Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بنیاد مستضعفان در اطلاعیه ای اعلام کرد :"باغ برره" به هیچ سازمان یا موسسه‌ای واگذار نشده است.

 به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان ،بنیاد مستضعفان  در ارتباط با باغ برره اطلاعیه ای منتشر کرد: طبق ضوابط و مقررات جاری شهرداری و طی توافق صورت گرفته با شهرداری منطقه دو در رابطه با ملک موسوم به باغ برره با مساحت ۲۱۶۰۰ مترمربع واقع در خیابان فرحزادی – بلوار کوهستان در سال ۱۳۸۹ مقررشده تا ۷۰ درصد ملک برای ایجاد فضای سبز اختصاص یابد و در ۳۰ درصد باقیمانده همانند موارد مشابه، یک باب مجتمع اداری توسط مالک یعنی بنیاد مستضعفان و باهدف ایجاد ارزش‌افزوده احداث شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس و بر مبنای توافقنامه صادره در ۲۱/۱۲/۸۹ پیش پروانه ساخت مجتمع توسط شهرداری منطقه صادر می‌شود. در پی پیگیری‌های شهرداری برای اجرای طرح تفصیلی شهری و تهیه اسناد معماری اراضی دره حسنک به مساحت ۱۳۴.۲ هکتار که ملک باغ برره را نیز شامل می‌شود بعد از اصلاحات لازم در جلسه شماره ۵۳۳ مورخ ۲۴/۹/۹۳ کمیسیون ماده ۵ نظر کارگروه فنی شهرداری دربند ۴ مصوبه کمیسیون ماده ۵ تصریح و به تصویب می‌رسد.

در ۱۱/۱۲/۹۳ طبق مصوبه کمیسیون ماده ۵ و بر اساس توافق‌نامه شماره ۱۴۹۸۸۳/۱۰/ ۵۰۲ با شهرداری منطقه ۲ مقرر می‌شود تا در قبال واگذاری سه پلاک ثبتی متعلق به بنیاد مستضعفان، شهرداری منطقه دو اقدام به صدور پروانه ساختمانی جهت احداث مجتمع اداری ملک مذکور نماید که متأسفانه باوجود انجام تعهد بنیاد در همان تاریخ، شهرداری تاکنون به تعهدات خود عمل‌نکرده است و تأکید می‌شود که بنیاد مستضعفان به‌عنوان نهادی پاسخگو و قانون‌مدار در هر پروژه‌ای تنها پس از صدور مجوز‌های قانونی فعالیت‌های اجرایی خود را آغاز می‌کند و در این مورد نیز علاوه بر پیگیری حقوق مالکانه خود هرگونه عملیات عمرانی را منوط به صدور مجوز‌های قانونی موکول کرده است ضمن اینکه ملک موسوم به برره تاکنون به هیچ نهاد یا موسسه یا سازمانی واگذار نشده است.

در دهه ۸۰ شهرداری منطقه اقدام به تعریض خیابان کوهستان واقع در ضلع شمالی ملک می‌کند که این فعالیت منجر به تغییر مسیر و مسدود شدن قنات واقع در ملک می‌شود که عملاً منجر به کاهش منابع آبی موردنیاز برای آبیاری باغ می‌شود و طبیعی است که بنیاد مستضعفان نه تنها مسئولیتی در مورد تغییر مسیر قنات بلکه امکان و مجوز احیای آن در خارج از عرصه ملک خود را ازلحاظ قوانین شهری نداشته است و خوشبختانه با پیگیری‌های به‌عمل‌آمده و همراهی شهرداری منطقه تفاهم اولیه برای تأمین منابع آبیاری موردنیاز و نگهداری درخت‌های موجود فراهم‌شده که جای تقدیر دارد.

اخیراً نیز علیرغم اقدام قبلی کمیسیون ماده ۷ و اقدام از طرف بنیاد مستضعفان، معاونت محترم شهرسازی منطقه ۲ در اسفندماه ۹۶ اقدام به ابلاغ رأی قابل‌تجدید نظرخواهی نموده که تا قبل از مهلت قانونی و در پایان اسفندماه سال گذشته نامه اعتراض از طرف ریاست سازمان اموال و املاک بنیاد خطاب به شهردار محترم منطقه دو تنظیم و ارسال‌شده که تاکنون به‌صورت رسمی پاسخی دریافت نشده است و بیان مفاد رأی که قطعیت نیافته در رسانه‌ها جای سؤال دارد، ولی علیرغم این موضوع، همکاری بنیاد مستضعفان با شهرداری منطقه در ارتباط با باغ برره کماکان ادامه دارد و شایعات مربوط به خشکاندن عمدی درختان آن تکذیب می‌شود.

در انتها ضمن تشکر از حساسیت مسئولان محترم شهری، دلسوزان فضای سبز، شهرداری منطقه و اصحاب رسانه ضمن تأکید بر پایبندی بنیاد مستضعفان به حفظ فضای سبز شهری تا اخذ نتیجه نهایی و تعیین تکلیف باغ برره، هیچ‌گونه اقدام عمرانی یا ساختمانی برای ساخت‌وساز در ملک مذکور انجام نداده و نخواهد داد و با کمک شهرداری منطقه نسبت به حفظ و نگهداری از آن اقدام خواهد کرد. بنیاد به‌عنوان نهادی پاسخگو آماده هرگونه همکاری و تعامل با شهرداری در این رابطه فارغ از اظهارنظر‌های احساسی و غیر کارشناسی است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: باغ برره بنیاد مستضعفان شهرداری فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۵۷۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ خاموش تخت‌جمشید و بیستون

آفتاب‌‌نیوز :

بر اثر فعالیت شرکت‌های پتروشیمی مرودشت و بیستون و تصاعد گاز‌هایی با ترکیبات نیتروژنی، درحالی رقم خورده که در این سال‌ها اقدامی جدی برای ارزیابی مخاطرات زیست‌محیطی دو مجتمع پتروشیمی در فاصله نزدیک به محوطه‌های جهانی تخت‌جمشید و بیستون صورت نگرفته است.

تحقیقات علمی مستمر و جامعی نیز برای برآورد میزان تاثیرگذاری گاز‌های NOx ناشی از فعالیت این دو واحد صنعتی و جلوگیری از تأثیرات آن‌ها بر رشد فزاینده گلسنگ‌ها و تشدید فرسودگی زیستی انجام نگرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • پول انتخابات و جنگ؛ اهداف واقعی‌تر سفر بلینکن به منطقه‌
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • عملیات وعده صادق همه مستضعفان جهان را امیدوار کرد
  • معرفی دستاوردها و زندگی مشاهیر هدف مهم احداث باغ مشاهیر است
  • پیشرفت ۸ درصدی عملیات اجرایی احداث باغ مشاهیر
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • مرگ خاموش تخت‌جمشید و بیستون
  • لایروبی کانال آب‌های سطحی شهرک سعدی
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم