Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اهواز - ايرنا- استاندار خوزستان ورود فاضلاب و زهاب به رودخانه ها را نتيجه بي توجهي به طرح هاي جامع شهري دانست و گفت: هم اکنون حجم بالايي از فاضلاب به صورت بهداشتي دفع نمي شود.

به گزارش ايرنا غلامرضا شريعتي شنبه در نشستي با مهندسان و عوامل اجرايي طرح هاي عمراني شرکت آبفا خوزستان در محل اين شرکت افزود: به دليل وجود رودخانه هاي پر آب در گذشته ما ساده ترين راه دفع فاضلاب يعني هدايت آن به رودخانه ها را انتخاب کرديم و هم اکنون که به دليل ساخت سدها و خشکسالي حجم آب رودخانه ها از جمله کارون کاهش يافته شاهد بروز مشکلات بسياري شده ايم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه در اجراي پروژه ها به طرح هاي جامع بي توجهي شده، بيان کرد:به طور نمونه سطح زير کشت زمين هاي کشاورزي خوزستان در چهار دهه گذشته از 200 هزار هکتار به يک ميليون و 300هزار هکتار افزايش يافته اما به مساله مديريت زهاب آن توجه نشده است.
شريعتي با اشاره به اينکه شرايط آب و فاضلاب خوزستان مناسب نيست گفت: روزانه بيش از يک ميليون و 200 هزار متر مکعب آب شرب در خوزستان توليد مي شود اما تصفيه خانه ها قادر به تصفيه اين حجم از آب نيستند.
وي ادامه داد: مشکل آب شرب در بسياري از استان هاي کشور `کمي` است اما در خوزستان با مساله کميت و کيفيت آب شرب روبه رو هستيم.
به گفته استاندار آب شرب خوزستان بهداشتي و سالم است اما در بسياري از نقاط مانند خرمشهر و آبادان قابل تحمل نيست.
وي با بيان اينکه در 17 شهر مهم خوزستان بايد مساله تصفيه خانه ها اجرا شود گفت: تصفيه خانه فاضلاب شرق اهواز آماده بهره برداري است و فاينانسور تصفيه خانه فاضلاب غرب اهواز نيز تعيين شده است.
در خوزستان روزانه يک ميليون و 200هزار مترمکعب آب توليد مي شود اما ظرفيت تصفيه خانه ها حدود 120هزار متر مکعب است از اين رو توسعه احداث تصفيه خانه در آبادان، خرمشهر، ماهشهر، بندرامام و شادگان در دستور کار قرار دارد.
به گفته مديرعامل شرکت آبفا خوزستان بيش از نيمي از شبکه توزيع آب و فاضلاب خوزستان فرسوده است که اين امر باعث هدر رفت 40 درصدي آب مي شود.
بنابراين گزارش، هيات دولت در فروردين ماه سال 95، پنج مصوبه براي خوزستان داشت که يکي از آنها اصلاح زيرساخت هاي آب و فاضلاب بود. از سال 1387 تا 1395 دولت 9هزار و 500 ميليارد ريال براي پروژه آبرساني غدير اختصاص يافت اما تنها در سال 96 حدود هشت هزار و 500 ميليارد ريال براي اين پروژه هزينه شده است.
بيش از هشت هزار کيلومتر شبکه توزيع و يکهزار و 500 کيلومتر خط انتقال در شرکت آب و فاضلاب خوزستان وجود دارد.
هم اکنون ساليانه حدود 300 ميليون متر مکعب فاضلاب خام وارد محيط هاي آبي خوزستان مي شود. از سويي ديگر کل نياز صنعت خوزستان به آب نيز حدود 300 ميليون متر مکعب است.
9887/ 6037
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۷۲۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده سازی شبکه های آبرسانی البرز برای ورود به تابستان ۱۴۰۳

به گزارش خبر آنلاین البرز؛ حمیدرضا نامداری روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از طرح های آبرسانی شهرجدید مهستان و غرب استان البرز افزود: از حدود ۶ ماه پیش حفاری ، تجهیز و احیای ۲۳۲ حلقه چاه این استان در دست اجرا گرفته که بیشتر این چاهها وارد مدار شده و مابقی تا قبل تابستان آتی به بهره برداری می رسد.

وی ادامه داد: تمرکز شرکت آبفا استان البرز بر تامین آب مناطق پرتنش آبی از جمله هسته مرکزی کرج ، مهر شهر ، چهارباغ ، شهرستان فردیس است.

مدیرعامل آبفا البرز با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه تامین آب شرب پایدار و بهداشتی، گفت: از شهریور سال ۱۴۰۲ تاکنون به منظور رفع معضلات موجود با شناسایی مشکلات و انجام اقدامات اصلاحی همواره در تلاش هستیم تا کمبود، قطعی و افت فشار آب را برای تابستان سال جاری به حداقل برسانیم.

وی افزود: برگزاری نشست های تخصصی تامین آب شرب پایدار مناطق دارای تنش آبی همواره دنبال شده و نتیجه آن به اجرای پروژه های مختلف و جهادی ختم شده است.

پیشرفت مطلوب تصفیه خانه شماره سه کرج

نامداری در ادامه با اشاره به روند ساخت تصفیه خانه آب شماره سه کرج به عنوان یکی از اقدامات مهم مصوب در سفر اول رییس جمهور تصریح کرد: این پروژه که عملیات اجرایی آن با حضور وزیر نیرو در تیرماه سال ۱۴۰۲ آغاز شد، ضمن تکمیل سازه با پیشرفت ۴۴ درصدی همراه است.

وی با تاکید بر اینکه سرعت و روند پیشبرد پروژه مذکور مطلوب است افزود: در جریان سفر هفته جاری وزیر نیرو به البرز ضمن تخصیص منابع مالی ، نصب تجهیزات و ادوات این تصفیه خانه آغاز شد و در تلاش هستیم با اتمام این پروژه بخش چشمگیری از مشکلات کمبود، قطعی و افت فشار آب تا ابتدای تابستان سال جاری رفع شود.

ارتقای تصفیه خانه ها

مدیرعامل شرکت آبفا البرز ارتقای ظرفیت تصفیه خانه های آب استان با بکارگیری فیلترهای سرامیکی را مهم دانست و گفت: با اقدامات اصلاحی صورت گرفته و افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت آبگیری تصفیه خانه های شماره یک و ۲ کرج در زمان حاضر ظرفیت تصفیه خانه شماره یک از ۲۷۰ لیتر به حدود ۴۰۰ لیتر بر ثانیه و تصفیه خانه شماره ۲ با ظرفیت ۲ هزار و ۴۰۰ لیتر بر ثانیه به ظرفیت ۲ هزار و ۹۰۰ لیتر آبگیری در هر ثانیه ارتقا یافته است.

وی در ادامه نیز به اقدامات انجام شده در حوزه ارتقا و بهبود توزیع منابع آب در سطح استان پرداخت و افزود: به تازگی ۲ مخزن در شهر جدید مهستان و در شهرهای کمالشهر، محمدشهر، نظرآباد هرکدام یک مخزن به ظرفیت پنج هزار مترمکعب احداث و به بهره برداری رسیده است.

نامداری افزود: در محدوده شهر کرج نیز ۲ مخزن هرکدام به ظرفیت ۲۰ هزار مترمکعب درحال احداث هستند که مخزن تصفیه خانه شماره ۲ کرج با پیشرفت ۴۵ درصدی همراه است ؛ پیش بینی می شود بخشی از این پروژه به ظرفیت ۱۰ هزار مترمکعب تا ابتدای تابستان سال جاری وارد مدار بهره برداری شود.

وی در خاتمه تعادل فشار جریان آب در تمام مناطق استان با هدف توزیع پایدار آب شرب را در فصل تابستان مهم دانست و گفت: اقدامات فنی و مهندسی لازم از سوی شرکت آب و فاضلاب استان البرز انجام شده ضمن آنکه انتظار می رود مشترکان با تهیه و نصب پمپ و مخزن مناسب در ساختمان های چند طبقه برای زمان افت فشار آب اقدام کنند.

مدیرعامل آبفا البرز در حاشیه این بازدید به مناسبت هفته کارگر از "سجاد راستین " کارگر ساعی و پرتلاش واحد حوادث شهر جدید مهستان که در اوج سرمای زمستان با رفتن به عمق جریان آب یک حادثه قطعی آب را مهار کرد و خود نیز برای مدتی دچار بیماری شد، با لوح سپاس و اهدای هدایا تجلیل به عمل آورد.

همچنین حامد لطفی روزبهانی، غدیر نوروزی و ابراهیم کشوری از کارکنان آب و فاضلاب شهرستان ساوجبلاغ که موفق به کسب مقام برتر در مسابقات مهارت های فنی شرکت آب و فاضلاب کشور شدند نیز مورد تجلیل قرار گرفتند.

46 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901657

دیگر خبرها

  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • آماده سازی شبکه های آبرسانی البرز برای ورود به تابستان ۱۴۰۳
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند