Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسف نژاد می گوید برخی مسائل را در مجلس پیگیری خواهند کرد.

طرفداری- عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی می گوید اگر شرایطی برای حضورم در جام جهانی فراهم شده است، می‌خواهم این امتیاز به بهترین بازیکن لیگ و یا یک مربی خوب تعلق بگیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی اصغر یوسف‌ نژاد درباره حضور ایران در جام جهانی 2018 روسیه و اینکه چقدر به عملکرد تیم ملی در این مسابقات امیدواری وجود دارد، گفت:

در فراکسیون ورزش چندین جلسه با مسئولان وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال داشته‌ایم و نسبت به برنامه‌های تیم ملی به شناخت عمومی رسیده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسات مختلف در حوزه‌هایی که تیم ملی با آنها دخیل بوده مانند حوزه خارجی اقداماتی انجام شد تا این موقعیت برای سفیران فرهنگی و ورزشی ایران به وجود آید. ما هم نسبت به موفقیت این تیم در جام جهانی ناامید نیستیم. در جام جهانی هر تیمی می‌تواند پدیده باشد، همان‌طور که تلاش ما و مردم هم این بوده است که به تیم انرژی مثبت داده شود.

وی درباره سفر برخی از نمایندگان مجلس به روسیه به بهانه نظارت بر کار تیم ملی در جام جهانی عنوان کرد:

طبیعت قضیه این است که هر مسئولی که به خارج از کشور می‌رود کمیسیون‌های مربوط به آن حوزه افرادی را به همراه او می‌فرستند. به طور مثال زمانی که وزیر امور خارجه یک سفر خارج از کشور دارد، یکی دو نفر از کمیسیون امنیت او را همراهی می‌کنند. بر اساس روال خاصی که وجود دارد در سفرهای خارجی و حتی داخلی برخی از همکاران در فراکسیون‌های مربوطه آن مسئول را همراهی می‌کنند. موضوع در روسیه هم همین‌طور بود. کمیسیون‌های فرهنگی و ورزش براساس روال قبلی و سابقه‌ای که وجود داشته است برخی از افراد را پیشنهاد دادند تا همراه تیم ملی باشند. البته حالا گفته می‌شود که حضور برخی افراد در روسیه ضرورتی ندارد.

عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی درباره اینکه آیا برای انتخاب نمایندگان جهت سفر به روسیه قرعه‌کشی انجام شده است یا خیر، اشاره کرد:

در جریان این موضوعات نیستم و کسی چیزی به من نگفته است. احتمالاً این کار کمیسیون فرهنگی بوده که قرعه‌کشی انجام داده است. من 10 روز است که شهرستان هستم و کسی با من تماس نگرفته است. این موضوع را تکذیب می‌کنم و در این رابطه هیچ‌کسی با من صحبت نکرده است. حتی من در کانال خودم هم نوشتم که اگر این شرایط برای من فراهم شده باشد این امتیاز را به بهترین بازیکن لیگ برتر یا لیگ یک و یا یک مربی که بازیکنان خوبی را شناسایی کرده است می‌دهم تا او به روسیه برود.

یوسف‌نژاد در پاسخ به این سؤال که آیا هیچ نماینده‌ای به روسیه سفر نخواهد کرد، خاطر نشان کرد:

این را نمی‌دانم من هم شنیده‌ام که عده‌ای را می‌خواهند به روسیه اعزام کنند که برخی از اسم‌ها هم فقط در رسانه‌ها شنیده‌ام، اما به نظرم اگر افرادی اسم‌شان در لیست اعزام وجود دارد این امتیاز را به گروه دیگری بدهند که شاید حضورشان در جام جهانی بیشتر لازم باشد.

وی درباره اعزام بسیاری از مدیران وزارت ورزش به روسیه یادآور شد:

فردا مجلس بعد از 10 روز دوباره شروع به کار می‌کند و مطمئناً این مسائل را در فراکسیون بررسی می‌کنیم. در این 10 روز خیلی حرف‌ها زده شده که البته شاید بسیاری از آنها صحت نداشته باشد. مطمئناً به جز مواردی که حضورشان در روسیه ضروری و مورد نیاز است، اگر اعزام افرادی با عنوان همراه کمتر باشد یا اصلاً نباشد بهتر است و به تیم آرامش بیشتری می‌دهد.

عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی درباره اینکه با وجود شرایط اقتصادی کنونی آیا اعزام برخی افراد به روسیه کار درستی است یا خیر، تصریح کرد:

من هم تأیید می‌کنم که این کار خوبی نیست و این موضع‌گیری‌های اخیر صداوسیما و رسانه‌ها که شفاف‌سازی را رعایت کردند کار خوبی بوده است، اما با من که به‌عنوان نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس هستم کسی صحبتی نکرده است و به نظرم شاید در این باره بزرگ‌نمایی شده باشد.

وی در واکنش به این پرسش که «اگر در اعزام مدیران به روسیه افرادی حضور داشته باشند که سفرشان به جام جهانی بی‌دلیل باشد آیا شما قول می‌دهید که این موضوع را در مجلس پیگیری کنید؟»، خاطر نشان کرد:

صددرصد همین‌طور است. در فراکسیون این مسئله را تعقیب خواهیم کرد و به جز افرادی که مؤثر و تأثیرگذار باشند اعتقادمان این است که حضور دیگر افراد لزومی نخواهد داشت. هر چند در بین نمایندگان هم افراد معقولی هستند، اما من خودم اعلام کردم به دلیل اینکه ضرورتی به حضور ما نیست این سهمیه به یک بازیکن یا مربی خوب فصل پیش تعلق بگیرد.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۶۳۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، درباره اولویت کاری مجلس دوازدهم، گفت: پیگیری برنامه هفتم توسعه مهمترین اولویت مجلس آینده است و مقام معظم رهبری هم سیاست‌های کلی آن را ابلاغ کردند.

وی در گفتگو با ایرنا افزود: ناگفته نماند که مجلس یازدهم برای اتمام برنامه هفتم توسعه تلاش کرد و تقریبا آماده است تا مجلس دوازدهم آن را پیگیری کند. از طرفی برنامه هفتم توسعه برای رسیدن به اهدافش نیاز به حکمرانی خردمندانه دارد. برنامه‌ای که سه محور دارد. نخست رشد اقتصادی که متوسط باید ۸ درصد شود و دوم: تک رقمی شدن تورم. حداکثر بعد از ۵ سال باید به عدد تک رقمی دست یابیم و سوم: در ضریب جیینی ما، تفاوت در آمد دهک اول با دهم باید کاهش پیدا کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اگر مجلس دوازدهم این سه نکته را ساماندهی کند، در واقع به اصلی ترین وظیفه خود عمل کرده است.

باهنر درباره آرایش سیاسی در مجلس آینده نیز گفت: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد. فراکسیون اکثریت هم باید زمینه را برای رقابت فراکسیون اقلیت فراهم کند.

همچنین تصمیمات مجلس بالای ۸۰ دردصد غیر جناحی است و ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد؛ اختلاف و رقابت‌های جناحی سرجای خود اما هدف باید در جهت کمک به دولت مستقر باشد تا کارها پیش برود.

وی تصریح کرد: متاسفانه بعضی مواقع، مجلس رقابت‌های جناحی خود را در همه بخش‌ها توسعه می‌دهد در حالی که این رقابت‌ها اصلا ضرورت ندارد. مجالس مستقر باید از دولت مستقر حمایت کنند و دولت هم باید با مجلس همراهی کند و قرار نیست قوا برعلیه همدیگر باشند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: این تعامل است که کشور را در مسیر توسعه قرار می‌دهد و اگر قرار باشد رقابت‌های غیر ضرور و تخریبی وارد میدان شود، کار متوقف و زیان‌ها زیاد می‌شود. به همین جهت تعامل باید جزو برنامه‌های اصلی دولت و مجلس باشد و بعد از پایان رقابت‌ها باید رفاقت و همگرایی حاکم باشد.

به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900146

دیگر خبرها

  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • وزارت ورزش: فعلا این دو مدیر را برکنار نکنید!
  • واکنش وزارت ورزش به تغییرات مدیریتی در استقلال و پرسپولیس
  • پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال