Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@09:38:14 GMT

تهیه روغن کنجد در حضور مشتری، نشان از سلامت آن نیست

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۷۸۳۴۳

تهیه روغن کنجد در حضور مشتری، نشان از سلامت آن نیست

حسین زارع بیدکی روز یکشنبه به ایرنا افزود: روغن های خوراکی شامل دو گروه روغن نباتی یا گیاهی و روغن های حیوانی هستند.
وی اضافه کرد: افراط در مصرف روغنهای حیوانی و نباتی جامد در افراد چاق و کم تحرک به علت اسیدهای چربی غیر اشباع موجود در آنها باعث افزایش کلسترول خون و درنهایت سکته می شود.
زارع بیدکی با بیان اینکه متخصصین تغذیه جهت پیشگیری از مشکلات قلب و عروق تاکید زیادی روی مصرف روغن گیاهی مایع دارند تصریح کرد: با توجه به تبلیغ منفی در خصوص پالم، نگرانی بوجود آمده منجر به بی اعتمادی عموم مردم به محصولات روغنهای نباتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این کارشناس اظهار کرد: کارگاههای تولید روغن از ارده، زیتون، کنجد، سبوس برنج و روغن هسته انگور، به شدت گسترش یافته به صورتی که در حال حاضر مصرف گسترده محصولات این کارگاه ها معضلات بهداشتی در جامعه محصوب می شود.
وی گفت: بازرسان ارگان های نظارتی مانند سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، هیچگونه نظارتی روی کیفیت مواد اولیه، فرایند تولید و در نهایت کیفت محصول عرضه شده در این کارگاه ها ندارند.
کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد یادآور شد: این کارگاه ها صرفا مجهز به یک دستگاه پرس جهت استخراج روغن هستند و روغن خروجی را بدون هیچ گونه عملیات تصفیه به مصرف کنندگان عرضه می نمایند و این درحالیست که این روغن قبل از تصفیه، حاوی مقادیر زیادی مواد مضر مانند رطوبت، ذرات باقی مانده دانه، صمغ، اگزالات، فیتات، فلزات سنگین و مواد حساسیت زاست.
زارع بیدکی ادامه داد: رطوبت و ذرات دانه موجود در این نوع روغن، منجر به رشد و تکثیر انواع باکتری های بیماری زا می شود.
وی افزود: همچنین ذرات صمغ، اگزالات، فیتات، فلزات سنگین و مواد حساسیت زای موجود، فرایند واکنش های نامطلوب را در این نوع روغن تشدید کرده و شتاب می دهند بصورتی که حتی اگر روغن تولیدی در زمان استحصال قابل مصرف باشد در یک دوره کوتاه چند هفته ای، بدون تردید غیر قابل مصرف و بیماری زا خواهد بود.
این مسئول با بیان اینکه لازم است مصرف کنندگان از مصرف روغن های این چنینی خودداری و هنگام تهیه روغن با مطالعه برچسب به شماره پروانه ساخت و علامت استاندارد توجه داشته باشد ، اسید چرب اشباع کمتر، اسید چرب ترانس صفر و ایزومتر ترانس روغن پایین‌تر و به صفر نزدیکتر باشد.
زارع بیدکی تاکید کرد: روغن های سرخ کردنی، پخت و پز و یا سالاد را هر کدام را در جای خود استفاده کنید، زیرا روغن های مایع مخصوص پخت و پز، تحمل حرارت بالا را نداشته و فاسد می شوند.
7544/ 6197
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 جامعه دانشگاه علوم پزشکی سازمان غذا و دارو قلب مواد غذایی روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۷۸۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه ساده و خوشمزه

پاستای اسفناج و خامه یک انتخاب سریع و راحت می باشد و برای افراد گیاه خوار بسیار مفید است شما می توانید پاستا اسفناج را به هر مدل فرمی که دوست دارید تهیه کنید.در این مطلب از پارس نیوز شما با طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای طرز تهیه پاستا اسفناج با خامه و قارچ (روش اول)
مواد اولیه مقدار مورد نیاز
ماکارونی فرمی (فرم دلخواه) ۲۵۰ گرم
اسفناج ۱۵۰ گرم
قارچ ۲ حبه
سیر ۱۵۰ گرم
خامه ساده ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو یا آب لیموترش تازه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان به مقدار دلخواه
روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۱۰ دقیقه

زمان مورد نیاز برای پخت پاستا اسفناج: ۲۰ دقیقه

میزان کالری در ۱۰۰ گرم پاستا اسفناج: حدود ۲۴۵ کیلوکالری

همچنین در پارس نیوز بخوانید : پاستا آلفردو رژیمی و کم کالری بدون خامه

مراحل طرز تهیه پاستا اسفناج گیاهی و بدون گوشت

برای تهیه پاستا اسفناج برای گیاهخواران و بدون گوشت هم می‌توانید در تابه یا قابلمه، پاستا را درست کنید و هم در فر آن را بپزید. این پاستا را به صورت ساده و بدون گوشت، روی حرارت گاز می‌توانید در مدت ۳۰ دقیقه تهیه کنید. برای مشاهده جزییات روش تهیه پاستای اسفناج، مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: اسفناج را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه پاستا اسفناج، اسفناج‌ها را بشویید و اجازه دهید آب خود را از دست بدهند. اسفناج‌ها را خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و روی آن‌ها آب و کمی نمک بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید اسفناج‌ها به مدت ۱۰ دقیقه بپزند و نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: قارچ‌ها را آماده کنید

در این مرحله، قارچ‌ها را بشویید و به صورت اسلایسی نازک خرد کنید. در یک تابه، کمی کره بریزید و روی حرارت بگذارید. قارچ‌ها را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط تفت دهید. کمی نمک به قارچ‌ها اضافه کنید. برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ‌ها، ۱ یا ۲ قاشق آبلیمو یا آب لیموترش تازه را می‌توانید به قارچ‌ها اضافه کنید و همزمان نباید حرارت پایین باشد. قارچ‌ها که نرم شدند و آبشان کشیده شد، آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم: سس پاستا را درست کنید

در این مرحله از تهیه پاستا اسفناج گیاهی، سیر را خرد کنید و با روغن زیتون تفت دهید. عطر سیر که خارج شد، خامه را اضافه کنید. قارچ سرخ شده و اسفناج نرم شده را هم اضافه کنید و آویشن، نمک و فلفل سیاه را بیفزایید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا سس پاستا یکدست شود.

مرحله چهارم: پاستا را بپزید و آبکش کنید

در یک قابلمه تا نیمه، آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. کمی نمک به آب اضافه کنید، سپس پاستاها را به آن اضافه کنید. بر اساس دستورالعمل روی پاکت پاستا، به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه پاستا را بجوشانید تا نرم شود. سپس پاستا را آبکش کنید.

مرحله پنجم: پاستا اسفناج را درست کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه پاستا اسفناج، پاستاهای آبکش شده را در ظرف سرو بریزید و سس پاستا با اسفناج و قارچ را روی پاستا پخش کنید. پاستاها را با سس به هم بزنید تا همه مواد با هم به صورت یکدستی مخلوط شوند. روی پاستا را پنیر پارمسان رنده شده و جعفری خرد شده به میزان دلخواه بریزید و به صورت داغ و تازه سرو کنید.

دستور تهیه پاستای اسفناج ساده با پنیر خامه‌ای

کلیشه‌ها را کنار بگذارید و این بار با کوه اسفناجی که در خانه دارید به‌جای ماست و اسفناج، این غذا را بپزید. طرز تهیه پاستای اسفناج با روشی که در ادامه گفته شده است، بسیار آسان خواهد بود و زمان‌بر هم نیست.

مواد لازم پاستا ۲۵۰ گرم اسفناج ۲۵۰ گرم پنیر خامه‌ای یک بسته کوچک پنیر پارمسان به‌مقدار خیلی کم سیر ۲ الی ۳ حبه نمک، فلفل، روغن زیتون و جوز هندی به‌مقدار لازم

این مقدار مواد لازم برای ۲ نفر کافی‌ست. زمان آماده‌سازی مواد اولیه ۱۰ دقیقه و زمان پخت ۱۵ دقیقه خواهد بود.

طرز تهیه در این طرز تهیه پاستای اسفناج رژیمی فرقی ندارد چه نوع ماکارونی در اختیار دارید؛ آن را در آب جوش بریزید و اجازه دهید تا کمی بیشتر از مقدار معمول بپزد. قرار نیست مثل ماکارونی ایرانی آن را دم کنید؛ پس باید اجازه دهید تا نرم شود. سیرهای خرد‌شده را در روغن زیتون تفت دهید. اسفناج را خرد و به سیر اضافه کنید. کمی نمک بزنید و اجازه دهید تا با سیر تفت بخورد. با ترکیب پنیر خامه‌ای و مقدار کمی از آب ماکارونی، یک سس رقیق تهیه کنید. آن را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. بعد از این، نوبت اضافه‌کردن جوز هندی رنده‌شده، فلفل و مقداری از پنیر پارمسان به مواد است. اگر ماکارونی شما نرم شده است، آن را آبکش و به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. اجازه دهید تا سس به خورد آن‌ها برود و طعم‌ها با هم ترکیب شوند. پاستا اسفناج و پنیر شما آماده است؛ آن را داخل ظرفی که برای سرو در نظر گرفته‌اید بریزید و کمی پنیر پارمسان روی آن بریزید.

طرز تهیه پاستای اسفناج با قارچ

دستور تهیه پاستای اسفناج با قارچ از آن دسته رسپی‌هایی‌ست که شما را طرفدار طعم شگفت‌انگیز خود خواهد کرد. این نوع پاستا برای دوستداران قارچ و گیاه‌خوران هم گزینه مناسبی‌ست.

مواد لازم پاستا ۲۵۰ گرم اسفناج ۱۰۰ گرم قارچ ۱۵۰ گرم سیر ۱ یا ۲ حبه خامه ۱۵۰ گرم کره ۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان به‌مقدار لازم روغن زیتون، نمک، فلفل و آویشن به‌مقدار لازم جعفری خردشده مقداری برای سرو

این مقدار مواد لازم برای ۲ نفر کافی‌ست. زمان آماده‌سازی مواد اولیه ۱۰ دقیقه و زمان پخت ۲۰ دقیقه خواهد بود.

طرز تهیه در یک قابلمه آب و کمی نمک بریزید و اجازه دهید تا بجوشد. ماکارونی خود را به آب اضافه کنید و بگذارید کمی بیش ‌از حد معمول بپزد. در همین حین، سیر را خرد کنید و با روغن زیتون تفت دهید. مراقب باشید سیر نسوزد و فقط کمی تفت بخورد. سپس کره و قارچ را اضافه کنید. آن‌ها را تفت دهید تا نرم و خوش‌رنگ شوند. آویشن را با همه مواد مخلوط کنید و یک دقیقه تفت دهید. سپس خامه را به‌آرامی داخل آن بریزید و هم بزنید. حالا نوبت به اضافه‌کردن اسفناج می‌رسد. زمان زیادی برای پخت اسفناج لازم نیست و سس شما آماده است. ماکارونی را آبکش و به مواد اضافه کنید. نمک، فلفل و کمی پنیر پارمسان را در این مرحله اضافه کنید. یکی-دو دقیقه اجازه دهید تا ماکارونی با مواد جوش بخورد و طعم آن‌ها را بگیرد. پاستا را درون ظرف مد نظر خود بکشید و با مقداری جعفری خرد‌شده و مقداری پنیر پارمسان سرو کنید.

طرز تهیه پاستای اسفناج رژیمی با گوجه

اگر دو دستور تهیه پاستای اسفناج قبلی را دوست نداشتید و به دنبال یک غذا با کالری کم‌تر و طعمی جدید هستید، این روش برای پخت پاستا نظر شما را به خود جلب می‌کند؛ شک نکنید!

مواد لازم پاستا ۵۰۰ گرم روغن زیتون نصف فنجان فلفل قرمز خردشده اختیاری گوجه گیلاسی ۲ فنجان نمک ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری ۵ حبه سیر آب مرغ ۱ فنجان اسفناج تازه ۲ فنجان پنیر پارمزان مقداری برای سرو

این مقدار مواد اولیه برای ۵ نفر مناسب است. زمان لازم برای آماده‌سازی مواد اولیه ۱۵ دقیقه و زمان لازم برای پخت ۲۰ دقیقه خواهد بود.

طرز تهیه برای تهیه پاستا اسفناج و گوجه، ابتدا یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید تا بجوشد. روغن را داخل یک ماهیتابه بریزید و کمی که داغ شد، فلفل قرمز خردشده، گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. حدود ۹ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا گوجه‌فرنگی‌ها شروع به ترکیدن کنند و آب آن‌ها خارج شود. اگر گوجه‌فرنگی‌ها به‌ خودی ‌خود ترک نمی‌خورند، از یک قاشق چوبی برای فشاردادن و خارج‌شدن آب آن‌ها استفاده کنید. در این مرحله از طرز تهیه پاستای اسفناج، سیر را به مواد اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تا زمانی که عطر خود را به مواد بدهد تفت دهید. آب مرغ را هم اضافه کنید و بگذارید بجوشد؛ سپس حرارت را کم کنید تا ۵ دقیقه بجوشد. در آخر اسفناج را بریزید. در این فاصله، پاستا را به آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید ۹ تا ۱۰ دقیقه بپزد. پاستا را آبکش کنید و نصف فنجان از آب پاستا را نگهدارید. پاستا را بلافاصله داخل قابلمه با سس بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. در صورت نیاز، مقداری از آب پاستا را اضافه کنید. آن را بچشید و در صورتی که نیاز بود نمک و فلفل اضافه کنید. پاستا اسفناج و گوجه شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید و برای سرو روی آن پنیر پارمسان بریزید.

ترفندهای طلایی برای طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه رژیمی پاستای اسفناج و قارچ بهتر است به‌صورت تازه سرو شود. با این ‌حال، اگر چیزی از آن باقی مانده است، می‌توانید آن را به مدت یک روز در یخچال نگهداری کنید. برای گرم‌کردنش کمی خامه به آن اضافه کنید. دستور تهیه پاستای اسفناج، یک دستور پخت همه‌کاره است. شما می‌توانید سبزیجات یا مواد پروتئین بیشتری را به‌دلخواه خود به آن اضافه کنید؛ از نخودفرنگی پخته و سبزیجات کبابی گرفته تا سینه مرغ، بیکن و سوسیس. هم آب ماکارونی و هم پنیر پارمسان حاوی نمک هستند؛ بنابراین نباید به سس پاستای اسفناج نمک زیادی اضافه کنید. بهتر است قبل از کشیدن پاستا، آن را مزه کنید و در صورت نیاز، به آن نمک بیشتری بزنید.

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • راهنمایی برای نگهداری و تمیزکاری آسیاب قهوه در منزل
  • طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه ساده و خوشمزه
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • اگر می‌خواهید لاغر شوید این ۵ صبحانه کم کالری معجزه می‌کند
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • این سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو را از دست ندهید
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند