Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-03@22:59:12 GMT

هوندا S660 مودولا X معرفی شد

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۵۸۸۴۷

هوندا S660 مودولا X معرفی شد


رویداد۲۴ خودروهایی که ژاپنی‌ها سوار می‌شوند، می‌تواند متفاوت با مدل‌هایی باشد که در کشورها گوناگون وجود دارد. محبوب‌ترین خودروها در کشور ژاپن، کلاس Kei Car هستند. خودروهای کلاس Kei car دارای ابعاد بسیار کوچکی هستند تا بتوان به‌راحتی برای آن‌ها جای پارک پیدا کرد. چنین خودروهایی را فقط در ژاپن می‌توان دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فضا در این کشور از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و استانداردهای آلایندگی و مصرف سوخت، بسیار سخت‌گیرانه هستند. یکی از این خودروهای کوچک که محبوبیت بسیار بالایی دارد، هوندا S660 است.
کمتر خودروی اسپرتی در کلاس خودروهای Kei Car وجود دارد؛ اما هوندا تصمیم گرفته است S660 را به‌عنوان یک مدل اسپرت در این کلاس معرفی کند. به همین خاطر است که S660 برای هوندا اهمیت بسیاری دارد. ضمن اینکه این خودرو در حال حاضر تنها محصول اسپرت موتور وسط هوندا در بازار است که از این نظر، در بازار ژاپن می‌توان آن را در کنار پورشه قرار داد؛ البته هوندا S660 قدرت بسیار پایین‌تری دارد. این خودرو برای اولین بار سه سال پیش معرفی شد و از طراحی مدرنی برخوردار است؛ اما درست همانند مدل قدیمی S2000 که یک خودروی موتور وسط از هوندا بود، هوندا هیچ‌گاه به فکر فروش جهانی این مدل نبوده و نیست.
اما حال یک کیت اسپرت برای هوندا S660 معرفی شده است که با نام مودولا X شناخته می‌شود و با خرید این پکیج می‌توان انتظار لذت رانندگی بیشتری از این خودروی دونفره داشت. تغییرات مدل مودولا X شامل سپر جدید با ورودی‌های هوای بزرگ‌تر است. دو ردیف چراغ LED در قسمت جلویی این خودرو در نظر گرفته شده است که نقش چراغ‌های روشنایی در روز را بازی می‌کنند. آینه‌های خودرو برای اینکه به خودرو نمای اسپرت‌تری بدهند به رنگ مشکی  درآمده‌اند و یک رکاب مشکی رنگ نیز نصب شده است تا طراحی این خودروی اسپرت دونفره را عضلانی و اسپرت‌تر نشان دهند.
در بخش عقبی می‌توان به خروجی اگزوز یکپارچه با سپر عقب اشاره کرد که در وسط آن قرار دارد. همچنین هوندا برای این خودرو یک باله‌ی عقب فعال و تنظیم‌شونده در نظر گرفته است و چند رنگ جدید شامل خاکستری تیره، نقره‌ای روشن و آبی به رنگ‌های قابل انتخاب برای بدنه‌ی این خودرو اضافه شده‌اند. هوندا  در مدل مودولا X سقف خودرو را به رنگ قرمز درآورده است و از رینگ‌های ۱۵ اینچی اسپرت در جلو و ۱۶ اینچی در عقب استفاده شده است که به رنگ مشکی براق هستند.
در داخل کابین تودوزی چرم و پوشش جیر برای صندلی‌ها در نظر گرفته شده است و غربیلک فرمان و داشبورد نیز دارای پوشش چرمی هستند. پکیج مودولا X شامل پدال‌ها آلومینیومی، اهرم تعویض دنده‌ی متفاوت و پوشش چرم برای ترمز دستی نیز می‌شود. برای مدل S660 مودولا X هوندا یک کفپوش بسیار باکیفیت و لوکس در کف خودرو نصب کرده است.
شاید هوندا S660 چندان به مشخصات یک خودروی اسپرت موتور وسط نزدیک نباشد؛ اما اکثر خودروهای موجود در کلاس Kei CAR دارای مشخصاتی در همین حدود هستند. در این مدل از یک پیشرانه سه سیلندر توربو با حجم ۶۶۰ سی‌سی استفاده شده است که ‌می‌تواند ۶۴ اسب بخار قدرت تولید کند و در زمانی حدود ۱۰ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.
انتقال قدرت با استفاده از یک جعبه‌دنده‌ی شش سرعته دستی به چرخ‌های عقب انجام می‌شود که البته به‌صورت آپشن امکان سفارش جعبه‌دنده‌ی ضریب متغیر از نوع CVT برای این خودرو وجود دارد. سایر تغییرات فنی شامل استفاده از سیستم تعلیق جدید به همراه کمک‌فنرهایی با قابلیت تنظیم ۵ مرحله‌ای و همچنین دیسک‌های ترمز بزرگ‌تر هستند. آستانه قیمت هوندا S660 در بازار ژاپن، حدود ۱۶ هزار دلار است.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 هوندا ژاپن هونداs660

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۵۸۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران ادبیات داریم

مریم حسینیان با تأکید بر این‌که بحران ادبیات داریم، می‌گوید: مسئله نقد ادبی، کارگاه‌های ادبی و خاموش‌شدن چراغ جایزه‌های معتبر را از دلایلی می‌دانم که در فضای ادبی ما بحران، ایجاد کرده و این تقصیر مخاطب نیست.

این نویسنده در گفت‌وگو با ایسنا درباره مسئله مخاطب اظهار کرد: در واقع بحران ادبی است که سبب ریزش مخاطب می‌شود یا باعث می‌شود مخاطب سخت سراغ خواندن کارهای جدید برود؛ نباید همیشه توپ را در زمین مخاطب بیندازیم. به نظرم مخاطب خیلی باهوش است.

او با اشاره به تغییرات سیستم اطلاع‌رسانی و معرفی کتاب، گفت: زمانی رسانه‌های معتبری چون مجلات ادبی و مطبوعات و خبرگزاری‌ها که منابع محدود و مشخصی بودند به مخاطب برای انتخاب کتاب کمک می‌کردند و تکلیف مخاطب روشن بود؛ اما حالا هر کسی می‌تواند یک رسانه برای پیشنهاد کتاب باشد که این موضوع به سردرگمی مخاطب منجر می‌شود. همچنین با رشد ناشران خصوصی تعداد عنوان‌های کتاب افزایش پیدا کرده است و ما با دریایی از انواع کتاب‌ها با ژانرهای مختلف مواجه هستیم و نمی‌دانیم کدام را انتخاب کنیم.

حسینیان خاطرنشان کرد: در یک دهه گذشته کثرت کارگاه‌های آموزشی به ادبیات آسیب‌زده است؛ در واقع این موضوع باعث شده نویسندگان جدید با رزومه پروپیمان نداشته باشیم. از هر کارگاهی که در تهران یا شهرستان برگزار می‌شود، دو یا سه نفر کتاب منتشر می‌کنند، در واقع بحران ادبی دقیقاً اینجاست.

او ادامه داد: زمانی که برای انتشار کتاب سخت‌گیری خاصی وجود نداشته باشد و فردی که دوسه سال است شروع به نوشتن کرده با فیلتر کارگاهی که از آن بیرون‌آمده رمان یا مجموعه داستانی می‌نویسد و ناشران نیز کارشناسی سخت‌گیرانه‌ای در ادبیات داستانی نداشته باشند، این موضوع‌ها باعث می‌شود کتاب درجه یک مخصوصاً در ادبیات داستانی نداشته باشیم. در این سال‌ها عنوان‌های گردن‌کلفت نداشتیم.

این داستان‌نویس یادآور شد: در این سال‌ها بحث معرفی کتاب پررنگ بوده؛ اما بحث نقد ادبی کم‌رنگ شده است. مخصوصاً بعد از دوره کرونا و رشد فضای مجازی، هر کسی در صفحه خود کتابی را مطابق سلیقه شخصی‌اش معرفی می‌کند و معیارهایی که قبلاً برای معرفی کتاب وجود داشت، دیگر وجود ندارد. همچنین خاموش‌شدن چراغ جایزه‌های ادبی معتبر نیز در بحران ادبیات مؤثر بوده است؛ به‌هرحال کتاب‌ها از چند مسیر داوری عبور می‌کردند که همه این‌ها فروکش کرده است.

او با بیان اینکه باتوجه‌به قیمت بالا کتاب، کتاب کالای تجملی محسوب می‌شود، گفت: قبلاً مخاطب سه عنوان کتاب که اسمش را شنیده بود می‌خرید و شاید از دوتایش خوشش می‌آمد؛ اما حالا فیلتر مخاطب باتوجه‌به قیمت بالای کتاب، مقداری دقیق‌تر شده و می‌خواهد کتابی را بخرد که مطمئن باشد کتاب خوبی است. در سال‌های اخیر منابع کمک به مخاطب برای انتخاب کتاب، کمتر شده است و به همین دلیل ریزش مخاطب را داشتیم.

حسینیان خاطرنشان کرد: در طول چند سال گذشته عنوان‌های متعدد در ادبیات داستانی دارد منتشر می‌شود اما کتاب‌ها کم‌فروغ هستند. البته این موضوع به نسل‌های مختلف داستان‌نویسی نیز بر می‌گردد و قرار نیست یک جمعیت چند هزارنفره همه نویسنده باشند، از میان آن‌ها شاید ۱۰ نویسنده ماندگار باقی بماند. الان ما با این مسئله مواجه هستیم که به نظرم بحران قابل تأملی است و نامش را بحران ادبیات می‌گذارم و همین باعث می‌شود احساس کنیم بحران مخاطب داریم.

او درباره اینکه گاه این‌طور برداشت می‌شود که نویسنده برای مخاطبان خاصی می‌نویسد و به مخاطب وسیع فکر نمی‌کند، جایگاه مخاطب نیز اظهار کرد: همان‌طور که ادبیات سطح‌بندی شده است، مخاطب نیز سطح‌بندی می‌شود. هر کتابی برای هر مخاطبی نوشته نمی‌شود. ما سبک‌های مختلف نوشتن داریم؛ مخاطبی که کتاب رئالیستی دوست دارد، کتاب رئالیسم جادویی و فانتزی دوست ندارد؛ زیرا مخاطب این اثر نیست. این موضوع نه به معنای پایین‌بودن سطح مخاطب است نه ضعیف‌بودن اثر.

نویسنده «بهار برایم کاموا بیاور» و «ما اینجا داریم می‌میریم» ادامه داد: گاه منِ مخاطب از ناداستان اطلاعی ندارم و زمانی که یک ناداستان می‌خوانم شاید درک درستی از آن نداشته باشم و بگویم کتاب بدی بود. یا ممکن است مخاطبِ ادبیات عامه‌پسند بودم و بعد کتابی از یک نویسنده صاحب‌نام بخوانم و ناگهان با جهانی مواجه شوم که تابه‌حال با آن مواجه نبودم. برخی از نویسنده‌ها سبک خاصی دارند و نمی‌شود گفت نویسنده به مخاطب توجه ندارد. شخصاً این را قبول ندارم و به نظرم در هر ژانر از نویسنده اثر قابل تأملی خلق کند، اثر حتماً خوانده می‌شود.

این داستان‌نویس خاطرنشان کرد: به‌شدت معتقدم اثر خوب هنوز هم سینه‌به‌سینه و از طریق خود مخاطب کشف می‌شود. اگر کار قابل‌تأمل باشد، فرق نمی‌کند از یک کارگاه ادبی بیرون بیاید یا اتاق شخصی یک نویسنده حرفه‌ای، خوانده می‌شود. گاه در کارگاه‌ها اثر شگفت‌انگیزی نوشته می‌شود که نشان می‌دهد نویسنده خوبی است؛ اما نویسنده حرفه‌ای هم داریم که کتاب چهارم و پنجمشان کم‌رمق و اثر ضعیفی است. اگر اثر ضعیف باشد مخاطب درک می‌کند. هر ژانر مخاطب خود را دارد و اگر خوب باشد، حتماً دیده می‌شود.

مریم حسینیان ارتباط خود با مخاطب را عالی می‌داند و با بیان اینکه صفحات مجازی‌اش کاملاً خصوصی است، گفت: در دوران کرونا دو کتاب «بانو گوزن» و «نئوهاوکینگ‌ها» منتشر کردم، دو کتاب با دو سبک متفاوت؛ خب دو سال است درگیر بیماری بودم و «نئوهاوکینگ‌ها» هم روایت این بیماری‌ام است و در این دو سال نمی‌توانستم در جلسه‌ای حضور فیزیکی داشته باشم و همه ارتباط‌هایم مجازی بود و ارتباط خوبی با مخاطبان خود گرفتم. من برای همه مخاطبانم احترام قائلم و جز نویسنده‌هایی هستم که پاسخ تمامی پیام‌ها را می‌دهم. واکنش مخاطبانم برایم مهم است. برایم مهم است که مخاطبانم درباره کتاب‌هایم چه نظری دارند و از جمع‌بندی نظرها استفاده کرده‌ام.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دبی باز هم همه را انگشت به دهان کرد!
  • معرفی برگزیدگان مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در تبریز
  • معرفی فورس گورکا پنج‌در، همتای ارزان‌قیمت مرسدس G کلاس از هند! (+عکس)
  • رسمی؛ رونمایی از نامزدهای تیم منتخب فصل 24-2023 لالیگا / عکس
  • تیزر جالب نایکی از معرفی پیراهن اول لیورپول در فصل 2024/25 / فیلم
  • معرفی جان سخت‌ترین خودروها در جهان (+عکس)
  • خرید شومیز مجلسی و اسپرت جدید و باکیفیت از اینفینیتی
  • فیلم| رهبر معظم انقلاب: الگوهای جامعه معلمین باید به‌ عنوان قهرمان معرفی شوند
  • فیلم/ رهبر انقلاب: الگوهای جامعه معلمین باید به‌ عنوان قهرمان معرفی شوند
  • بحران ادبیات داریم