Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@09:31:25 GMT

این نوشیدنی سالم عمرتان را زیاد می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۷۲۴۲۰

کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد در خصوص نوشیدنی کفیر و ارزش غذایی آن اظهارداشت: کفیر نوعی نوشیدنی است که از مجموعه‌ای از باکتری‌های زنده و مفید برای بدن تشکیل شده بطوریکه دانشمندان راز سودمندی کفیر را برای سیستم ایمنی و گوارش، وجود این باکتری‌ها می‌دانند.

علی اکبر کمالی با بیان این که مخمر‌های موجود در آن قادر به ساخت اسید فولیک است، افزود: کمبود اسید فولیک در خانم‌ها بویژه خانم‌های باردار شایع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصول معجزه آسا در پیشگیری و درمان بیماری‌ها بسیار مفید است.

وی در خصوص خواص درمانی کفیر خاطرنشان کرد: اصلاح سیستم گوارش در زمان مصرف دارو‌های آنتی بیوتیک، افزایش حرکات روده و درمان یبوست، جلوگیری از بیماری پوکی استخوان، درمان آلرژی‌ها، درمان اسهال و ضد عفونی کردن محیط روده از مهمترین خواص این نوشیدنی است.

این کارشناس صنایع غذایی در ادامه درمان بیماری عدم تحمل لاکتوز در کسانی که نمی‌توانند شیر بخورند را از دیگر خواص کفیر دانست و افزود: درمان بیماری‌های گوارشی، درمان فشار خون و درمان کودکان مبتلا به بیش فعالی یا هایپر اکتیویتی از دیگر خواص این ماده غذایی است.

وی با اشاره به این که کفیر سرشار از ویتامین‌های گروه ب. مانند نیاسین، پیردوکسین و اسید فولیک، غنی از کلسیم، فیبر و پروتیئن است، عنوان کرد: کفیر نوشیدنی مؤثر در زیبایی پوست، مقاوم کردن سیستم ایمنی بدن در مقابل عوامل بیماری زا، ممانعت از نفخ روده‌ای، ممانعت کننده از اثر پرتودهی رادیولوژیک و هضم راحت‌تر شیر و جذب بهتر مواد مغذی موجود در آن است.

کمالی با اشاره به ارزش تغذیه‌ای کفیر اظهار داشت: از آنجا که کفیر از فرآورده‌های شیری می‌باشد، بنابراین ارزش تغذیه‌ای شیر را داراست و به دلیل وجود باکتری و مخمر لاکتیک خواص درمانی زیادی را شامل می‌شود.

وی با اشاره به روش نگهداری کفیر گفـت: نکته مهم زمان مصرف کفیر است که باید باکتری‌های آن به اندازه کافی زنده و فعال باشند. در تولید محصول، به مصرف کنندگان تأکید می‌شود که آن را در یخچال نگهداری کنند، چون در صورت نگهداری در خارج از یخچال باکتری‌ها فرصت تکثیر پیدا می‌کنند.

کمالی در پاسخ به این که آیا همه اقشار جامعه اعم از کودکان، نوجوانان، سالمندان، زنان باردار، شیرده می‌توانند از آن استفاده کنند و یا مصرف آن به گروه خاصی محدود می‌شود؟ اظهار کرد: همه سنین بخصوص زنان شیرده و باردار می‌توانند از این نوشیدنی استفاده کنند. از طرفی به دلیل اینکه ارگانیسم‌های کفیر قابلیت تجزیه لاکتوز شیر را دارند، بنابراین توصیه می‌شود افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز (که نمی‌توانند شیر را هضم کنند) کفیر را جایگرین شیر کنند.

این کارشناس صنایع غذایی در پایان عنوان داشت: کفیر یک محصولی است که در راستای سالم سازی باعث طول عمر، بهبود سیستم گوارشی و مانع تکثیر باکتری‌های ترشح کننده سموم که پوست و مو را خراب می‌کنند، می‌شود بنابراین افرادی که کفیر مصرف می‌کنند پوست و موی سالم‌تری دارند. کفیر همچنین از پوکی استخوان نیز جلوگیری می‌کند، کفیر در تنظیم فشار خون نیز نقش عمده‌ای دارد. تاکنون نیز اطلاعاتی مبنی بر تأثیرات منفی کفیر بر سلامتی گزارش نشده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه سلامتی کفیر پوکی استخوان یبوست اسهال بارداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۷۲۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در شمال سیستان وبلوچستان
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • چند تکنیک برای درمان سنگ صفرا؛ بهترین نوشیدنی برای سنگ کیسه صفرا چیست؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود