Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-01@21:27:53 GMT

حاتم مرمضی کیست و چگونه کشته شد؟ + جزئیات

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۴۸۲۷۳

حاتم مرمضی کیست و چگونه کشته شد؟ + جزئیات

حاتم مرمضی شهروند ایرانی طی چند سال اخیر در خدمت وهابیت و عوامل تروریستی که تحت حمایت سازمان های جاسوسی عربستان سعودی و اسرائیل می باشند، در آمده بود و سال گذشته به صورت مخفیانه از کشور گریخته و به عناصر سازمان تروریستی داعش پیوسته بود، در چند روز گذشته وقتی که تروریست‌های تحریر الشام و داعش در ادلب سوریه به جان یکدیگر افتادند، حاتم مرمضی مشغول آموزش نظامی بود که به ‌دست عناصر تحریر الشام کشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسانه رسمی تحریر الشام در تویتر و دیگر شبکه‌های اجتماعی گزارش تصویری و ویدیویی در مورد درگیری خود با داعش منتشر کرده است. در بین کشته‌شدگان و اسرای داعش به دست تحریر الشام چند ایرانی نیز حضور دارند «حاتم مرمضی» یکی از آن کشته شدگان است.

همینطور در این درگیری دو تن از دوستان و همشهریان حاتم مرمضی به نام های حیدر عبیداوی فرزند کریم و صادق ساعدی فرزند عبدالعلی نیز که چندی پیش به داعش پیوسته بودند توسط تحریر الشام اسیر شدند.

هلاکت در سوریه؛ شایعه‌سازی در ایران + عکس

خانواده حاتم مرمضی، خروج از کشور و پیوستن او به داعش را کاملا اطلاع داشتند. حاتم مرمضی که از نیروهای فعال داعش در سوریه بود به صورت مرتب و پیوسته با خانواده خود به خصوص با برادرش به نام عبدالله مرمضی در تماس تلفنی و همچنین در پیام‌رسان‌ها تماس و ارتباط داشتند و اخبار خود را به اطلاع خانواده‌اش و نزدیکانش می‌رساند.

در چند روز گذشته و پس از انتشار خبر درگیری تحریر الشام و داعش در ادلب سوریه، خانواده حاتم مرمضی و دیگر اسرا توسط دوستان داعشی مرمضی و عوامل تحریر الشام، خانواده ها در جریان درگیری و عملیات و کشته و اسیر شدن قرار گرفتند.

آن‌چه در فضای مجازی و رسانه‌های ضد انقلاب آمده بود که اداره کل اطلاعات خوزستان به خانواده مرمضی پیشنهاد تحویل جسد و سپس خودداری از تحویل و نهی از برگزاری مراسم ختم آمده است،کذب محض است؛ زیرا اصلا وی توسط وزارت اطلاعات دستگیر نشده است بلکه حقیقت آن است که حاتم مرمضی وقتی که تروریست‌های تحریر الشام و داعش در ادلب سوریه به جان یکدیگر افتادند، کشته شد و چند تن از دوستان همشهری او اسیر شدند.

این‌که چگونه فردی که به داعش پیوسته و در جنگ‌های این گروه تروریستی کشته شده است از سوی رسانه‌های ضدانقلاب به فعال حقوق بشر تعبیر شده و مرگ وی نیز به نیروهای امنیتی ایران نسبت داده می‌شود را می‌توان در سلسله اقدامات این جریانات رسانه‌ای مشاهده کرد که طی چند سال گذشته عناصر تروریستی پژاک در غرب کشور و نیز تروریست‌های جنوب کشور نظیر ریگی در سیستان و بلوچستان را فعال حقوق بشر نامیده و برای آن‌ها در سازمان‌ها و نهادهای حقوق بشری علیه ایران پرونده‌سازی می‌کنند.

این رویکرد رسانه‌های ضدانقلاب است که آن‌هارا روز به روز بی اعتبارتر ساخته و از تاثیر انداخته است.

وزارت اطلاعات که همواره مقتدرانه به شکار عناصر تروریست رفته است از این‌که تروریست به داعش پیوسته‌ای مانند حاتم مرمضی را به کیفر رسانده باشد چه ابائی دارد که در صورت انجام منکر آن شود.

به گزارش ایسنا بی‌تردید اگر این تروریست در سوریه به هلاکت نرسیده بود و پا بر خاک پاک کشورمان میگذاشت با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان سرنوشتی جز این نداشت و وزارت اطلاعات نه تنها منکر به هلاکت رساندن وی نمی شد بلکه با صدور اطلاعیه به اطلاع مردم میرساند. ضد انقلاب بداند که این ترفندهایش نخ نما شده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۴۸۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟

سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور اظهار کرد: دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرائم رانندگی است؛ یک موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو دستکار کردن ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان.

به گزارش تسنیم، وی افزود: این دو عامل باعث شده است ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباهی برای افراد ارسال شود که برای پاک کردن این جرائم اشتباه، افراد به مراکز پلیس راهور مراجعه کنند.

حسینی بیان کرد: البته سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

رئیس پلیس راهور در پایان گفت: در سال گذشته ۱۵۷ میلیون جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

دیگر خبرها

  • جزئیاتی درباره زندگی یحیی سنوار؛ سنوار کیست و چگونه به قدرت رسید؟
  • پشت‌پرده ماجرای یک ترور توسط موساد؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • ادامه واکنش‌های جهانی علیه حمله داعش به نمازگزاران در هرات
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • پرونده نیکا شاکرمی؛ ماجرای مرگ نیکا چه بود؟
  • دکمه تصویب قانون عفاف و حجاب زیر دست کیست؟!
  • در تبریز استقلال نشان می‌دهد کت تن کیست | هر وقت کم آوردیم به سمت چپ سینه‌مان نگاه می‌کنیم
  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟
  • حملات باندهای مسلح و داعش در نیجریه/ ۲۵ نفر کشته شدند
  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد