Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمان - ايرنا - مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان کرمان گفت: تاکنون 14 هزار و 102 نفر در سامانه طرح کاورزي اين استان نام نويسي کرده اند که سهميه استان در اين طرح سه هزار و 240 نفر است.

رضا اسماعيلي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: همچنين يک هزار و 585 قرارداد کارورزي در قالب طرح کارورز در واحدهاي پذيرنده کارگري اين استان منعقد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به استقبال خوب واحدهاي پذيرنده از طرح کارورزي اظهار داشت: 817 واحد پذيرنده مشمول اين طرح در استان کرمان شده اند که مجوز انعقاد قرارداد با متقاضيان کارورزي را دريافت کرده اند.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان کرمان تصريح کرد: اين طرح در بازه زماني پنج ساله اجرا مي شود و تمام واحدهايي که داراي ليست بيمه هستند به عنوان پذيرنده مي توانند در طرح کارورز شرکت کنند و از مزاياي آن بهره مند شوند.
وي با بيان اينکه متقاضيان طي مدت زمان چهار تا 6 ماه در اين واحدها به عنوان کارورز مشغول به کار مي شوند افزود: تعدادي از کارورزاني که دوره کارورزي خود را به اتمام رسانده اند در واحدهاي پذيرنده مشغول به کار شده اند.
اسماعيلي تاکيد کرد: دولت سهم بيمه کارفرما را در صورت اشتغال به کار کارورز مي پردازد و اگر مشوق هاي بيمه اي افزايش پيدا کند، امکان اشتغال تعداد بيشتري از کارورزان فراهم مي شود.
وي بيان کرد: همچنين دولت يک سوم حداقل دستمزد کارورز را بر مبناي حقوق اداره کار پرداخت مي کند که براي فوق ديپلم 270 هزار تومان، ليسانس 310 هزار تومان و فوق ليسانس 350 هزار تومان است.
وي ادامه داد: متقاضيان اين طرح اغلب با مدرک ليسانس هستند و محدوديت سني براي افراد فوق ديپلم 25 سال، ليسانس 28 و فوق ليسانس 33 سال است که در صورت گذراندن خدمت سربازي اقايان، 2 سال افزوده مي شود.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان کرمان تاکيد کرد: اجراي اين طرح فرصت بسيار مناسبي براي اشتغال دانش آموختگان دانشگاهي جوياي کار است و افزايش ميزان اشتغال پذيري نيروي کار و دانش‌ آموختگان دانشگاهي از دستاوردهاي طرح کارورزي بشمار مي رود.
طرح کارورز از طرح هاي کشوري و به منظور ايجاد اشغال براي دانش آموختگان است و متقاضيان مي توانند براي بهره مندي از مزاياي اين طرح به سامانه کارورزي براي ثبت نام مراجعه کنند.
در اين طرح، فارغ التحصيلاني که از طريق طرح کارورزي مشغول کار شوند، مبلغي به عنوان دستمزد دريافت مي‌ کنند که بخشي از حقوق توسط دولت پرداخت مي شود و مابقي را کارفرما مي پردازد.
7437/ 5054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۷۲۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند

پروانه رضاقلیزاده اظهار کرد: نام نویسی برای نخستین جشنواره کتابخوانی عشایر استان با هدف توسعه عدالت فرهنگی و تسهیل دسترسی جامعه هدف به کتاب، تا ۲۰ اردیبهشت ماه ادامه دارد و تاکنون ۶۶۱ نفر در این رویداد فرهنگی و علمی نام‌نویسی کرده‌اند. 

او افزود: جشنواره کتابخوانی عشایر استان اردبیل موسوم به "بیلیک اوبالاری" در شهرستان‌های دارای جامعه عشایری از جمله پارس آباد، بیله سوار، اصلاندوز، انگوت و خلخال در حال برگزاری است و هفت هزار برگه از قبیل پرسش‌های چهارگزینه‌ای و نقاشی و تجربه نگاری مابین عشایر توزیع شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های استان اردبیل افزود: جشنواره کتابخوانی عشایر برای نخستین بار در استان در سه بخش کودک، نوجوان، جوان و بزرگسال با مشارکت حوزه هنری، سازمان امور اجتماعی کشور و استانداری اردبیل برگزار می‌شود و ارائه امکانات و خدمات فرهنگی، ایجاد فضای شاد با برنامه‌های فرهنگی و کتابخوانی و دسترس پذیر کردن کتاب برای جامعه عشایر استان از اهداف جشنواره است.

رضاقلی‌زاده ادامه داد: کتاب "کوه مرا صدا می‌زند" نوشته محمدرضا بایرامی از نویسندگان سرشناس استان، منبع این جشنواره است و بخش کودک شامل تصویرسازی و نقاشی زیست بوم عشایری، بازگویی قصه‌های عامیانه (فیلم سه دقیقه‌ای) و دست سازه‌های بومی خواهد بود.

او درباره بخش نوجوان جشنواره تصریح کرد: این بخش شامل سئوالات چهار گزینه‌ای، خاطره‌نویسی و تجربه‌نگاری از زیست عشایری، روخوانی گزیده‌ای از کتاب (فیلم سه دقیقه‌ای)، نامه به شخصیت اصلی داستان (جلال)، خلاصه‌نویسی و دست سازه‌های بومی خواهد بود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل افزود: بخش جوان و بزرگسال نیز شامل سئوالات چهارگزینه‌ای، خاطره‌نویسی و تجربه‌نگاری از زیست عشایری، پویش معرفی کتاب (فیلم سه دقیقه‌ای) نامه به نویسنده کتاب (محمدرضا بایرامی) و خلاصه‌نویسی است.

رضاقلی‌زاده گفت: دبیرخانه جشنواره در اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان پارس‌آباد مستقر است و دریافت و تحویل حضوری پاسخنامه‌ها در همه کتابخانه‌های عمومی سراسر استان میسر خواهد بود و شرکت‌کنندگان غیرحضوری می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی جشنواره (www.ketabkhooon.ir) در این رخداد شرکت کنند.

استان اردبیل با ۸۳ کتابخانه عمومی در ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است و اغلب جامعه عشایر آن در شهرستان‌های شمالی استان ساکن هستند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • در دومین مرحله قرعه کشی پذیرنده ملی شاید شما برنده باشید
  • افزون بر پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال آزادسازی شد
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی پزشکی ۱۷ خردادماه برگزار می‌شود
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت
  • صلاح به تاریخ‌نویسی در لیگ برتر ادامه می‌دهد
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • طرح‌ نهضت ملی مسکن به ۳۸ هزار متقاضی در اصفهان اختصاص یافت
  • طرح‌های نهضت ملی مسکن به ۳۸ هزار متقاضی در اصفهان اختصاص یافت