Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛­ برومند چهار آیین در گفتگو با رادیو اقتصاد با اشاره به اینکه هم اکنون تعادل در بازار عرضه و تقاضا وجود ندارد افزود: در صورت مدیریت صحیح و ایجاد تعادل در بازار عرضه و تقاضا، مازاد تولید که همواره سبب بیشتر شدن هزینه تولید نسبت به قیمت عرضه شده است قابل مدیریت و کنترل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی مرغداری های فعال در این صنعت را 18 تا 27 هزار واحد اعلام کرد و گفت: با توجه به پراکنش بسیار زیاد این واحد ها در سراسر کشور،​­ این صنعت نیازمند مدیریتی جامع برای رفع مشکلات است.
رئیس ­­اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی توان تولید مرغ در کشور را 2 تا 220 میلیون تن در سال دانست و ادامه داد: این ظرفیت تولید تا 3 میلیون تن قابل افزایش است که از این رقم امکان صادرات یک میلیون مرغ در کشور وجود دارد اما مرغ تولید در ایران به دلایل متعدد استانداردهای صادرات را ندارد.
چهار آیین هزینه بالای تولید و کیفیت نامتناسب را دلیل رقم پایین صادرات مرغ از کشور دانست وگفت: هم اکنون 50 تا 100 هزار تن مرغ در سال ­صادر می شود درحالی که کشورهای حاشیه خلیج فارس، ​روسیه و آسیای میانه سالانه بیش از 2500تن مرغ وارد می کنند و ما در کنار این کشورها هستیم.
وی با اشاره به زیان چندین ساله مرغداران در کشور اظهار داشت: ­تحولات نهاده ها به دلیل وابستگی کشور به واردات این کالا،​ افزایش قیمت جوجه یک روزه ، توزیع مرغ منجمد و کاهش قیمت اجباری 1200 تا 1500 تولید کنندگان مرغ برای عرضه مرغ گرم در ماه رمضان بخشی از دلایل زیان وارده به تولید کننده گان مرغ گوشتی است.
رئیس اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی صنعت تولید مرغ گوشتی را خود کفا دانست و افزود: تولید مرغ گوشتی 3 تا 3500 کیلو گرمی در کشور و درحالی که بازار های صادراتی متقاضی مرغ سایز 1200 تا 1800گرمی است از سویی سبب افزایش هزینه تولید و کاهش کیفیت و از سویی موجب از دست رفتن بازارهای صادراتی می شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: مرغداری صنعت بازار عرضه تقاضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۶۶۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، «دی جی آی»(DJI) که بزرگترین تولید کننده جهانی پهپاد است، از محصول جدید DJI Mini 4Kرونمایی کرده است. این پهپاد نسبت به نسخه پیش از خود DJI Mini4 Pro ارزان قیمت تر است و همچنین مدل مذکور دومین پهپاد مخصوص مصرف کنندگان است که در سال جاری عرضه می شود.

به نظر می رسد DJI بخش تولید پهپادهای مصرفی را به مدت 2 سال رها کرده بود اما اکنون این شرکت با عرضه 2 محصول در بخش FPV در نیمه نخست 2024 میلادی دوباره فعال شده است.

برای استفاده از پهپاد Mini 4K نیازی به استفاده از هدست نیست. منابع مختلف طی روزهای اخیر برخی تصاویر این پهپاد را منتشر کرده اند. برخی تصاویر تایید نشده از Mini 4K توسط حساب کاربری @Quadro_News در پلتفرم ایکس منتشر شده است. تصاویر مدعی شده مربوط به آمازون هستند. این تصاویر با هیچ یک از مشخصات پهپاد مطابقت ندارند هرچند اطلاعات کمی از دستگاه منتشر شده است. سیستم ثبات تصویر پهپاد مذکور در مقایسه با Mini4 Pro چندان پیشرفته نیست.

با توجه به آنکه پیش بینی می شود Mini4 Pro ارزان تر باشد، این بدان معناست که برخی سخت افزاهای به کاررفته برای سنجش همه جانبه موانع در آن حذف می شوند. همچنین نشانه هایی وجود دارد که پهپاد جدید به زودی عرضه می شود. در کنار این موارد شایعات تایید نشده ای درباره آن وجود دارد که DJI تصمیم دارد در 29 آوریل این محصول را عرضه کند.

کد خبر 6089781 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • چیزی به نام مرغ هورمونی وجود ندارد
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد