Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@23:47:18 GMT

قدیمی ترین نقش یوزپلنگ ایرانی درقم کشف شد

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۷۱۵۰۸

قدیمی ترین نقش یوزپلنگ ایرانی درقم کشف شد

قم - ایرنا- مسئول دفتر فنی اداره کل میراث فرهنگی قم گفت: قدیمی ترین نقش یوزپلنگ ایرانی درکاوش صورت گرفته در منطقه قمرود این استان کشف شد.

به گزارش عصر شنبه ایرنا ازاداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی وگردشگری قم، کاظم فدائیان در گفت وگویی افزود: قدمت قره تپه قمرود به 6 هزار سال پیش از میلاد باز می‌گردد که ارزش باستان شناسی زیادی دارد ولی برای مردم استان و ایران ناشناخته مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در نهمین فصل کاوش صورت گرفته در منطقه قمرود قم، بر روی سفال قرمز منقوش مشهور به چشمه علی، قدیمی‌ترین نقش یوزپلنگ ایرانی یافت شده است.
وی دربخش دیگری از سخنان خود از آغاز عملیات تعیین محدوده حفاظتی و دیوارکشی 3 محوطه تاریخی قم خبر داد و اظهار کرد: این تعیین محدوده حفاظتی شامل تپه تاریخی چهل بندگان روستای صرم واقع در بخش کهک، قره تپه قمرود و تپه تاریخی روستای البرز واقع در بخش مرکزی قم است.
فدائیان افزود: عملیات حصار کشی محوطه با هزینه ای بالغ بر 800میلیون ریال و با اعتبارات ملی و استانی انجام می شود.
7403/ 6133/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي ميراث فرهنگي يوزپلنگ قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۷۱۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها

روند واگذاری بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی به دهیاری‌ها بررسی و بر اختصاص تسهیلات کم بهره برای بازسازی این بناها تأکید شد.

به گزارش ایسنا، نشست مشترک سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی با حضور مسئولین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مهیار نورعلی معاون امور دهیاری‌ها و اشکان جعفرکریمی مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

مهیار نورعلی معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشوراعلام کرد: در این نشست مقرر شد وفق مفاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک، بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی کشور به دهیاری‌ها و شرکت‌های تعاونی دهیاری ها واگذار شود.

وی افزود: دراین تفاهم‌نامه همچنین مقرر شد، منابع مالی مورد نیاز برای بازسازی این بناها نیز از طریق اختصاص تسهیلات کم بهره تأمین و با همکاری بنیاد مسکن و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، مشکلات دسترسی و ساختاری آنها مرتفع شود.
 
بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، در این جلسه عنوان شد که این اقدام می‌تواند ضمن حفظ و احیای بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی به عنوان میراث فرهنگی کشور، موجب توسعه زیرساخت های گردشگری و رونق کسب و کار در روستاها و درآمدزایی برای دهیاری ها و شرکت های تعاونی دهیاری ها شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • رونمایی از چهره جدید گذر ۳۰ تیر | این گذر تغییر کاربری می دهد
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • سلطان سلجوقی چگونه در طرشت زمین‌گیر شد؟ | طغرل در تپه سیف ناکام ماند
  • درخواست شهروندان منطقه ۱۴ تهران برای بازسازی یک خانه قدیمی + فیلم و تصاویر
  • عمارت تاریخی فکری در بندر لنگه
  • پاکسازی محوطه پل تاریخی لنگرود از زباله
  • مرمت پل خاتون امسال پایان می‌یابد
  • مرمت پل خاتون امسال پایان می یابد