Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-01@13:15:08 GMT

معجزه‌های خرما را بیشتر بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۴۳۷۲۲

معجزه‌های خرما را بیشتر بشناسید

خرما علاوه بر کاهش سطح کلسترول، توانایی پایین آوردن نوعی دیگر از چربی موجود در خون به نام تری گلیسیرید را نیز دارد.
به گزارش صدای ایران به نقل از سلامت نیوز، یکی از دلایلی که افراد از خوردن خرما اجتناب می کنند این است که تصور می کنند خرما باعث افزایش قند خون میشود، اما با توجه به مطالعات انجام شده این فرضیه صحت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه خرما حاوی مقدار زیادی قند طبیعی است اما این ماده غذایی نمایه گلیسمی پایینی داشته و بعد از مصرف آن، قند خون به طور قابل ملاحظهای افزایش نمییابد. لازم به ذکر است در صورت ابتلا به دیابت، قبل از اضافه کردن خرما به رژیم غذایی با پزشک خود مشورت کنید.

افزایش فیبر دریافتی
یک عدد خرمای بدون هسته حاوی ۱.۶ گرم فیبر معادل ۶ درصد از میزان مصرف توصیه شده روزانه است. فیبر به بدن برای کاهش کلسترول کمک کرده و مانع از چاقی، بیماری قلبی و سرطان روده میشود. این میوه گرمسیری حاوی فیبر نامحلول بوده که با چسبیدن به چربی و کلسترول موجود در بدن به دفع آنها کمک میکند.

کاهش تری گلیسیرید
خرما علاوه بر کاهش سطح کلسترول، توانایی پایین آوردن نوعی دیگر از چربی موجود در خون به نام تری گلیسیرید را نیز دارد. بر اساس مجله کشاورزی و شیمی مواد غذایی در آمریکا، مصرف خرما باعث کاهش ۸ تا ۱۵ درصدی سطح تری گلیسیرید میشود. بر اساس موسسه ملی سلامت آمریکا، کاهش سطح تری گلیسیرید به کاهش خطر ابتلا به سخت شدن سرخرگها، حمله قلبی و سکته کمک میکند.

افزایش دریافت ویتامینها و مواد معدنی
اضافه کردن خرما به رژیم غذایی باعث رسیدن ویتامینها و مواد معدنی ضروری به بدن میشود. اصلیترین ویتامینهای موجود در خرما از خانواده گروه B به ویژه ویتامین B6 است. ویتامینهای B به سوخت و ساز غذا و تشکیل سلولهای جدید خون کمک میکند. ویتامین K و ویتامین A از دیگر ویتامینهای موجود در آن محسوب میشود. همچنین خرما مواد معدنی بسیاری مانند پتاسیم، مس، منگنز، منیزیم، کلسیم، فسفر، آهن و روی دارد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: سلامتی خرما قند خون دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۴۳۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با استفاده از روش علمی، موفق به تولید بیشتر توت فرنگی شدند.

آنها با راهنمایی‌های دکتر حدادی نژاد از اساتید این دانشگاه متوجه شدند برای افزایش تولید، اگر از مواد زیستی استفاده کنند این مواد می‌تواند نیاز گیاه را تامین کند و مقدار تولید بالا برود.

در این روش در دو مزرعه در بهنمیر با پوشش تونلی و پلاستیکی، هم آفت و هم علف هرز کمتر در تولید توت فرنگی استفاده می‌شود.

معاون مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی مازندران از برداشت توت فرنگی در سطح ۱۷ هزار هکتار از مزارع استان مازندران خبر داد.

به گفته ملایی پیش بینی می‌شود ۱۷ هزار تن انواع توت فرنگی در این مزارع تولید و روانه بازار شود. مازندران در این زمینه رتبه دوم کشور را دارد.

وی با اشاره به تغییر کشت از سنتی به روش‌های نوین افزود: در روش‌های جدید، با استفاده از عملیات تقویت خاک و پوشش پلاستیکی، موجب زودرس کردن برداشت و کیفیت تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • میوه‌هایی که به فرایند کاهش وزن کمک می‌کند
  • این سبزی سه برابر پرتقال ویتامین ث دارد
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آنها را کند