود و برخی درخواست‌های عجیب از آنان دارند. البته مردم افراد خوبی را انتخاب کرده اند، اما با این حال باید مراقب بود و تضمینی وجود ندارد که فردی که در گذشته مرتکب فساد نشده در آینده نیز از آن مصون باشد.

این فعال سیاسی در پایان گفت: همچنین نمایندگان باید در بدو ورود به مجلس و آغاز به کار مجلس دوازدهم به ریشه‌یابی مشکلات کشور پرداخته و راه حلی برای آن‌ها پیدا کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • شاعران در استقبال از غزل رهبری سرودند
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • ◄ بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌
  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • محکومیت صبا آذرپیک با شکایت مجلس و برخی نمایندگان | جزئیات حکم
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • ببینید | بازدید نمایندگان مجلس دوازدهم از صدا و سیما