Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@11:17:49 GMT

کتک زدن معلم لرستانی توسط پدر یک دانش‌آموز+ تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۳۸۶۳۵

مدیر مدرسه راهنمایی بعثت روستای کهریز در شهرستان رومشکان جزئیات ضرب و شتم وی توسط اولیای یکی از دانش‌آموزان را اعلام کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پرویر بازوند در گفت‌وگو با تسنیمبا اشاره به جزئیات درگیری در یکی از مدارس شهرستان رومشکان در استان لرستان اظهار داشت: در اواخر ماه اردیبهشت چند نفر از دانش‌آموزان مدرسه بعثت روستای کهریز این شهرستان اقدام به شکستن شیشه‌های مدرسه می‌کنند و از آن‌ها با همکاری نیروی انتظامی خواسته می‌شود که شیشه‌های شکسته‌شده را تعویض کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از دانش‌آموزان از تعویض شیشه مدرسه طفره می‎‌رود، افزود: در صبح روز سوم خرداد و در حین برگزاری امتحانات پدر این دانش‌آموز به مدرسه آمده، با سنگ و مشت‌ولگد من را مورد ضرب‌وشتم قرار می‌دهد.

 مدیر مدرسه راهنمایی بعثت روستای کهریز رومشکان با تأکید بر اینکه بر اثر این صدمات گوش چپ، پیشانی، پهلو و چشم او آسیب دیده‌ است، عنوان کرد: از پدر این دانش‌آموز که کارمند شبکه بهداشت شهرستان رومشکان است، شکایت کرده‌ایم، اما هنوز پیگیری‌ای انجام نشده‌ است.

وی بیان کرد: برای بررسی این اقدام نیز به واحد حقوقی اداره آموزش‌وپرورش شهرستان رومشکان مراجعه کرده‌ایم، اما در طول این مدت حتی تذکری هم به این فرد خاطی داده نشده‌است.

بازوند با تکذیب هرگونه صلح‌وسازشی بین او و فرد خاطی گفت: با وجود گذشت دو هفته از شکایت، اما تاکنون بررسی‌ای انجام نشده و پیگیر این هستم که این مسئله از لحاظ حقوقی بررسی شود.

واکنش آموزش و پرورش به ضرب و شتم مدیر مدرسه

رضا زینی وند مقدم مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با ابراز تأسف و تأثر فراوان در خصوص ضرب و شتم یکی از مدیران مدارس روستایی شهرستان رومشکان توسط یکی از اولیای دانش‌آموزان اظهار داشت: به‌محض اطلاع از این خبر تأسف‌بار، طی تماس با مدیر مضروب مدرسه و جویا شدن موضوع،  از طریق مراجع قانونی و مسئولان شهرستانی موضوع را پیگیری کردیم. چراکه حفظ شان و کرامت فرهنگیان اولین اصل و وظیفه سازمانی، انسانی و قانونی آموزش‌وپرورش است.

وی افزود: دستورات لازم در این خصوص برای بررسی موضوع به واحدهای حقوقی، حراست و ارزیابی عملکرد و همچنین رسیدگی به شکایات اداره کل آموزش‌وپرورش لرستان صادر شده و مقرر شد تا مسئولان این واحدها جهت دلجویی از مدیر مدرسه و بررسی و پیگیری ویژه به شهرستان رومشکان عزیمت کند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان گفت: پس از تکمیل گزارش حادثه و جمع‌آوری اسناد و مدارک، موضوع از طریق مراجع قضایی و حقوقی تا احقاق کامل حقوق مدیر مضروب و آسیب‌دیده و اعاده حیثیت ایشان و جامعه فرهنگی دنبال خواهیم کرد و مجازات فرد خاطی را به‌طور قاطع پیگیری خواهیم کرد.

زینی وند عنوان کرد: با توجه به وقوع این رویداد تأسف‌بار در روز پنج‌شنبه سوم خردادماه، واحد حقوقی اداره آموزش‌وپرورش شهرستان رومشکان بلافاصله در روز شنبه پنجم خرداد، موضوع را از طریق مراجع قضایی و انتظامی شهرستان پیگیری نموده  که پرونده فرد خاطی مفتوح بوده و این پرونده در مراجع انتظامی و قضایی در حال رسیدگی است.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۳۸۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان با اشاره به ضرورت مولدسازی مدارس و مراکز آموزشی مستعد مولدسازی در این شهرستان گفت: هزینه‌های چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز مانع جدی برای مولدسازی مراکز آموزشی مشمول این طرح شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسن مدرس‌زاده در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: دو دبیرستان واثقی و شیخ فضل الله نوری در مناطق پرتردد و تجاری گرگان با بَر مطلوب (عرض تجاری)، قابلیت مولدسازی را دارند؛ اما هزینه‌های سنگین و چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز سبب شده نتوانیم پروسه مولدسازی را عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به تحصیل ۹۰ هزار دانش آموز در شهرستان گرگان گفت: ۵۲ درصد دانش آموزان دختر و ۴۸ پسر هستند که در ۴۸۰ مدرسه دولتی و غیردولتی تحصیل می‌کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش گرگان شهرستان گرگان افزود: ۱۱۰ مدرسه شهرستان گرگان غیرانتفاعی و ۳۷۰ مدرسه دولتی هستند که در مجموع ۲ هزار و ۵۹۶ کلاس درس دارند.

وی گفت: عدم تحقق دستیابی به زیرساخت‌های آموزشی عادلانه در سنوات گذشته سبب شده تا بخش زیادی از خانوار‌های روستایی و حتی ساکن شهر‌های قرق، سرخکلاته و جلین ترجیح دهند که فرزندانشان در مرکز شهرستان و شهر گرگان تحصیل کنند.

مدرس زاده ادامه داد: حدود ۷۸ هزار دانش آموز شهر گرگان و البته از شهر‌ها و روستا‌های پیرامونی در ۳۰۰ مدرسه شهر گرگان تحصیل می‌کنند.

وی سرانه آموزشی شهرستان گرگان را حدود ۴.۲ متر مربع دانست و گفت: میانگین متوسط سرانه آموزشی در کشور ۵.۲ متر مربع است و بر اساس برآورد‌ها حدود ۲۲ مدرسه در شهرستان گرگان کم داریم.

مدرس‌زاده ادامه داد: با تلاش مدیران بالادستی و استاندار محترم اعتبار لازم برای ساخت مدارس به ویژه در مناطق جنوبی شهر گرگان تامین شده است؛ اما مشکل تامین زمین در این مناطق، فرایند احداث مدرسه را ابتر گذاشته است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان ادامه داد: ۴ هزار متقاضی طرح ترمیم نمره، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع دهم، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع یازدهم و ۳۴۰۰ دانش آموز مقطع دوازدهم مشمول اجرای امتحانات نهایی در شهرستان گرگان هستند که ۱۹ حوزه امتحانی نهایی برای آن‌ها یش‌بینی شده است.

دیگر خبرها

  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است
  • اینجا به تماشای ایثار بنشینید؛ معلمانی که پیامبر زمان خود شده‌اند
  • معلم خلاق، دانش‌آموز هنر آفرین
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه