Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج، پیرو فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در مرقد امام راحل و تبیین صریح خواسته‌ها و مطالبات بجا و به موقع ملت و نسل‌های آینده مبنی بر پیش‌بینی برای دستیابی به انرژی‌های نو و پیشرفته جایگزین سوخت‌های فسیلی متاسفانه دوباره هجمه زیادی برای ذبح این دستور، مطابق آنچه قبل از برجام در سال 93 اتفاق افتاد از سوی برخی افراد و جریان‌ها صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرا به این شکل بود که رهبر معظم انقلاب در 16 تیرماه 93 فرمودند نیاز قطعی کشور 190 هزار سو غنی‌سازی است و فردای همان روز در 17 تیرماه ریاست سازمان انرژی اتمی این مطالبه را به 8 سال بعد حواله دادند و به این صورت مطالبه رهبری را باطل کردند.

در همان ساعات اولیه بعد از فرمان مقام معظم رهبری، کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی در راستای آماده‌سازی اذهان و جاده صاف‌کنی برای گل زدن‌های صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی نکاتی را بیان کرد که قابل تامل است.  ازجمله اینکه: "ما ظرفیت ساخت و مونتاژ سانتریفیوژ را توسعه می‌دهیم" و یا "کارخانه ساخت سانتریفیوژ می‌سازیم" که البته همین را هم دکتر صالحی، فردای آن روز از نطنز و سایت شهید احمدی روشن اعلام کرد.

حال سوال این است 20 هزار سانتریفیوژ قبلی چگونه و در کجا ساخته شده بود؟ مسلماً
اولا با توجه به پیچیدگی بسیار بالای ماشین سانتریفیوژ، تولید این حجم ماشین سازوکار کارخانه‌ای داشته است.

دوم اینکه کارخانه‌ای را دوستان شهید احمد روشن برای ساخت و مونتاژ سریع‌تر سانتریفیوژ ساخته و آماده کرده بودند که دقیقاً قبل از تصدی ریاست جدید سازمان آماده بهره‌برداری شد، لذا بیان اینکه این مطلب بعنوان دستاورد جدید چه صورتی دارد؟

طبق گفته های کمالوندی "بعد از IR1، فقط IR_2m و IR-4 قابلیت تولید دارد و نسل‌های بعدی آماده نیستند". 

در این رابطه باید گفت که اولا این نسل از ماشین های سانتریفیوژ مربوط به قبل از تصدی کمالوندی و صالحی است، پس مسئولان این حوزه در این چند سال چکار کرده‌اند؟

دوم اینکه از ماشین‌های IR_2m حدود 1000 عدد نصب شده بود که مسئولان این حوزه در دولت فعلی به فجیع‌ترین وضعیت آنها را باز کرده و به انبار منتقل کردند، خوب آنها را دوباره فراخوانی و نصب و راه‌اندازی کنند و وعده دروغ و نادرست به مردم ندهند و بگذارند مطالبات مردمی برای دستور مقام معظم رهبری زنده بماند.

سوم اینکه شما که در چند مرحله و با قدرت هرچه تمام‌تر از ماشین‌های نسل 8 (IR-8) رونمایی کردید پس آنها کجا هستند؟ چرا به فرمایش رهبر انقلاب مبنی بر حفظ دستاوردها (IR1 و...) پشت پا می‌زنید؟

چرا ظرفیت‌های صنعت هسته‌ای و به قول مسئولان صنعت هسته‌ای سربازان گمنام این صنعت را به جای کار کردن روی صنعت هسته‌ای مجبور به طراحی دیوار حائل حرم امام حسین(ع) می‌کنند؟ آیا این جز بمعنای پاک کردن ذهن متخصصان آن صنعت از دانش و فناوری هسته‌ای است که مورد درخواست آمریکا و اسرائیل بود؟

چرا صنعت اکتشاف و استخراج اورانیوم را تعطیل کرده‌اید و ملت را از منافع آن محروم می‌کنید (چون اکتشاف اورانیوم خیلی ظریف و حساس است و به دنبال خود نقشه کامل ثروت‌های دیگر معدنی را هم به دست می‌دهد) و حالا با کیک زرد وارداتی از کشور... می‌خواهید UF6 تولید کنید!

قشنگ‌تر این است که این مسئولان باید ایراد قصور و تقصیر و کم‌کاری و پشت پا زدن به فرمایشات مقام عظمای ولایت را بپذیرند و به جای سیاسی‌بازی و حرکت در جهت تخریب منابع و زیرساخت‌های انسانی و تکنولوژیکی صنعت هسته‌ای (اخراج نیروهای کلیدی و دلسوز و راهبری نیروهای موجود در مسیری به جز هسته‌ای برای پاک کردن حافظه هسته‌ای آنها، تعطیلی و تخریب صنایع اکتشاف و استخراج اورانیوم، تحقیق و تولید ماشین‌های سانتریفیوژ و غنی‌سازی و ده‌ها صنعت مرتبط با آنها که دانشجویان دهها رشته از دانشگاه‌های سراسر کشور را هم در این راستا فعال می‌کرد، توسعه صحیح صنعت نیروگاهی که به دنبالش بسیار از صنایع و دانشگاه‌ها را در این زمینه فعال می‌کند و...) که به خواست کشورهای متخاصم ازجمله آمریکا و صهیونیست‌ها انجام می‌شود،از خیانت به کشور و ملت مسلمان ایران و نسل‌های آتی در این ماه عزیز توبه نصوح کرده و ضمن اعتراف به عملکرد نادرست خود راه درست را پیشه کنند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۶۲۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: دستور اصلاح قبوض گاز تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی صادر و بر این اساس دستور محاسبه هزینه گاز تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی برای نیمه اول سال ۱۴۰۲ نیز با تعرفه یک‌چهارم اعلام شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی‌اصغر شالبافیان؛ معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، گفت: در سال گذشته پیرو تصویب آیین‌نامه نرخ تعرفه گاز مصرفی صنایع و خدمات توسط هیات وزیران، نرخ بهای گاز مصرفی تاسیسات گردشگری به میزان یک چهارم نرخ صنعت کاهش یافت.

او افزود: با توجه به مصوبه دولت، نرخ مصوب از  نیمه دوم سال گذشته برای تاسیسات گردشگری اعمال شد و با طرح ادله قانونی و پذیرش آن توسط معاونت حقوقی ریاست جمهوری و اهتمام وزیر محترم، نرخ مصوب یک چهارم برای نیمه نخست سال گذشته نیز تعمیم یافت و مقرر شد قبوض مشترکین تاسیسات گردشگری و صنایع دستی در بازه زمانی اعلام شده، تعدیل شود. از این رو هزینه بهای گاز تاسیسات گردشگری برای نیمه اول سال 1402 با تعرفه یک چهارم محاسبه می‌شود و این موضوع با اصلاح قبوض، حمایت از فعالین بخش خصوصی را در پی خواهد داشت.

شالبافیان تصریح کرد: با عنایت به  مصوبه ارزشمند دولت در ماده 9 آیین نامه جزء 2 و3 ماده 100 قانون برنامه ششم موضوع تصویب نامه شماره 238093/19546 مورخ 23 اسفندماه 1402 هیات وزیران، دستگاه‌های متولی حوزه آب، دفع فاضلاب و انرژی مکلف شدند  نسبت به تدوین تعرفه ویژه بخش گردشگری اقدام نمایند. با اهتمام صورت گرفته، تعرفه ویژه تاسیسات گردشگری در زمینه گاز، برق و سوخت شناور ها تصویب گردید و ذینفعان مربوطه ازآن بهره‌مند شدند. تعرفه آب و فاضلاب نیز در شرف تدوین است. 

بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلمان و استادان دانشگاه

معاون گردشگری در ادامه اظهار کرد: یکی از ابزارهای حمایتی برای توسعه گردشگری در کشور، بهره‌مندی فعالان این صنعت از تسهیلات و تعرفه‌های انرژی است. سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با در نظر گرفتن توجیه اقتصادی نسبت به سرمایه‌گذاری در صنایع مختلف اقدام می‌کنند و یکی از ملزومات و مولفه‌های اصلی تشویق سرمایه‌گذاران و حمایت از فعالان صنعت گردشگری، وجود مشوق‌های قانونی در زمینه انرژی است.

شالبافیان در پایان با تاکید بر لزوم توجه به مصرف بهینه انرژی در تاسیسات گردشگری گفت: رویکرد وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری وصنایع‌دستی همواره حمایتی بوده و بر پشتیبانی و مساعدت حداکثری از فعالان حوزه گردشگری تاکید دارد.  

لازم‌به‌ذکر است اقدامات مذکور در حالیست که با پیگیری‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال گذشته، نرخ برق تأسیسات گردشگری و دفاتر خدمات مسافرتی دارای پروانه بهره‌برداری از این وزارتخانه، در تمام فصول به میزان 132 تومان به ازای هر کیلووات ساعت تعیین شد که این نرخ در میان تعرفه‌های بخش صنعت، پایین‌ترین نرخ به شمار می‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید