Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@22:10:47 GMT

تشخیص و حفظ باغات در کمیسیون ماده ۷ سیستماتیک می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۴۲۶۶۲

تشخیص و حفظ باغات در کمیسیون ماده ۷ سیستماتیک می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ابراهیم دادسرشت ضمن اعلام این خبر با بیان اینکه کمیسیون ماده ۷ با مسئولیت شورای شهر وضعیت پرونده های ارجاعی را در دو بخش مورد بررسی قرار می دهد، گفت: در بخش نخست، شورای شهر باید در مورد باغ بودن یا نبودن املاکی که مساحت عرصه آن ها بیش از ۵۰۰ مترمربع است، مطابق قانون تعیین تکلیف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش دوم، کمیسیون ماده ۷ موظف است وضعیت درختان در تمامی املاک را فارغ از مساحت عرصه بررسی کند.

وی با بیان اینکه این بررسی ها با مسئولیت شورای شهر و با حضور نمایندگانی از شهرداری تهران انجام می شود، عنوان کرد: فرایند تشخیص باغ و نحوه حفظ و گسترش فضای سبز در کمیسیون ماده ۷ تا سال ۹۶ به صورت دستی انجام می شد، اما باتوجه به اینکه این تشخیص در گردش کار صدور پروانه اتفاق می افتد، در ماه های گذشته تصمیم بر این شد تا این فرایند سیستماتیک شود و به عنوان زیرسیستم سامانه صدور پروانه تعریف شود.

مدیرکل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه شهرداری تهران با اشاره به روند جدید ثبت داده ها و اعلام نظر درباره شرایط ملک گفت: برای تصمیم گیری درباره ملک دو فرم در سیستم تعریف شده است؛ در فرم "الف" با وارد کردن اطلاعات باغ و انطباق آن با معیارهای معرفی شده در قانون، شورای شهر با همکاری سازمان بوستان ها به عنوان نماینده شهرداری و با حضور شهردار و معاون شهرسازی منطقه درباره باغ بودن ملک تصمیم گیری می کند.

دادسرشت با بیان اینکه در فرم "ب" نیز در مورد نحوه حفظ و گسترش درختان تصمیم گیری می شود، ادامه داد: در واقع، در این بخش در مورد حفظ حداکثری درختان و نحوه جا به جایی آن ها در صورت لزوم و الزام مالک برای کاشت چند برابری درختان تصمیم گیری می شود. به طور کلی در این قسمت در مورد وضعیت درختان نسبت به بنایی که قرار است ایجاد شود، اظهار نظر می شود.

به گفته وی، تاکنون ۸۰ درصد از فرایند تهیه فرم "الف" و ۲۰ درصد از فرایند تهیه فرم "ب" انجام شده است و به زودی بررسی سیستماتیک پرونده های کمیسیون ماده ۷ به طور کامل در گردش کار سامانه شهرسازی آغاز می شود.

دادسرشت با تاکید بر اینکه مسئولیت کمیسیون ماده ۷ تنها حفظ باغات موجود نیست، تصریح کرد: کمیسیون ماده ۷ شورای شهر در کنار باغات موجود، به حفظ درختان و فضای سبز در املاک غیر باغ نیز توجه ویژه ای دارد. در واقع، کمیسیون مسئول گسترش درختان در باغات و اتخاذ تصمیمات راهبردی برای حفظ فضای سبز در املاک غیرباغ است.

مدیرکل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه شهرداری تهران در پایان در پاسخ به این سوال که چه تعداد از پرونده هایی که به کمیسیون ماده ۷ ارجاع داده می شوند به عنوان باغ شناخته می شوند، گفت: سال گذشته حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ پروانه ساخت صادر شده است که از این تعداد، کم تر از یک درصد یعنی حدود ۹۰ مورد براساس معیارهای قانونی به عنوان باغ پروانه ساخت دریافت کرده اند.

کد خبر 4315415 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: باغات شهرداری تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش ترافیک شهر تهران راهپیمایی روز قدس نیروی انتظامی سازمان هواشناسی دانش آموزان سرهنگ نادر رحمانی پلیس راهور سالروز ارتحال امام خمینی سازمان تامین اجتماعی محدودیت ترافیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۴۲۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، علیرضا سامری گفت: در جلسه شورای ملی ثبت میراث فرهنگی‌تاریخی، طبیعی و حرایم آثار تاریخی کشور که اسفندماه سال ۱۴۰۲ در شیراز برگزار شد، به عنوان اولین آثار طبیعی در شهرستان سپیدان ثبت و در فهرست آثار طبیعی کشور قرار گرفت.

فرماندار سپیدان افزود: درختان چنار کهنسال امامزاده سید نورالدین علوی (ع)، درخت چنار کهنسال محله ملا شهر اردکان، غار طبیعی انگره مینو واقع در روستای انگره بخش مرکزی سپیدان پنج اثر طبیعی هستند که به ثبت ملی رسیده است.

وی با اشاره به اهمیت ثبت و نگهداری از آثار طبیعی گفت: برای حفاظت از آثار ثبت شده که گنجینه‌های طبیعی شهرستان به شمار می‌آیند می بایستی برنامه‌های حفاظتی را زیر نظر کارشناس ثبت آثار طبیعی استان اجرایی کرد تا بتوان این آثار را به عنوان جاذبه‌های گردشگری شهرستان با رویکرد توسعه پایدار و حفظ محیط زیست به بهره برداری رسانید.

علی حبیبی رئیس اداره گردشگری و صنایع دستی و گردشگری سپیدان گفت: از معیار‌های انتخاب درختان قدمت آنها است.

قدمت درختان ثبت شده شهرستان بیش از ۵۰۰ سال بوده و شناسایی و ثبت سایر درختان کهنسال و جاذبه‌های طبیعی دیگر شهرستان نیز در دست اقدام است.

حبیبی نگهداری و حفظ آثار طبیعی و تاریخی را یکی از ضروریات هر جامعه دانست و افزود: با توجه به قوانین جاری کشور هرگونه تخریب و آسیب رسانیدن به این آثار جرم محسوب شده و پیگرد قانونی دارد.

دیگر خبرها

  • شاهکار جدید در پارک لاله؛ برنامه جدید شهرداری در بوستان‌ مملو از درخت | تصویر
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی
  • دست‌درازی به کاربری باغات خط قرمز شورای شهر کرج است
  • این میدان در تهران مسدود می‌شود
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • بررسی انسداد «میدان جی» در شورای تأمین تهران
  • صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارش‌های سنگین به کشاورزان و دامداران