Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-24@09:34:37 GMT

سفره‌هایی ساده که رنگ و بوی بهشت می‌دهند

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۵۸۴۹۵

سفره‌هایی ساده که رنگ و بوی بهشت می‌دهند

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، اینجا حال و هوای خاص خود را دارد، هر شب بیش از دو هزار و 500 نفر به دور از تجملات بر سر سفره‌هایی که رنگ و بوی بهشتی دارند و زندگی ساده و بدون چشم و هم چشمی را ترویج می‌دهند می‌نشینند.
سفره‌هایی که با نان، پنیر،سبزی، خرما و چای تزیین شده و نه تنها در آن‌ها خبری از تجملات و چشم و همچشمی نیست بلکه تنها مهربانی و معنویت دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این روزها شاهد پهن شدن سفره‌های ساده افطاری در بقاع متبرکه کاشمر هستیم، سفره‌هایی که در راستای احیای این سنت حسنه برای زائران و مجاوران پهن می‌شود.
در ماه رمضان سفره‌های ساده افطاری زینت این ماه می‌شوند، هر روز ساعتی قبل از زمان افطار عده ای در زمان عاشقی دور هم جمع می‌شوند و شروع به پهن کردن سفره‌هایی می‌کنند که بوی ماه خدا می‌دهد.


در همین خصوص حجت‌الاسلام صادق خلیلی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کاشمر در گفت‌وگو با ایکنا گفت: سفرههای ساده افطاری در بقاع متبرکه کاشمر با هدف ترویج افطاری ساده گسترده می‌شود.
وی با انتقاد از این که در جامعه امروز سفره‌های افطاری آن چنان تجملاتی شده که معنویت ماه مبارک رمضان در آن دیده نمی‌شود، افزود: از ابتدای ماه مبارک رمضان سفره‌های ساده افطاری در سه بقعه سیدحمزه(ع)، سیدمرتضی(ع) و سیدمحمد(ع)، گسترده می‌شوند.
وی از حضور هر شب 4 هزار و 500 نفر در پای سفره‌های ساده افطار بقاع متبرکه خبر داد و عنوان کرد: سفره‌های افطاری شامل چای، نان و پنیر و خرما است.


خلیلی با اعلام اینکه از ابتدا تا انتهای ماه مبارک رمضان، ۱۲۰ هزار روزه دار میهمان سفره افطاری امامزادگان هستند، افزود: سفره‌های ساده افطاری در ماه مبارک رمضان از رونق خاصی برخوردار است.
وی، افطاری دادن در مساجد و تکایا و امامزادگان را یکی از رسوم مردم کاشمر در ماه مبارک رمضان دانست و بیان کرد: سفره‌های افطار، فرصتی برای احیای زندگی ایرانی اسلامی است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کاشمر با تأکید بر اینکه نباید اجازه داد سفره‌های ساده افطاری در میان تجمل‌گرایی رنگ و بوی خود را از دست بدهند، اظهار کرد: ماه رمضان فرصتی مغتنم برای تمرین ساده زیستی و میهمان کردن روزه داران به سفره‌های ساده است.
وی همچنین ساده زیستی را حلقه مفقوده زندگی‌های امروزی دانست و گفت: تمام تلاش ما بر ترویج زندگی‌های ساده و بدون تجملات است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی شهرستان ها کاشمر افطار مساجد بقاع متبرکه ساده زیستی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۵۸۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدای شکسته شدن استخوان به گوش می‌رسد | ما می‌دانستیم سفره مردم کوچک شده!

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری در دولت‌های یازدهم و دوازدهم گفت: اگر قرار باشد یک نکته بگویم توسعه ایران است. موضوع دوم مسائل جاری ایران است. معیشت مردم ایران سخت شده. روزی که آقای روحانی در سال ۹۲ دولت را شروع کرد، تورم حدود ۴۰ درصد بود و رشد اقتصادی سال ۹۱ منفی ۷ درصد بود. خب ما‌ها می‌دانستیم که این اعداد وقتی در اختیار ما قرار می‌گیرد، تورم ۴۰ درصد، رشد اقتصادی سال قبل منفی ۷ درصد، یعنی سفره مردم کوچک شده. یعنی کیک زندگی مردم ایران کوچک شده. به هر کسی سهم کمتری نسبت به سال قبل می‌رسد.

 

به گزارش اعتماد جهانگیری در ادامه افزود: مردم هر سال می‌خواهند کمی این کیک بزرگتر شود و سهم بیشتری به زندگی‌شان بیاید. وقتی این کیک کوچکتر می‌شود و جمعیت هم زیادتر می‌شود، سهم مردم خیلی کم می‌شود و مردم این را در زندگیشان حس می‌کنند. بلافاصله یک امیدی آمد، تورم شروع به کاهش پیدا کردن شد. تورم ۴۰ درصد به ۲۵ رسید و بعد ۱۱ درصد، ۶ درصد، ۸ درصد. معلوم است که می‌شود تورم را کاهش داد. نمونه روشن وجود داشته. ۹۲، ۹۳، ۹۴، ۹۵، ۹۶ هر سال تورم کاهنده از ۴۰ درصد به شش درصد رسیده.

مسائل بین‌المللی که حل می‌شود، برجام که حل می‌شود، در یک سال که فقط برجام داشتیم بیش از ۸۰ میلیارد دلار شرکت‌ها و کشور‌های خارجی با ایران تفاهمنامه و قرارداد امضا کردند که به ایران خط اعتباری بدهند که برنامه‌های توسعه‌ای در ایران اجرا شود. پس این کشور جاذبه دارد. وقتی این شرایط باشد می‌توان کشور را به توسعه رساند. ترامپ که از برجام کنار رفت، معلوم بود وارد دوره جدیدی شده‌ایم.

معلوم بود یک آدم ابله رئیس‌جمهور آمریکا شده، قدرت هم دارد و می‌تواند ایران را اذیت کند. ما گفتیم اقتصاد را یک جوری اداره کنیم که زندگی مردم آسیب نبیند. این سفره از این کوچکتر نشود. مگر کسی دیگر هست که بگوید مسائل اقتصادی را می‌دانم، ولی دوباره ارز ترجیحی می‌گذارم. نه آقا یک مواقعی هست مثل جنگ اقتصادی شما مجبور می‌شوید کوپن بدهید، سهمیه‌بندی کنید، مجبور هستید یک کاری کنید که از زندگی مردم حفاظت کنید.

آقای مهندس موسوی چه کار می‌کرد؟ کالا‌ها را کوپنی کرده بود و سهمیه هر چیزی مشخص بود و می‌گفت حداقل‌ها را باید به خانواده ایرانی برسانم. این هم جنگ اقتصادی بود. ولی هر جنگی یک دوره‌ای باید داشته باشد. نمی‌شود بی‌نهایت ادامه داد. بی‌نهایت ادامه بدهیم، قربانی‌اش مردم هستند. نباید در این تردید کرد. یک دوره‌ای بود که می‌شد از موضع عزت مسائل را با دنیا حل کرد. من فکر می‌کنم معیشت مردم مسئله دوم است.

از ۹۷ تا الان مردم با تورم حدود ۴۰ درصد روبه‌رو هستند. همین امسال که دولت گفت کنترل می‌کنیم، رهبری سال «کنترل تورم» نامگذاری کرد، الان تورم دی ماه نسبت به دی ماه سال قبل، ۴۳ و خرده‌ای درصد است و حتماً تا پایان سال هم بالاتر می‌رود. فرهنگی و کارمند ناراضی می‌شوند. حقوق کم می‌شود، کارگر ناراضی می‌شود، سفره مردم کوچک می‌شود. دومین موضوعی که خواهم گفت این است که مسئله معیشت مردم را جدی بگیرید. صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد.

باید مسئله اقتصاد مردم را حل کنیم. دولت می‌تواند راهکار پیدا کند و حل کند. ناترازی‌ها مسئله جدی است. ما ناترازی‌هایی داریم که به دلیل عدم تصمیم‌گیری بموقع پیچیده‌تر و سخت‌تر شده و هر روز بخواهیم تصمیم بگیریم، سخت‌تر از روز قبلش خواهد شد.

آب امروز یک مسئله جدی برای ایران است. ایرانی که می‌خواهد توسعه پیدا کند، الان وقتی برای مجوز مراجعه می‌کنید می‌گویند این واحد صنعتی، واحد تولیدی شما اگر آب بخواهد ما نداریم که بدهیم. هوا یک مسئله جدی مردم شده. کلانشهر‌ها یک جور درگیر هستند. تالاب‌ها یکی بعد از دیگری در حال خشک شدن است.

دیگر خبرها

  • تجلیل از فعالان و عوامل برگزار کننده محفل قرآنی در ایلام
  • حقوق واقعی کارگران دیده شود
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر
  • طرح بازرسان و ناظران افتخاری اجرا می‌شود
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری روی میز شورای شهر تهران
  • ۱۲ هزار خادم در قم در ماه مبارک رمضان به زائران و روزه‌داران خدمت کردند
  • تبریک روز معمار ۱۴۰۳ + متن ادبی و پیام
  • صدای شکسته شدن استخوان به گوش می‌رسد | ما می‌دانستیم سفره مردم کوچک شده!
  • ۵۶۰ هزار افطاری ساده و گرم در حرم حضرت معصومه (س) توزیع شد
  • ۸۴۷ فرزند یتیم ومحسنین تحت حمایت در طرح اکرام ایتام بهشهر