Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون قضایی رئیس کل دادگستری و سرپرست شوراهای حل اختلاف مازندران با اشاره به مختومه شدن بیش از 13 هزار پرونده طی اردیبهشت‌ماه سال‌جاری، گفت: طی دو ماه ابتدایی سال‌جاری، تعداد 3 هزار و 113 فقره پرونده منجر به صلح و سازش شده است. حجت‌الاسلام اسماعیل‌نژاد در گفت‌وگو با بلاغ، از مختومه شدن بیش از 13 هزار پرونده طی اردیبهشت ماه سال 97، در شوراهای حل اختلاف مازندران خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به آیات قرآن در خصوص ترویج فرهنگ صلح و سازش گفت: با توجه به گزاره‌های بعضا دستوری قرآن کریم در اشاعه ی فرهنگ صلح و سازش بین اقشار مختلف مومنین و توجه به فضای دل انگیز بوجود آمده ماه مبارک رمضان که بستر مناسب جهت تألیف قلوب و نزدیکی دل‌ها ایجاد نموده است، زمینه ایجاد صلح و سازش نسبت به زمان های دیگر سیر فزاینده ای به خود می گیرد.

سرپرست شوراهای حل اختلاف مازندران افزود: همه بندگان شایسته خدا چه آن هایی که در این اقدام قرآن مداخله می کنند و چه آن هایی که در رسیدن به این اهداف بلند به عنوان مصالح و متصالح این اقدام قرار می گیرند، با توجه به جاذبه و شائقه مضاعف مربوط به این ماه ضیافت رحمان شتاب بیشتری در این چرخه بوجود می آورد که قرآن فرمود: الصّلحُ خیر و حضرات معصوم(ع) نیز در سیره و در سنت از پیشگامان ترویج این گزاره قرآنی بوده اند.

این مسئول ادامه داد: رسالت اصلی نهاد شورای حل اختلاف دستیابی به صلح و سازش و اصلی ترین نقطه هدف گذاری شده آن سوق دادن پرونده به دوستی و برادری بین مومنین می باشد که این امر نیازمند به تدبیر بیشتری در عرصه صلح و سازش است.

اسماعیل‌نژاد با بیان این که تعداد 14 هزار و 159 فقره پرونده طی اردیبهشت ماه سال 97 به شعب شورای حل اختلاف استان مازندران وارد شده است افزود: با تلاش صادقانه و بی شائبه اعضای شورای حل اختلاف، تعداد 13 هزار و 220 فقره پرونده مختومه شده است.

وی گفت: طی دو ماه ابتدای سال جاری ، تعداد 3 هزار و 113 فقره پرونده منجر به صلح و سازش شده است.

سرپرست شوراهای حل اختلاف مازندران گفت: استان مازندران با دارا بودن 33 حوزه ی قضایی، در حال حاضر با 215 شعبه شورای حل اختلاف شهری شامل 141 شعبه حکمی و 74 شعبه صلحی و 209 شعبه شورای حل اختلاف روستایی در سراسر استان مازندران با تعداد 1841 نفر اعضاء و کارکنان اداری در مقطع شهری و روستائی مشغول به فعالیت هستند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۷۸۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودتا در استقلال برای ۵۰ میلیارد تومان؟

هیات‌مدیره باشگاه استقلال چهارشنبه‌شب با برگزاری نشستی فوری سه‌نفره، علی خطیر، مدیر عامل باشگاه را اخراج کرد؛ کاری عجیب که پیش از این با همین سبک و سیاق از سوی هیات‌مدیره وقت استقلال علیه مصطفی آجورلو رخ داده بود.

به گزارش ایسنا، تیم فوتبال استقلال در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر مقابل تراکتورسازی متوقف شد تا با توجه به تساوی بدون گل پرسپولیس مقابل سپاهان همچنان به فاصله پنج هفته مانده تا پایان مسابقات لیگ برتر شانس اول قهرمانی باشد.

استقلال از پنج بازی باقیمانده چهار بازی را در تهران برگزار خواهد کرد که این می‌تواند با توجه به حمایت‌های هواداران، استقلال را به قهرمانی سوق دهد اما این تیم همچنان درگیر اختلافات داخلی است. ساعت ۲۰ دیشب (چهارشنبه) و درست زمانی که فقط یک ساعت از پایان بازی استقلال و تراکتور گذشته بود، هیات‌مدیره ناقص و سه‌نفره باشگاه استقلال متشکل از حیدرزاده، افضلی و سمیعی جلسه‌ای را تشکیل دادند و در اقدامی عجیب در حالی که پنج هفته تا پایان لیگ باقی مانده و استقلال فقط یک مرتبه قرار است تا پایان فصل از تهران خارج شود و شانس اول قهرمانی است، رای به برکناری مدیرعامل استقلال دادند.

البته یک عضو هیات‌مدیره‌ پنج‌نفره استقلال هنوز مشخص نشده و علی آقامحمدی، عضو دیگرش،  در جلسات شرکت نمی‌کند. از طرفی با تغییر مالکیت باشگاه استقلال ممکن است خود این افراد تا آخر خرداد در هیات‌مدیره حضور داشته باشند و پس از پایان لیگ برتر از هیات‌مدیره باشگاه کنار گذاشته شوند. پس این تصمیم در نوع خود عجیب به نظر می‌رسد؛ چرا که اگر به خاطر اختلاف بین خطیر و نکونام چنین تصمیمی گرفته شده، این اختلاف‌ها از ابتدای فصل بوده است؛ نه حالا که هیات‌مدیره در مهم‌ترین برهه فصل درباره آن تصمیم‌گیری کند. در نتیجه باید دلیل دیگری در پشت پرده این تصمیم وجود داشته باشد. البته این اتفاق مسبوق‌ به‌ سابقه بوده و یک بار هم زمان مدیریت مصطفی آجورلو در استقلال، اعضای هیات‌مدیره یک کودتای شبانه دیگر را هم انجام داده و آجورلو را برکنار کردند!

پیگیری‌های خبرنگار ایسنا نشان می‌دهد دلیل برکناری خطیر پرداخت پول به بازیکنان پیش از بازی با تراکتور بوده است. ۵۰ میلیارد تومان با دستور مستقیم علی‌عسکری، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس - که مالکیت باشگاه استقلال را در اختیار گرفته - به حساب باشگاه واریز شد اما شهریاری و اعضای هیات‌مدیره اعتقاد داشتند این پول نباید قبل از بازی به بازیکنان پرداخت می‌شد و باید به عنوان پاداش به صورت کم‌کم واریز می‌شد که همین باعث بروز اختلاف شده و به همین دلیل مدیرعامل آبی‌ها را برکنار کرده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود
  • پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل
  • کوهرنگ میزبان همایش صلح یاران
  • عضو سنای آمریکا: سنا توافق با عربستان را بدون سازش با اسرائیل تصویب نمی‌کند
  • بازدید رئیس قوه قضائیه از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • سازش در ۲۲ هزار پرونده قضایی هرمزگان طی سال گذشته
  • بازدید رئیس قوه قضاییه از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • دیوان عدالت اداری پارسال ۱۶۶ مصوبه شوراهای کشور را باطل کرد
  • کودتا در استقلال برای ۵۰ میلیارد تومان؟
  • ۴۴ هزار پرونده در معاونت حل اختلاف دادگستری ایلام مختومه شد