Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین عرفانی رئیس اداره بیماری‌های منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت با اشاره به آخرین آمار ابتلا به تب کنگو در کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: با توجه به اینکه در ماه سوم فصل بهار هستیم و هوا به تدریج به سمت گرمی می‌رود فعالیت ناقل بیماری تب کنگو بیشتر می‌شود و احتمال بروز موارد ابتلا به این بیماری افزایش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

31 مورد ابتلا به تب کنگو در 9 استان کشور

رئیس اداره مدیریت بیماری‌های منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت به تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو در کشور اشاره کرد و گفت: تاکنون 31 مورد ابتلا به تب کریمه کنگو از 9 استان کشور ثبت شده است و 3 نفر جان خود را از دست دادند.

عرفانی با بیان اینکه تب کریمه کنگو قابلیت کشندگی دارد، گفت: تاکنون 3 نفر به دلیل ابتلا به تب کریمه کنگو جان خود را از دست داده‌اند، در 2 مورد مبتلایان بیماری زمینه‌ای داشتند که موجب شده بود سیستم ایمنی بدن آنها در برابر بیماری‌ ضعیف شود، بر اساس آمارهای جهانی مرگ و میر 10 درصد مبتلایان  ععد معقولی محسوب می شود، هرچند که ما تلاش می‌کنیم حتی یک مورد مرگ ناشی از تب کنگو نداشته باشیم.

وی ادامه داد: در شروع فصل گرم سال احتمال افزایش موارد ابتلا به تب کنگو بیشتر است اما در تمام طول سال این امکان وجود دارد که موارد ابتلا دیده شود.

رئیس اداره مدیریت بیماری‌های منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت عنوان کرد: در کل کشور اطلاع رسانی به مراکز درمانی و بهداشتی دولتی و خصوصی صورت گرفته و دارو به اندازه کافی دپو شده است و مشکلی از نظر تشخیص و درمان احتمالی وجود ندارد.

توصیه هایی برای پیشگیری از تب کنگو

عرفانی در خصوص پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو به مردم توصیه‌هایی کرد و افزود: انتظار ما از مردم این است تا فرآورده‌های گوشتی و پروتئینی را از مراکزی تهیه کنند که زیر نظر سازمان دامپزشکی کشور فعالیت می‌کنند.

رئیس اداره مدیریت بیماری‌های منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت ادامه داد: مردم در صورتی که پس از تهیه فرآورده‌های گوشتی و پروتئینی اطمینان ندارند که این فرآورده‌ها مرحله پیش سرد را گذرانده‌اند یا نه قبل از استفاده بسته بندی و هرگونه تماس گوشت و فرآورده‌های پروتئینی را حداقل 24 ساعت در دمای یک تا 4 درجه سانتی گراد یخچال نگهداری کنند، همچنین توصیه می‌کنیم برای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو تا حد امکان از تماس نزدیک با دام‌ها خودداری کنند.

وی در ادامه با توصیه به دامپروران برای پیشگیری از ابتلا به تب کنگو عنوان کرد: دامپروران در امور دامی از کارشناسان جهاد کشاورزی و دامپروری کمک بگیرند و در نگهداری دام و پاکسازی محل دام‌ها به توصیه کارشناسان عمل کنند.

علائم تب کنگو را بشناسید

عرفانی با اشاره به علائم تب کنگو گفت: اگر علائم مشکوک به ابتلا به تب کریمه چون تب و کوفتگی به خصوص اگر با خونریزی همراه باشد و فرد پیش از آن با دام یا فرآورد‌ه‌های گوشتی تماس داشته باشد باید فورا به پزشک مراجعه کند.

رئیس اداره مدیریت بیماری‌های منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت تأکید کرد: تشخیص زودهنگام در درمان تب کنگو بسیار حائز اهمیت است به همین دلیل در صورتی که افراد علائم بیماری را مشاهده کردند در زمان مراجعه به پزشک اظهار کنند که با دام و فرآورده‌های گوشتی در تماس بوده‌اند تا پزشک بتواند به تشخیص دقیق برسد.

آماده باش بیمارستان های کشور برای درمان مبتلایان تب کنگو

وی با بیان اینکه تمام بیمارستان‌های کشور که زیر نظر وزارت بهداشت فعالیت می‌کنند آمادگی درمان بیماران مبتلا به تب کریمه کنگو را دارند و هیچ گونه کمبودی از نظر دارو و تجهیزات پزشکی وجود ندارد.

عرفانی عنوان کرد: در صورتی که فردی علائم ابتلا به تب کریمه کنگو و سابقه تماس با دام و فرآورده‌های گوشتی را داشته باشند مظنون شناخته می‌شود در این صورت باید از فرد مشکوک به ابتلا آزمایش گرفته شود و در آزمایش اولیه مشخص شود که فرد به تب کریمه کنگو مبتلا شده است بیمار باید فورا در بیمارستان بستری شود و اقدامات درمانی و ایزولاسیون به سرعت انجام شود.

رئیس اداره مدیریت بیماری‌های منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت تصریح کرد: جهت تشخیص قطعی آزمایش به انستیتو پاستور تهران ارسال می‌شود تا نتیجه ابتلا به تب کریمه کنگو به اثبات برسد یا رد شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۷۸۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه