Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم سرخس در مجلس شورای اسلامی گفت: انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس جعل تاریخ و توهین به هویت مذهبی مسلمانان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسیم سرخس، راهپیمایی سراسری روز جهانی قدس در سرخس همزمان با ۹۰۰ شهر در سراسر کشور به سمت میعادگاه‌‌ نماز جمعه با حضور گسترده مردم مؤمن، روزه‌دار و ولایت مدار این شهرستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سید احسان قاضی‌زاده هاشمی نماینده مردم سرخس در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با تأکید بر اینکه بیت‌المقدس مرکز وحدت ادیان توحیدی است، اظهار کرد: قریب به ۵ قرن مسلمانان در بیت‌المقدس زندگی کردند که به دلیل برخی سست انگاری‌ها، این مکان مقدس حدود ۹۱ سال به دست صلیبیون افتاد و اکنون قریب به ۷۰ سال است که در اشغال رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی است.

 

نماینده مردم سرخس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقال سفارت آمریکا از تلاویو به بیت‌المقدس تصریح کرد: این اقدام آمریکایی‌ها یک پیام واضح دارد، یعنی مسلمانان بدانید که به هویت مذهبی شما بی‌احترامی و توهین کردیم.

 

وی با بیان اینکه انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس جعل تاریخ و توهین به هویت مذهبی مسلمانان است، افزود: امروز مردم فلسطین برای یک زندگی بسیار معمولی در وطن خودشان باید مجوز بگیرند.

 

قاضی‌زاده هاشمی در ادامه با اشاره به اینکه کشورهای اسلامی آن همت و تلاش لازم را برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین نداشتند، عنوان کرد: راهپیمایی‌های ملت ایران این پیام را به دنیا صادر می‌کند که ما همیشه در کنار مردم مظلوم فلسطین هستیم.

 

نماینده سرخس در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دولت‌های مرتجع عربی که دستی در ارتباط با رژیم صهیونیستی دارند و هر روز این رابطه آن‌ها آشکارتر می‌شود، در حال معامله تاریخ اسلام هستند، به این دلیل که چند صباحی در تاج‌وتخت باشند.

 

وی بیان کرد: فضای جهانی امروز علیه رژیم صهیونیستی است و ما به‌عنوان جمهوری اسلامی ایران همیشه مدافع مظلومان و مستضعفان هستیم و به تحریف تاریخ اعتراض می‌کنیم.

 

قاضی‌زاده هاشمی افزود: صحنه‌گردان رژیم صهیونیستی انگلیس و حامی اقدامات جنایت‌کارانه او آمریکا است.

 

نماینده سرخس در مجلس شورای اسلامی در ادامه به مذاکرات برجام اشاره و تصریح کرد: آنچه به‌عنوان فرجام برجام مهم است کاملاً قابل پیش‌بینی بود و در حقیقت برجام برای کند شدن صنعت هسته‌ای به ما تحمیل شد.

 

وی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران هزاران کیلومتر مرز مشترک آبی و خاکی دارد، افزود: امروز جمهوری اسلامی با این ظرفیت‌ها توان اقدامات اقتصادی نامتقارن را در کشورهای منطقه دارد.

 

قاضی‌زاده هاشمی با تأکید بر اینکه نمی‌توان با وادادگی کار را به‌پیش برد، اظهار داشت: اگر در مجلس نهم ظرف بیست دقیقه برجام را نمایندگانی به تصویب رساندند، در مجلس دهم هم جمعی از نمایندگان انقلابی آن را به آتش کشیدند و این دلیلش عدم اعتماد به آمریکا و غربی‌ها است.

 

نماینده سرخس در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: برجام هیچ فایده‌ای برای آینده ایران ندارد و این مذاکرات باید درس‌های عبرت باشد.

 

وی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها در طول تاریخ حتی به نوکران تمام قدش هم رحم نکرده است، گفت: بالاترین نوکر آمریکا در طول تاریخ محمدرضا پهلوی بود که پس از انقلاب ایران، حتی حاضر نشدند جایی در آمریکا به او بدهند.

 

قاضی‌زاده هاشمی تأکید کرد: این سرنوشت نوکران آمریکا است؛ کسانی که کشورشان را به آمریکا می‌فروشند عاقبتشان، عاقبت نوکرانی همچون محمدرضا پهلوی، معمر قذافی و حسنی مبارک است.

 

نماینده سرخس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمی‌توانیم کشورمان را به دلیل امور واهی به آمریکا تقدیم کنیم، تصریح کرد: ایران اسلامی همیشه به دنبال استقلال‌طلبی بوده و بر روی پای خودش ایستاد است، البته سختی‌هایی را هم تحمل کرده و در مقابل تحریم‌ها و تهدیدها اقتصادی ایستادگی کرده است.

 

وی در پایان با تأکید بر اینکه استقلال‌طلبی نیازمند یک وحدت و انسجام داخلی است، خاطرنشان کرد: امروز تمامی اقوام به پای نظام اسلامی ایستاده‌اند و نمی‌گذارند ذره‌ای از خاکشان به دست دشمن بیفتد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۴۲۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟

چند روزی بیشتر تا برگزاری دور دوم انتخابات مجلس باقی نمانده و بالاخره تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص خواهد شد. ممکن است بیشتر مردم تصور کنند که انتخابات پایان یافته در حالی که چنین نیست و با توجه به این که کرسی های باقی مانده اکثرا به شهرهای بزرگی چون تهران تعلق دارند اهمیت حضور مردم در همه پرسی ۲۱ اردیبهشت را دو چندان می‌کند.

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد. همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

این انتخابات در ۲۲ حوزه «تهران، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس» «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «شبستر»، «میانه»، «پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان»، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردی»، «بیرجند، درمیان و خوسف»، «مشهد و کلات»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدابنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبدکاووس»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی»، «ملایر» و «ورامین» برگزار خواهد شد. 

چه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رای دهند؟

کسانی که در مرحله اول انتخابات رای نداده باشند، در مرحله دوم می‌توانند رای دهند. کسانی که در مرحله اول رای داده‌اند فقط در همان حوزه انتخابیه می‌توانند رای دهند.

براساس تبصره ۴ ماده۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، «کلیه رأی‌دهندگان مرحله دوم منحصراً در حوزه انتخابیه‌ای که در مرحله اول انتخابات رأی داده‌اند شرکت خواهند نمود و کسانی که در مرحله اول در هیچ یک از حوزه‌های انتخابیه رأی نداده باشند در مرحله دوم انتخابات می‌توانند شرکت کنند.»

مردم با مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس به وظیفه شرعی و سیاسی خود عمل کنند

غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اهمیت مشارکت مردم در دور دوم انتخابات گفت: در انتخابات دور دوم مجلس مردم برای هر کرسی دو گزینه برای انتخاب دارند و این کار را برای آنان آسان‌تر می‌کند. 

او افزود: مردم باید با مشارکت بیشتری نسبت به دور اول در انتخابات شرکت و بار دیگر به تکلیف دینی،سیاسی و اجتماعی خود عمل کنند.

مصباحی مقدم متذکر شد: آینده چهار سال بعدی قوه مقننه به دست مردم است وانتخاب برای تعیین تکلیف چهل و پنج کرسی باقی مانده مجلس اهمیت بسزایی دارد .

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از احزاب و تشکل‌های سیاسی تقاضا دارم تا به صورت مشترک لیست بدهند تا کاندیداها پشتوانه سیاسی و اجتماعی محکم‌تری داشته باشند.

انتخابات دور دوم مجلس نقش بسزایی در آینده چهار سال بعد کشور دارد

همچنین قدرتعلی حشمتیان رئیس خانه احزاب در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اهمیت مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی انتخابات‌های بسیاری در کشور برگزار شده و مردم همواره با مشارکت بالا پای صندوق‌های رأی آمده‌اند. 

او افزود:در کشور ما مسئولان با انتخاب مردم مشخص می‌شوند و احزاب و تشکل‌های سیاسی باید مردم را به شرکت در انتخابات تشویق و نقش آنان را در عرصه های مهم کشور پررنگ‌تر کنند.

حشمتیان متذکر شد: امیدوارم که انتخابات آینده شاهد مشارکت بیشتری از مردم باشیم چرا که این دوره از انتخابات نقش پررنگی در شیوه شکل گیری مجلس و سرنوشت جامعه دارد لذا از آحاد جامعه تقاضا داریم به همه پرسی چند روز آینده بی تفاوت نباشند.

حشمتیان درباره چینش هیات رئیسه مجلس دوازدهم افزود: در مجلس دوازدهم شاهد رقابت بین جریان‌های اصولگرایی هستیم و معتقدم که اتحاد شورای وحدت و ائتلاف در شکل گیری هیات رئیسه آینده نقش پررنگی دارد .

رئیس خانه احزاب تاکید کرد: بعد از اعلام نتایج انتخابات دور دوم می‌توانیم با اطمینان بیشتری درباره ترکیب هیات رئیسه مجلس گمانه زنی کنیم.

مشارکت بالای مردم مجلسی قوی می‌سازد 

علی‌اکبر علیزاده نماینده مجلس نیز در گفت‌وگویی با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: از آنجایی که مجلس شورای اسلامی در همه حوزه‌ها مجاز به قانون‌گذاری است و در جمهوری اسلامی ایران جایگاه بالایی دارد، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلسی قوی می‌شود.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات اهمیتی ندارد؛ مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده است، بسیار اهمیت دارد. نماینده‌ای که با پشتوانه رأی بالا راهی مجلس شود، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای خواهد بود که پشتوانه رأی بالایی نداشته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، مجلسی قوی به وجود می‌آید و اگر مجلس قوی و با پشتوانه رأی بالا باشد، دولت‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه در ریلی که مجلس می‌گذارد، حرکت کنند.

علیزاده تصریح کرد: همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

منتخب مردم دامغان در مجلس دوازدهم ادامه داد: هنوز ۴۵ نماینده مجلس دوازدهم مشخص نشده است و از آنجایی که این افراد قطعاً تأثیر زیادی بر مجلس آینده خواهند داشت، بر این اساس نباید کسی تصور کند که دور دوم انتخابات مجلس فاقد اهمیت است.

وی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مؤثر است چراکه آیت الله مدرس هم یک نماینده بود و بر این اساس حتی یک نماینده روی مجلس تأثیر دارد و نباید دور دوم انتخابات مجلس کم اهمیت جلوه داده شود؛ برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نیز باید رسانه‌ها به ویژه صداوسیما امکان تبلیغات برابر را برای داوطلبان دور دوم انتخابات فراهم کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اهمیت دور دوم انتخابات به خوبی برای مردم تبیین شود تا مردم در حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات به دور دوم کشیده شده است، حضور پُر شوری پای صندوق‌های رأی داشته باشند. تبیین و آگاهی‌بخشی به مردم، مهم‌ترین کاری است که باید مورد توجه باشد.

علیزاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم در عرصه‌هایی مانند انتخابات اهمیت زیادی دارد و امیدواریم مردم مشارکت بالایی در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشد.

توصیه رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت مشارکت مردم در انتخابات 

مقام معظم رهبری درباره اهمیت حضور مردم در انتخابات فرموده اند: خیلی‌ها ممکن است پای صندوق‌ها نیایند؛ به‌خاطر این‌که حوصله‌اش را ندارند، وقتش را ندارند، درست اهمیت قضیه را نمی‌دانند، متوجه تأثیر رأی خودشان نیستند یا به کسی که به او اطمینان و اعتماد کنند، نرسیده‌اند؛ یا کسی را هم که شناخته‌اند، نپسندیده‌اند؛ لذا نمی‌آیند. تلاش شما - خانواده‌ها و دوستان‌تان - باید این باشد که مشارکت را به معنای حقیقی کلمه حداکثری کنید.

ایشان همچنین فرموده اند: در زمینه‌ی مشارکت مردم، هر طور که می‌توانید، روی خانواده‌ها و دوستان‌تان کار کنید. مشارکت، یکی از اساسی‌ترین مسائل است. حضور مردم برای پیشرفت و صیانت کشور لازم است. نه این‌که اگر عده‌ی زیادی شرکت نکردند، اینها به نظام «نه» گفته‌اند؛ به‌هیچ‌وجه این‌طوری نیست. آنهایی که به‌خاطر نه گفتنِ به نظام نمی‌آیند، درصد خیلی کمی‌اند. یک عده به‌خاطر بی‌حالی نمی‌آیند؛ یک عده به‌خاطر بی‌حوصلگی نمی‌آیند؛ یک عده روز جمعه کار دیگری دارند و نمی‌آیند؛ اینها را شما راه بیندازید والا کسانی که معتقد به نظام و قانون اساسی نیستند و دلشان برای بیگانگان و نفوذ آنها پر میزند و منتظر آمدن بیگانگان هستند، درصد بسیار کمی‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • زمان پرداخت «مالیات بر عایدی سرمایه» تعیین شد
  • آمریکا هزینه سنگینی برای انحراف ذهن و فکر دختران ما داده است
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است
  • ضرورت جریان شناسی تحریف تاریخ ایران
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!