Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، داروهای رژیمی قبل از فروش عمومی نیازی به گرفتن تایید از مرکز غذا و دارو ( FDA ) ندارند.

برای همین بسیاری از کمپانی های تولید کننده این داروها راه را برای محبوب شدن هموار می بینند و موادی ناسالم در داروها استفاده می کنند. عوارض این داروها تا به ( FDA ) گزارش داده نشود نا مشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

داروهای لاغری ریسک حمله قلبی و سکته مغزی را بالا می برند

مواد تشکیل دهنده بسیاری از داروهای رژیمی حاوی مواردی است که خطر حمله قلبی و سکته مغزی را بالا می برند.

در اغلب موارد این داروهای محرک به صورت نسخه و در بازار ممنوع هستند، اما تولید کنندگان راه این مواد را با به کار بردنشان در داروهای رژیمی دوباره به بازار باز می کنند.

 

ممکن است معتادشان شوید

داروهای رژیمی اغلب حاوی آمفتامین، داروهای ضد اضطراب و داروهای ضد افسردگی هستند. این ترکیب نه تنها بسیار خطرناک است، بلکه این داروها بسیار اعتیاد آور هستند.

 

ممکن است چندین عارضه جانبی را با هم تجربه کنید

برخی داروهای رژیمی حاوی مسدود کننده های چربی هستند که جذب مواد مغذی را کاهش می دهد و باعث ناراحتی معده می شود. دیگر عوارض جانبی گزارش شده حاصل از استفاده ی داروهای رژیمی شامل یبوست، سردرد و بهم خوردن خلق و خو می شود.

 

برچسب های پر از ادعاهای دروغی داروهای لاغری

هر ادعایی که روی بسته های داروهای رژیمی نوشته شده است را باور نکنید. در گزارشی که توسط وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا داده شد، 127 داروی کاهش و افزایش وزن مورد بررسی قرار گرفتند و مشخص روی بسته بیشتر این محصولات ادعاهای دروغین مطرح شده بود.

 

این داروها بی اثر هستند

بسیاری از داروهای لاغری ترکیبی ساده از کافئین و دیورتیک ها هستند، که باعث از دست دادن آب می شود.

شاید با استفاده از این نوع داروها طی چند روز اول ببینید که عقربه های ترازو رو به پایین می روند اما این فقط وزن آبی است که بدن از دست می دهد و دوباره باز خواهد گشت.

علاوه بر این، از دست دادن شدید آب بدن و کم آب شدن آن عوارضی نیز برای فرد در پی خواهد داشت.

 

عادات خود را عوض نمی کنید

کاهش وزن بلند مدت نیازمند تغییر در عادات غذا خوردن و ورزش است تا سبک زندگی سالم را پایه ریزی کند.

خوردن یک قرص و انتظار برای حل تمام مشکلات راه درستی نیست و هیچ مفهومی از تاثیر ورزش و درست غذا خوردن را برای شما به همراه نخواهد داشت.

اگر فکر می کنید که قرص می تواند همه کارها را انجام دهد دیگر به اطلاعات تغذیه ای غذاها دقت نخواهید کرد، مواظب غذایی که می خورید نخواهید بود، و قید ورزش را هم می زنید.

حتی اگر این داروها تاثیر گذار هم باشند نمی توانید تا ابد از آنها استفاده کنید و به محض کنار گذاشتنشان روز از نو روزی از نو!

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تغذیه دارو کاهش وزن لاغری وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۵۴۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید

به گزارش خبرنگار مهر، دو بنای تاریخی در دو شهر و دو کشور هستند که شباهت زیادی دارند معماری دو بنا یکی در ترکمنستان و دیگری در شهر زنجان کشور ایران یکی از دهها ویژگی مشترک معماری، هنر و فرهنگی بین این دو کشور است.

آرامگاه سلطان احمد سنجر در شهر مرو کشور ترکمنستان واقع شده است این آرامگاه ۲۷ متر بلندی دارد و طول و عرض آن ۱۷ متر است. دیوارهای آن هم ۱۴ متر بلندی دارد ولی درون آن هیچ تزئیناتی ندارد. این آرامگاه یکی از بزرگترین مقبره‌های سلجوقی بوده و یک گنبد آبی با آجر لعاب هم داشته است. در کنارش مسجد و قصر و حیاط هم وجود داشته است.

در شهر زنجان نیز بزرگ‌ترین، قدیمی‌ترین، باشکوه‌ترین گنبد یا آرامگاه سلطان محمد خدابنده (اولجایتو) هشتمین سلطان مغول وجود دارد. این بنا اولین گنبد بزرگ آجری جهان است و ۴۸ متر ارتفاع دارد. گنبد از کاشی‌های فیروزه‌ای رنگ پوشیده و سقف داخل آن بالا با گچ‌بری‌ها و آجرهای رنگارنگ تزئین شده است.

هر دو بنا آرامگاه هستند. یکی مقبره هشتمین سلطان مغول در زنجان و دیگری نهمین سلطان امپراتوری سلجوقی در مرو. هر دو در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌اند.

بنای گنبد سلطانیه با الهام از معماری مقبره سلطان سنجر سلجوقی در دوره ایلخانی ساخته شده است. با این تفاوت که مقبره سلطان سنجر دارای پلان مربع است در حالی که سلطانیه هشت ضلعی ساخته شده است.

مقبره سلطان سنجر سلجوقی فارغ از تزئینات است اما گنبد سلطانیه با کتیبه‌ها و نقوش هندسی مختلف آراسته شده است.

همچنین هر دو بنا گنبد دو پوسته آجری دارند، در نمای بیرونی دو بنا نیز شباهت‌هایی دیده می‌شود.

کد خبر 6089699 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • رژیم تخم مرغ شما را به لاغری سریع می‌رساند
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • این داروها عامل میگرن هستند
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • این سبزی رژیمی سرشار از ویتامین C است