Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  سعید مومنی مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز اظهار کرد: سهم تامین تجهیزات مورد نیاز شرکت ملی گاز از تولیدات داخلی کشور در 10 سال گذشته با 25 درصد رشد، از 70 درصد به 95 درصد رسید که این امر در سال جدید با شتاب بیشتری از سوی این شرکت دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: تا پایان پارسال 331 هزار و 500 کیلومتر شبکه گاز شهری و روستایی ساخته و 11 میلیون و 196 هزار و 756 انشعاب نصب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، تا پایان پارسال یک هزار و 114 شهر و 25 هزار و 849 روستا از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند شدند و به 2 هزار و 400 جایگاه عرضه گاز مایع (سی.ان.جی)گازرسانی شد تا بیش از چهار میلیون خوردو گازسوز از این سوخت پاک بهره‌مند شوند.

 صرفه‌جویی پنج میلیون و 965 هزار لیتر در مصرف فرآورده های نفتی

مومنی درباره اجرای طرح‌های گازرسانی به روستاها در قالب بند «ق» تبصره 2 قانون بودجه سال 1393، اعلام کرد: با گازرسانی به یک میلیون و 948 هزار و 253 خانوار روستایی در قالب بند «ق» تا پایان شهریور ماه 1396، پنج میلیون و 965 هزار لیتر در مصرف فرآورده های نفتی صرفه‌جویی شد.

وی ادامه داد: افزون بر این سه میلیون و 341 هزار دلار صرفه‌جویی ناشی از تفاوت ارزش فرآورده و گاز طبیعی به دست آمد.

مومنی پیش‌بینی کرد با گازرسانی از طریق خط لوله به باقیمانده روستاهای کشور، 276 میلیون لیتر دیگر در مصرف فرآورده‌های نفتی صرفه‌جویی شود که از این طریق، 154 میلیون دلار بازگشت ارزی خواهیم داشت.

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز تصریح کرد: اکنون از 10 هزار و 316 روستای فاقد گاز، دستکم سه هزار و 322 روستا دارای سرانه هزینه بالاتر از سقف 60 میلیون ریال بوده که گازرسانی در این روستاها از طریق سایر روش ها مانند سی.ان.جی یا مینی ال.ان.جی قابل بررسی است.

گفتنی است؛ این بند از قانون بودجه سال 13۹۳ و ادامه بحث های مربوط به آن در سال 13۹۴، به وزارت نفت اجازه می دهد از طریق شرکت های دولتی تابع، برای دستیابی به اهدافی مانند اجرای طرح های نفت و گاز و افزایش ظرفیت تولید با اولویت مخازن مشترک، ارتقای ظرفیت پالایش نفت خام و میعانات گازی، اجرای طرح های بهینه سازی و کاهش گازهای گلخانه ای و مصرف انرژی قراردادهایی تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار امضا کند.

با راه اندازی فازهای جدید پارس جنوبی، ظرفیت تولید گاز کشور افزوده شده و زمینه برای افزایش صادرات فراهم شده است.اکنون ظرفیت تولید گاز کشور به روزانه 850 میلیون مترمکعب رسیده است که تا پایان برنامه ششم توسعه به یک میلیارد و 200 میلیون مکعب در روز افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نفت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۷۰۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سازمان غذا و دارو به خانم ها درباره استفاده از رژهای لب

 دکتر شیما حلاج در گفتگو با ایفدانا با بیان اینکه اگر چه برحسب وظیفه قانونی موظف است تا بر تولید، واردات و ارزیابیهای ایمنی و کیفی فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی، بر طبق دستورالعمل‌های معتبر جهانی، نظارت نماید؛ اذعان کرد: برخی از خانم‌ها بدلیل افراط در آرایش صورت، سلامتی خود را با چالش مواجه می‌کنند.

کارشناس آرایشی سازمان غذا و دارو با اشاره افزایش استفاده از رژ لب در خانم‌ها گفت: این فرآورده آرایشی مواد مضر زیادی همچون فلزات سمی سنگین سرب، کادمیوم، جیوه و آنتیموان در خود دارد لذا پیشگیری از آسیب‌های ناشی از افراط در استفاده از فراورده‌های آرایشی باید نسبت به مصرف این محصولات احتیاط کنند

وی در توضیح بیشتر اظهار داشت: وقتی رژ لب با عناصر مذکور برای ساعت‌های طولانی روی لب باقی می‌ماند ممکن است مواد اولیه رژ لب‌ها که از آلاینده‌های معمول زیست محیطی هستند به طور ناخواسته و در اثر خوردن یا آشامیدن مواد غذایی، بلعیده شود که نتیجه آن تماس بدن با مواد سمی است

دکتر حلاج در پایان گفت: در کنار اقدامات نظارتی، شناسه گذاری فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی یکی دیگر از اقدامات اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی برای فراهم نمودن امکان پیگیری اصالت کالا برای مصرف کنندگان است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • هشت تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در زاهدان معدوم شد
  • معدوم سازی ۳۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی در اهواز
  • ۲۱۱ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در البرز معدوم شد
  • هشدار سازمان غذا و دارو به خانم ها درباره استفاده از رژهای لب
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند
  • حدود ۹۵ هزار مشترک تازه گاز تهرانی جذب شد
  • ثبت بیش از ۱۰ هزار بازدید کنترل‌کیفی در پخش منطقه آذربایجان شرقی
  • الناز سخائیان به عنوان اولین مدیر ایرانی شرکت نستله ایران منصوب شد
  • شرکت مخابرات ایران، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی دریافت کرد