Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@20:21:26 GMT

امانت دهی کتاب در کتابخانه های عمومی ارومیه 2 برابر شد

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۶۱۷۳۷

امانت دهی کتاب در کتابخانه های عمومی ارومیه 2 برابر شد

ارومیه- ایرنا- رئیس کتابخانه های عمومی ارومیه گفت: در حالی که در 2 ماهه نخست سال گذشته 35 هزار و 800 جلد کتاب از 13 کتابخانه این شهرستان به امانت برده شده بود، آمار امانت در فروردین و اردیبشهت سال جاری با رشد 2 برابری به 71 هزار و 500 جلد کتاب رسید.

عفت آقازاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ادبیات، علوم کاربردی، کتاب های کمک درسی و کودک محبوب ترین حوزه ها در امانت کتاب طی 2 ماه نخست سال جاری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: 10 هزار و 100 عضو خواهر و هشت هزار و 300 عضو برادر تا پایان 2 ماهه نخست امسال در کتابخانه های عمومی عضو شده اند.
وی ادامه داد: اعضای کتابخانه های عمومی ارومیه 218 هزار و 417 نسخه کتاب را طی سال 1396 به امانت بردند.
آقازاده با بیان اینکه کتابخانه های مرکزی، علامه طباطبایی، شهید مطهری، شهید باهنر، شهید امینی، قائم و فرهنگ در شهر ارومیه فعال است، گفت: کتابخانه های گنج دانش قوشچی، یار مهربان قولنجی، شهید بهروز زارع قره آغاج، افق دانش راژان، استاد شهریار چنقرالو و شهدای کشتیبان در حومه شهر ارومیه فعالیت های کتاب محور به عموم مردم ارائه می کند.
وی بیان کرد: دوره های فبک /فلسفه برای کودک/، معرفی کتاب، قصه گویی، جمع خوانی، جلسه های با هم بخوانیم، آموزش کاردستی و نقاشی و همچنین به نمایش گذاشتن کتاب های موضوعی در مناسبت های مختلف از جمله فعالیت های فرهنگی کتاب محور در کتابخانه های عمومی این شهرستان است.
به گزارش ایرنا 13 کتابخانه عمومی در شهرستان ارومیه از طریق امانت دادن بیش از 416 هزار نسخه کتاب در موضوعات مختلف و به زبان های فارسی، انگلیسی و عربی و همچنین نشریه و نرم افزار به عموم مردم خدمت رسانی می کند.
بیش از 184 هزار نفر عضو در حال حاضر از خدمات فرهنگی شامل امانت کتاب و نرم افزار و نشست هایی مختلف با محوریت کتاب استفاده می کنند.
7129/2093

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي كتاب كتابخوان اروميه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۶۱۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند

به گزارش جام جم آنلاین زنجان، محسن افشارچی، در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان گفت: طی دوسال اخیر نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده و یکی از ویژگی‌های مسئولین این دستگاه پیگیری مداوم امور است.

افشارچی با بیان اینکه ترویج کتاب و کتابخانه منشا خیر و به نفع مردم است، افزود: از فرمانداران و مسئولین استان در رده‌های مختلف خواستارم به مقوله کتابخانه‌‌ها به عنوان یک دستگاه فرهنگی تاثیرگزار بنگرند و در این راستا عمل کنند.

این مسئول ادامه داد: در کشور، پایگاه‌های فرهنگی بسیاری داریم اما در این میان کتابخانه های عمومی وضعیت منحصر به فردی دارد؛ کتابخانه یک پایگاه فرهنگی عمومی است و طیف مخاطبان گسترده‌ای را دربر می‌گیرد.

رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان تصریح کرد: ترویج کتابخوانی از اهداف مهم ما است و ترویج کتاب و کتابخانه و تربیت فرهنگی منشا خیر و به نفع مردم است.

وی خاطرنشان کرد: کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزه‌هایی مانند آموزش تفکیک زباله، باید و نبایدهای حقوق شهروندی و... است. در استان نیروهای انسانی توانمندی در حوزه فرهنگ داریم و باید از این ظرفیت‌ها در کتابخانه‌های عمومی بهره ببریم.

استاندار زنجان ضمن اشاره به برگزاری سلسله جلسات ادبیات و زندگی در کتابخانه‌های استان، گفت: جلسات خوانش و شرح مثنوی، عطار و حافظ بسیار ارزشمند است و باید چنین برنامه‌های تداوم داشته باشد.

وی در پایان ضمن تاکید بر استفاده از بستر رسانه‌های اجتماعی و صدا و سیما برای ترویج فعالیت‌های کتابخوانی و معرفی خدمات کتابخانه‌های استان عنوان کرد: مکان‌های پر رفت و آمد مانند فرودگاه، راه آهن و ترمینال محل مناسبی برای ترویج کتابخوانی است و می‌توان استندهای ویژه برای دریافت کتاب صوتی برای مسافرین ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • کتابخانه هدفمند، موفق و خلاق در دل کویر استان یزد
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • دستگیری باند سرقت از کتابخانه‌ها!
  • اجرای پویش بگذارید کتاب‌ها نفس بکشند در چهارمحال و بختیاری