Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- ایرنا- معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: امسال برای اولین بار یک میلیارد دلار فاینانس برای گرفتن وام از بخشهایی مانند صندوق توسعه اسلامی و سازمان جایکای ژاپن به منظور تجهیز آزمایشگاههای دانشگاههای کشور در نظر گرفته شده است.

حسین عسکریان ابیانه شنبه شب در مراسم آغاز عملیات اجرایی کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه نیشابور افزود: بازپرداخت این وام بر عهده دولت خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: در قانون بودجه امسال همچنین علاوه بر اعتبارات ملی، از طریق شوراهای اداری استان نیز اعتبارات استانی به دانشگاهها اختصاص می یابد و دانشگاهها برای گرفتن کمک از استانداری ها دیگر با محدودیت قانونی مواجه نیستند.
وی گفت: هم اکنون حدود 2 میلیون متر مربع طرح عمرانی در حوزه آموزش عالی کشور در دست ساخت است که از این مقدار حدود یک میلیون و صد متر مربع از محل اعتبارات دولتی و بقیه از محل درآمدهای غیر دولتی، مشارکتهای مردمی و خیرین ساخته می شود.
عسکریان با بیان اینکه مشارکتهای خیرین در این بخش به 50 درصد افزایش یافته است افزود: با توجه به استقبال خیرین، ستاد جذب خیرین در آموزش عالی تشکیل شده و امسال شاهد افزایش مشارکتهای مردم و خیرین در تکمیل طرحهای عمرانی، آموزشی و خوابگاه دانشگاهها هستیم و دولت نیز در هر بخش آموزش عالی که توسط خیرین مورد حمایت قرار گیرد تا 50 درصد کمک خواهد کرد.
وی اظهار کرد: حدود 2 هزار طرح عمرانی با پیشرفت فیزیکی بیش از 70 درصد در دانشگاههای کشور داریم که برای تکمیل آنها حدود 10 هزار میلیارد ریال مورد نیاز است و میزان بدهی دانشگاهها به پیمانکاران نیز حدود چهار هزار میلیارد ریال می باشد.
وی گفت: استخدام نیروی انسانی در آموزش عالی به جز در بخش آزمایشگاهی و کارگاهها ممنوع است و بیشتر به اعضای هیات علمی نیاز داریم.
عسکریان افزود: طبق استانداردهای وزارت علوم باید به ازای هر 20 دانشجو یک عضو هیات علمی داشته باشیم که هم اکنون تعداد اعضای هیات علمی دانشگاههای کشور 31 هزار نفر است و نیازمند استخدام سالانه حدود 2 هزار نفر برای هیات علمی هستیم.
مجتمع آموزش عالی نیشابور در سال 88 به دانشگاه ارتقا یافت که با چهار دانشکده هنر، ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه و فنی مهندسی و 110 عضو هیات علمی، دارای بیش از 2 هزار دانشجو در 18 رشته کارشناسی و 14 رشته کارشناسی ارشد است.
شهرستان 450 هزار نفری نیشابور در 127 کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
9869 / 6053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صندوق توسعه اسلامي دانشگاه نيشابور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۷۳۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف اصلی طرح شهید عرب تجهیز سیستم گرمایشی مدارس است 

به گزارش جام جم آنلاین همدان، حمید شیرازیانی در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی طرح شهید عرب گفت: در ابتدای کار، مدارسی در سطح استان شناسایی و بررسی می‌شوند؛ این شناسایی نخستین مرحله از اجرای طرح شهید عرب است. 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان افزود: سهمیه تعیین شده از سوی آموزش و پرورش برای اجرای این طرح، ۸۱ مدرسه است که لازم است کارشناسان ما جهت بررسی و برآورد هزینه از این مدارس بازدید داشته باشند. 

وی ادامه داد: سیستم گرمایش و سرمایش بیشتر این مدارس دارای نواقص و ایرادات کوچک و جزئی است؛ برخی مدارس نیاز به تعویض شمعک دارند، بعضی نیاز به تعویض رادیاتور دارند. 

شیرازیانی عنوان کرد: قرار هست از محل استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی، تجهیزات و لوازم مورد نیاز خریداری شود و تحویل پیمانکار تعیین شده از سوی آموزش و پرورش شود. 

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پروش استان همدان و مسئول قرارگاه جهادی عدالت تربیتی، نیز در ادامه ضمن اشاره به کلیات طرح، عنوان کرد: ارگان‌ها و نهادهای مختلفی پشتیبان این طرح هستند. 

مجتبی قمری بیان کرد: برخی از این نهادها با تامین بخشی از هزینه‌ها، برخی با تامین تجهیزات با کیفیت و ارزان قیمت، برخی با کمک در اجرای و عملیاتی کردن طرح و برخی هم با معرفی و شناسایی مدارس نقش خود را ایفا می‌کنند.

وی عنوان کرد: از جمله این نهادها می‌توان به معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری، جامعه خیرین مدرسه ساز، سازمام نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و ... اشاره کرد. 

مسئول قرارگاه جهادی عدالت تربیتی گفت: بسط فرهنگ نیکوکاری، ترویج روحیه جهادی، ایجاد بستر آشنایی دانش‌آموزان با گروه‌های جهادی و بهینه‌سازی و استاندارد‌سازی‌ سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی از جمله اهداف طرح شهید عرب است. 

گفتنی است، شهید علی عرب ملقب به ققنوس دفاع مقدس، سال ۱۳۴۹ در زرند کرمان متولد شد و در روز دوم عملیات کربلای یک در حالی که تنها ۱۶ سال داشت، با افتادن در آتش خود را فدای هم‌رزمانش کرد.

دیگر خبرها

  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • هدف اصلی طرح شهید عرب تجهیز سیستم گرمایشی مدارس است 
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • ناوگان اورژانس دیر با کمک خیرین تجهیز می‌شود
  • سند هوش مصنوعی به زودی تصویب می شود
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود
  • آمادگی وزارت علوم برای همکاری با بریکس در حوزه آموزش‌های مهارتی
  • پیش بینی ۴۰ درصدی آموزش مهارتی بر اساس برنامه هفتم