Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@12:16:06 GMT

درمان دانش آموزان شین آبادی متوقف شده است؟

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۴۳۸۸۶

طیب قدیمی درباره آخرین وضعیت روند درمان دانش آموزان شین آبادی توضیح داد و گفت: در سالی که این اتفاق افتاد تفاهم نامه‌ای بین وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه منعقد شد که پولی به این موضوع اختصاص داده شود. در آن زمان قرار شد سالیانه ۱.۵ میلیارد تومان برای درمان دانش آموزان پرداخت شود، اما وزارت بهداشت منتظر تامین این منابع نماند و از منابع داخلی خود آن را پرداخت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال اول نیز این مبلغ پرداخت شد، اما بعد از آن پرداختی صورت نگرفت. با وجود این وزارت بهداشت از منابع خود درمان آنها را ادامه داده است. در حال حاصر نیز درمان دانش آموزان شین آبادی متوقف نشده‌است.

وی افزود: این دانش آموزان به پشتیبانی‌هایی به جز عمل جراحی مانند حمایت‌های روانی، مالی و اشتغال نیاز دارند و آموزش و پرورش و نهادهای اجتماعی می تواند این اقدامات را برای آنها انجام دهند و قطعا برنامه‌ای در این زمینه دارند.

به گفته وی، طبق آخرین تصمیمی که درباره روند درمان این دانش آموزان گرفته شد، قرار است تیمی از متخصصان باتجربه، نیازهای درمانی هرکدام از این دانش آموزان را مشخص و برای آن برنامه ریزی کنند. بعد از امتحانات خرداد ماه از آنها دعوت می‌شود تا معاینه کامل و بازخوانی مجدد سیر درمانی صورت گیرد. وزارت بهداشت در عین حال آمادگی دارد پشتیبانی و حمایت‌های مالی برای انجام عمل‌های جراحی این دانش آموزان را انجام دهد.

مشاور اجرایی معاون درمان وزارت بهداشت همچنین اضافه کرد: دانش آموزان شین آبادی در روزهای اول حادثه به مداخلات جراحی بیشتری نیاز داشتند، اما با گذشت زمان تعداد جراحی‌های مورد نیاز آنها کمتر شده است، ممکن است برخی عوارض به جا مانده نیاز به مداخله خاصی نداشته باشد. وزارت بهداشت آمادگی دارد از منابع داخلی خود این حمایت‌ها را ادامه دهد. تاکنون نیز مداخلات جراحی مورد نیاز آنها انجام شده و قطع و متوقف نشده است؛ شاید پرداخت به متخصص جراح با تاخیر صورت گرفته باشد، اما این موضوع باعث تاخیر درارائه خدمات درمانی به این دانش آموزان نشده است. ضمن آنکه وزارت بهداشت انتظار دارد طبق تفاهم نامه‌ای که با سازمان برنامه و بودجه منعقد شده است، پرداخت‌ مبالغ مورد تعهد انجام شود.

قدیمی درباره تصمیم برای ادامه روند درمان دانش آموزان در خارج از کشور نیز توضیح داد و گفت: این موضوع مشروط به نظر تیم جراحی دانش آموزان است؛ اگر به موارد خاصی نیاز داشته باشند بر اساس نظر تیم جراحی قطعا برای انجام آن برنامه‌ریزی می‌شود، اما بدون شک نیازهای آنها در داخل کشور قابل انجام است. در این موارد گاهی برخی افراد بدون اینکه مسئولیت یا صلاحیت داشته باشند اظهارنظر می کنند. فقط تیم جراحی می‌تواند نیاز آنها را به صورت واقعی مشخص کند. هرکدام از این دانش آموزان نیز بسته به میزان آسیب ، مراحل درمانی مشخص و محدودی دارند و این طور نیست که تا سال‌های سال حتما به تعداد مشخصی عمل جراحی نیاز داشته باشند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دانش آموزان شین آبادی وزارت بهداشت هزینه درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۴۳۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد

به گزارش قدس خراسان،متخصص جراحی مغز و اعصاب در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور گفت: آقایی ۴۱ ساله با شکایت افت هوشیاری به اورژانس مرکز مراجعه کرد و پس از معاینه اولیه و با توجه به شرح حال اخذ شده و اقدامات تشخیصی صورت گرفته، تشخیص خونریزی مغزی به دنبال آنوریسم مغزی داده شد که بلافاصله بیمار تحت عمل جراحی قرار گرفت.
دکتر معراج فروغی اصل با اشاره به اینکه این نوع بیماران در گذشته برای معالجه به مشهد اعزام می‌شدند، افزود: انجام عمل جراحی درمان خونریزی جزء عمل‌های پرخطر بوده و آمار مرگ و میر آن بسیار بالاست، اما این عمل جراحی در بیمارستان حکیم به طور موفقیت‌آمیز انجام و بیمار با وضعیت عمومی مناسب و بهبودی نسبی از بیمارستان مرخص شد.
وی تصریح کرد: به همت مسئولین بیمارستان امکانات و تجهیزات لازم برای انجام عمل‌های مشابه و مراقبت‌های ویژه از این بیماران در این مرکز مهیا شده است و همشهریان و بیماران نیازمند دیگر نیازی به مراجعه به مشهد و سایر استان‌ها ندارند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • ارایه خدمات رایگان به دانش‌آموزان ابتدایی حاشیه شهر سنندج
  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند