Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح چند قلوزایی دام توسط جوان عشایر زاده کهگیلویه و بویراحمدی با موفقیت اجرا شد. ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۵ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، جواد حبیبی زاد استادیار دانشگاه یاسوج دارای رشته علوم دامی موفق شد طرح چند قلویی زایی دام را با دردسرهای خاص خود با موفقیت اجرایی کند به گونه‌ای که عشایری که روز اول اجازه اجرای طرح را نمی‌دانند این روزها به جد پیکر اجرایی شدن این مهم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو هیئت علمی دانشگاه یاسوج می‌گوید: مهمترین دستاوردم در اجرای طرح تاثیر برنامه‌های مختلف هورمونی بر عملکرد تولید مثلی میش‌های نژاد لک قشقایی تغییر نگرش عشایر نسبت به تکنیک‌ها بوده به گونه‌ای که عشایری روز اول اجازه اجرای این طرح را به صورت مجانی نمی‌داد امروز پیگیری بوده و در مقابل مشتاقانه خواهان پرداخت وجه است.

حبیبی زاد افزود: می‌توانستم همچون بسیاری از اعضای هیئت علمی دانشگاه در اتاق خود بنشینم و زیاد کایر با جامعه بیرون نداشته باشم ولی بلند شدم با هزینه‌ شخصی‌ام این طرح را در گله‌های عشایر با هدف ایجاد اشتغال و افزایش تولید گوشت اجرا کردم که خدا را شکر جواب دادو بعد از دو سال 5 هزار راس دام دوقلویی زایی و یا در برخی مواقع 3 قلوزایی داشته‌اند.

وی ابراز کرد: درصد زیادی از اشتغال استان را پرورش گوسفند و بز به خود اختصاص می‌دهد ولی عملکرد تولید مثلی بویژه نرخ دو قلوزایی بسیار پایین بوده که باید راهکاری علمی و کاربردی برای حل این مشکل در نظر گرفت که از میان روش‌های مختلف استفاده از برنامه‌های مختلف هورمونی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

حبیبی زاد افزود: با توجه به اینکه خودم عشایر زاده بودم از زمان شروع به کار در دانشگاه به این فکر افتادم که باید این مشکل را حل کنم و با همکاری دانشگاه یاسوج و اداره کل امور عشایر استان کاری را شروع کردیم.

وی تصریح کرد: خوشبختانه نتایج بسیار مهمی به دست آوردیم که به میزان قابل توجهی مورد استقبال عشایر استان قرار گرفت زیرا که آنها نتایج حاصل از این طرح و تاثیر آن را در زندگی خود لمس کردند به طوری که عشایری که از اول اجازه انجام این طرح را در گله‌های خود نمی‌دادند ولی بعد از حصول نتایج علاوه بر اجازه برای انجام طرح، حاضر به پرداخت هزینه شدند.

حبیبی زاد با اشاره به اینکه با اجرای این در دام عشایر در سال دو مرتبه به صورت دوقلو و شاید 3 قلو زایش دارد، افزود: این طرح هم اکنون برای من درآمدزایی دارد هرچند این اوخر در تامین دارو یک سری مشکلاتی داریم.

انتهای پیام/م

R41452/P1486/S6,69/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۶۲۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج

معاون فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: ۳ هزار جوان در این استان برای دریافت تسهیلات ازدواج در صف انتظار هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمد عبدالحسینی ظهر امروز در نشست ستاد ساماندهی جوانان شهرستان بویراحمد اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد در مجموع پرداختی‌های وام ازدواج رتبه چهار استان مانده به آخر در کشور بوده در صورتی که محرومیت‌های این استان نسبت به دیگر استان‌های کشور بیشتر است.

وی عنوان کرد: واقعیت امر 3 هزار نفر از جوانان کهگیلویه و بویراحمد در صف پرداخت وام ازدواج هستند و ما باید در استان یک تأمل بهتر و بیشتری روی مسئله حمایتی جوانان داشته باشیم تا بتوانیم خروجی بهتری بگیریم.

عبدالحسینی با اشاره به اهمیت و نقش ستاد ساماندهی امور جوانان در جامعه، ابراز کرد: در سال گذشته در موضوع تشکیل ستاد ساماندهی امور جوانان عملکرد خوبی را در برخی شهرستان‌ها نداشتیم و این موضوع یکی از آسیب‌های ما بوده و امیدواریم با همتی که از فرمانداران و ستادهای ساماندهی امور جوانان دیده می‌شود نسبت به اهمیت موضوع ساماندهی بیشتر دقت کنیم و تصمیم‌های خوب و راهبردی دراین زمینه داشته باشیم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه 19 خرداد ماه شروع هفته ازدواج بهانه‌ای برای تمرکز بهتر روی فرآیند ازدواج است، ادامه داد: در حوزه جوانان شش موضوع اصلی(ازدواج، اشتغال، هویت دینی و ملی، نشاط اجتماعی، مسائل اجتماعی و مسکن) داریم که آنها را دنبال می‌کنیم که باید در طول سال 6 جلسه تخصصی پیرامون این موضوعات برگزار کنیم و اگر به شکل منظم و هر 45 روز و یا حداقل هر دو ماه یک بار این جلسات برگزار شود که بتوانیم این موضوعات را برنامه ریزی خوبی در سطح استان و شهرستان‌ها داشته باشیم.

عبدالحسینی با بیان اینکه آمار ما در پرداخت وام ازدواج آمار خوبی نیست، بیان کرد: بعضی از بانک‌های ما در پرداخت تسهیلات ازدواج کم کاری می‌کنند در صورتی که بودجه برای این امر بودجه مشخصی است و در جلسه‌ای که با بانک‌های استان به ریاست معاون اقتصادی استاندار داشتیم برخی بانک‌ها اظهار می داشتند که ما کمبود نیرو داریم یا تعداد وام‌های تکلیفی ما زیاد است.

وی یادآور شد: در بحث گفتمان‌سازی و در بحث فرهنگ‌سازی دستگاه‌ها حرکت هماهنگی را با هم ندارند و نقش دستگاه‌ها یک نقش جزیره‌ای بوده و دستگاه‌ها حرکت هماهنگ‌ شده‌ای را با هم ندارند و برای همین ما در این جلسه و سلسله جلسات دیگر می‌خواهیم نسبت به این موضوعات به توافق نظر برسیم که در بحث ازدواج جوانان در شهرستان چه کارهایی انجام دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلوگیری از تردد خودروهای شوتی در جاده‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • وزیر علوم به یاسوج سفر می‌کند
  • ادامه تلاش‌های سه روزه آتش‌نشانان برای پیدا کردن جسد کودک ۵ ساله
  • ادامه تلاش‌های سه روز آتش‌نشانان برای پیدا کردن جسد کودک ۵ ساله
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج
  • ۴۰۰برنامه هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد اجرا می شود
  • راه‌اندازی دومین پایگاه اورژانس هوایی کهگیلویه و بویراحمد در گچساران
  • ۲۸۵ برنامه به مناسبت دهه کرامت در کهگیلویه و بویراحمد اجرا می‌شود
  • فعالیت ۳۷ جایگاه عرضه سوخت مایع در کهگیلویه و بویراحمد