Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@20:14:58 GMT

انصراف نمایندگان مجلس از سفر به روسیه

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۵۸۶۲۸

یک بار دیگر موضوع همراهان تیم‌های ورزشی به مسابقات برون‌مرزی حاشیه‌ساز شده؛ این‌بار مسافرت مسئولان ورزشی و سیاسی به جام جهانی 2018 روسیه بحث‌هایی ایجاد کرده است. در چند روز گذشته، اخباری مبنی بر سفر چند نماینده مجلس، مسئولان وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال به روسیه در حین جام جهانی منتشر شد.

به گزارش شرق، انتشار این اخبار، خیلی زود واکنش منتقدان در فضای رسمی و مجازی را به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی‌ها این سفرها را غیرضروری دانستند و عنوان کردند نباید این مسئولان با بودجه دولتی به سفر روسیه بروند. ابتدا خبری منتشر شد مبنی بر اینکه قرار است هفت نماینده مجلس برای تماشای بازی‌های تیم ملی به روسیه سفر کنند.

هرچند به‌طور رسمی فهرست نفرات اعلام نشد، اما در چند رسانه‌ اصولگرا عنوان شد هفت نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار است به دعوت وزارت ورزش‌وجوانان، برای تماشای جام جهانی عازم روسیه شوند. فارس گزارش داد غلامرضا کاتب، نماینده گرمسار (فراکسیون مستقلان ولایی)، پروانه سلحشوری، نماینده تهران (فراکسیون امید)، محمدعلی وکیلی، نماینده تهران (فراکسیون امید) و محمداسماعیل سعیدی، نماینده تبریز (فراکسیون نمایندگان ولایی)، از طرف کمیسیون فرهنگی به وزارت ورزش‌وجوانان معرفی شده‌اند. رحیم زارع، نماینده آباده (فراکسیون نمایندگان ولایی)، همایون یوسفی، نماینده اهواز (فراکسیون امید) و علی‌اصغر یوسف‌نژاد، نماینده ساری (فراکسیون امید)، نیز از طرف فراکسیون ورزش مجلس به وزارتخانه یادشده معرفی شده‌اند.

پس از مطرح‌شدن این موضوع که این سفر پرهزینه با هزینه دولتی انجام می‌شود، خیلی‌ها به انتقاد از آن پرداختند. چندین نماینده مجلس هم شدیدا از این موضوع انتقاد کردند. سیده فاطمه حسینی، نماینده مردم تهران، در تويیتر خود نوشت: «اعزام نمایندگان مجلس به جام جهانی تاکنون چه دستاورد نظارتی و اصلاحی داشته که امسال هم ۱۱ نماینده به روسیه اعزام کنیم؟ هیئت‌رئیسه مجلس باید سازوکاری تدوین کند که با پرهیز از سفرهای بی‌نتیجه، کمیسیون‌ها ملزم به ارائه گزارش شفاف عملکرد نمایندگانی شوند که به مأموریت‌های خارجی می‌فرستند».

چند نماینده دیگر هم عنوان کردند با سفر نمایندگان به روسیه مخالف‌اند. در این میان البته یک ابهام بزرگ وجود دارد؛ اینکه واقعا چنین فهرستی تهیه شده است. برخی نمایندگان که نامشان مطرح شده، از قرارگرفتن در فهرست مسافران روسیه و انجام قرعه‌کشی ابراز بی‌اطلاعی کردند.

محمدعلی وکیلی نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی صحت این خبر را زیر سؤال برد و عنوان کرد اصلا قرار نبوده به چنین سفری برود. علی‌اصغر یوسف‌نژاد، عضو فراکسیون ورزش، در این باره به مهر گفت: «از این موضوع بی‌اطلاعم. نمایندگانی هم که به برزیل رفتند از سوی فراکسیون ورزش مأموریتی نداشتند و احتمالا با هماهنگی وزارت ورزش سفر این نمایندگان به برزیل انجام شده است. احتمال دارد وزارت ورزش با هیئت‌رئیسه یا کمیسیون فرهنگی بحثی در این خصوص کرده باشد اما فراکسیون ورزش اطلاعی ندارد».

رحیم زارع، محمداسماعیل سعیدی، غلامرضا کاتب و علی‌اصغر یوسف‌نژاد همگی اعلام کردند به این سفر نمی‌روند. یوسف‌نژاد در این‌ باره در صفحه شخصی‌اش نوشت: «با توجه به موقعیت اینجانب در فراکسیون ورزش به عنوان نایب‌رئیس، سهمیه‌ای برای حضور در جام جهانی روسیه برای بنده در نظر گرفته شده است که صلاح می‌دانم این سهمیه را به بهترین مربی جوان لیگ برتر یا لیگ دسته اول کشور یا بهترین بازیکن جوان لیگ برتر اختصاص دهند».

فهرست طولانی ورزشی‌ها
انتقاد از سفر غیرضروری به روسیه تنها دامن نمایندگان مجلس را نگرفته است. در این روزها فهرستی از معاونان وزارت ورزش و مسئولان فدراسیون هم منتشر شده که قرار است به روسیه بروند. البته وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال این فهرست را تأیید نکردند اما در فضای مجازی نام حدود 20 مسئول وزارت ورزش و فدراسیون مطرح شده که عازم روسیه‌اند. به سفر این افراد هم اعتراض‌هایی شده و خیلی‌ها این مسافرت را با هزینه دولت اشتباه دانستند.

در روزهای گذشته تنها سفر وزیر ورزش و دو معاونش، محمدرضا داورزنی و عبدالحمید احمدی رسما از سوی وزارت ورزش اعلام شد اما ظاهرا از وزارت ورزش نمایندگان دیگری هم در روسیه حاضر می‌شوند. فهرست مسافران فدراسیون هم طولانی است. مسئولان فدراسیون البته در گذشته عنوان کرده بودند فیفا چند سهمیه هم برای پرسنل فدراسیون در نظر می‌گیرد که فدراسیون فوتبال مدیران خود را با استفاده از این سهمیه‌ها عازم روسیه خواهد کرد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: جام جهانی روسیه نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۵۸۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، درباره اولویت کاری مجلس دوازدهم، گفت: پیگیری برنامه هفتم توسعه مهمترین اولویت مجلس آینده است و مقام معظم رهبری هم سیاست‌های کلی آن را ابلاغ کردند.

وی در گفتگو با ایرنا افزود: ناگفته نماند که مجلس یازدهم برای اتمام برنامه هفتم توسعه تلاش کرد و تقریبا آماده است تا مجلس دوازدهم آن را پیگیری کند. از طرفی برنامه هفتم توسعه برای رسیدن به اهدافش نیاز به حکمرانی خردمندانه دارد. برنامه‌ای که سه محور دارد. نخست رشد اقتصادی که متوسط باید ۸ درصد شود و دوم: تک رقمی شدن تورم. حداکثر بعد از ۵ سال باید به عدد تک رقمی دست یابیم و سوم: در ضریب جیینی ما، تفاوت در آمد دهک اول با دهم باید کاهش پیدا کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اگر مجلس دوازدهم این سه نکته را ساماندهی کند، در واقع به اصلی ترین وظیفه خود عمل کرده است.

باهنر درباره آرایش سیاسی در مجلس آینده نیز گفت: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد. فراکسیون اکثریت هم باید زمینه را برای رقابت فراکسیون اقلیت فراهم کند.

همچنین تصمیمات مجلس بالای ۸۰ دردصد غیر جناحی است و ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد؛ اختلاف و رقابت‌های جناحی سرجای خود اما هدف باید در جهت کمک به دولت مستقر باشد تا کارها پیش برود.

وی تصریح کرد: متاسفانه بعضی مواقع، مجلس رقابت‌های جناحی خود را در همه بخش‌ها توسعه می‌دهد در حالی که این رقابت‌ها اصلا ضرورت ندارد. مجالس مستقر باید از دولت مستقر حمایت کنند و دولت هم باید با مجلس همراهی کند و قرار نیست قوا برعلیه همدیگر باشند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: این تعامل است که کشور را در مسیر توسعه قرار می‌دهد و اگر قرار باشد رقابت‌های غیر ضرور و تخریبی وارد میدان شود، کار متوقف و زیان‌ها زیاد می‌شود. به همین جهت تعامل باید جزو برنامه‌های اصلی دولت و مجلس باشد و بعد از پایان رقابت‌ها باید رفاقت و همگرایی حاکم باشد.

به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900146

دیگر خبرها

  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!