Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@14:13:09 GMT

لزوم برندسازی گردشگری 2018در همدان

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۸۰۱۸۹

لزوم برندسازی گردشگری 2018در همدان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمودرضا عراقی، معاون عمرانی استاندار همدان با اشاره به اینکه باید در مسائل گردشگری برندسازی کنیم چراکه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید آن را توسعه دهیم، گفت: از نظر جهانی چهار شهر در ایران داریم که صنایع دستی آنها حائز اهمیت است  از جمله صنایع دستی اصفهان، فرش تبریز، سنگ‌های قیمتی خراسان و سفال لالجین.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: این استان در چند سال اخیر محور توسعه و گردشگری خواهد بود.

معاون عمرانی استاندار همدان ادامه داد: این موضوع مبنی بر این نیست که در زمینه دیگر فعالیت نداشته باشیم  اما گردشگری در اولویت قرار گرفته است و اگر بخواهیم این امر تاثیرگذار باشد باید در محدوده جغرافیایی استان ابتدا زیرساخت ها آماده شود.

عراقی تصریح کرد: مهمترین اتفاق اتوبان تهران – ساوه و همدان- ساوه و بعد از آن راه آهن همدان – مشهد است.

وی  با بیان اینکه  فرودگاه همدان و تمام زیرساخت‌ها آماده است، افزود: تقریبا همه شهرهای استان همدان چهار بانده هستند و یکی از استان‌هایی هستیم که روی ارتباطات بین استانی ما بسیار کار شده و اینکه در امر رفت و آمد به استان و خارج از استان تسریع داشته باشیم و در بحث راه از  شاخص‌های کشوری نیز بالاتر هستیم.

معاون عمرانی استاندار همدان در خصوص رویداد بین المللی همدان 2018 بیان داشت: سه رویداد بین المللی در سطح ایران در حال روی دادن است که دو مورد از آنها مربوط به همدان و دیگری در تبریز است.

عراقی یادآور شد: در همدان دو برنامه «همدان، پایتخت گردشگری کشورهای آسیایی 2018» و «نشست اعضای وابسته به جهانگردی» است که این نشان دهنده این است که ما جهت‌گیری  خود را در محور توسعه گردشگری قرار دادیم و برنامه‌هایی را چه از لحاظ سخت‌افزاری و چه از لحاظ نرم‌افزاری برای این موضوع داریم.

وی  با بیان اینکه یکی از ثمرات رویداد همدان 2018 ساماندهی ورودی‌ها است، عنوان کرد: در ارتباط با زیرساخت ما 100 درصد آماده‌ایم و تمام ورودی‌ها آماده است و مشکلی در این زمینه نداریم.

معاون عمرانی استاندار همدان ابراز داشت: بزرگ ‌ترین ویژگی این نشست این است که در یک بازه یکساله است و بعد از ماه مبارک رمضان برنامه‌ها اولویت‌بندی می‌شود؛ ما باید مردم را شاد کنیم، مردم از ما شادی می خواهند و این همایش شادی را به همراه خواهد داشت.

عراقی در ادامه گفت: برای این برنامه اعتبارت خوبی در نظر گرفته شده که تاکنون 10 میلیارد تومان آن ابلاغ شده، تبلیغات ما کاملا به صورت استانی صورت گرفته است و در واقع رویداد 2018 برای عموم مردم است.

وی در خصوص کشورهای عضو این مجمع گفت: کشورهایی که در این نشست مهمان ما هستند ویتنام، ازبکستان، امارات متحده عربی، ترکیه، تایلند، تاجیکستان، سریلانکا، سنگاپور، عربستان سعودی، روسیه، کره جنوبی، قطر، فیلیپین، پاکستان، عمان، نپال، میانمار، مالزی، قرقیزستان، کویت، قزاقستان، ژاپن، اندونزی، هند، چین، کامبوج، بوتان، برونئی، بنگلادش، بحرین، افغانستان، مغولستان و لائوس هستند.

عراقی در پایان ادامه داد: کشور زمانی مستقل و قوی می‌شود که بخش خصوصی آن فعال شود با استفاده ازکارآفرینی مردم می توانیم همدان را بیشتر از سایر شهرها توسعه دهیم.

انتهای پیام/ب

سازماندهی ورودی های استان یکی از ثمرات رویداد همدان 20 18

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گردشکری فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۸۰۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد

به نقل از المعلومه، ادامه دخالت‌های «النا رومانوسکی» سفیر آمریکا در امور امنیتی و مسائل اجتماعی عراق، واکنش محافل عراقی را به همراه داشته است.

در این راستا «رفیق الصالحی» نماینده فراکسیون پارلمانی صادقون عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا از کشورش به خاطر اظهارات مداخله جویانه او شد.

وی با بیان اینکه اظهارات اخیر سفیر واشنگتن در بغداد مردود و نیازمند موضع ملی برای بیرون راندن آن از عراق است، تاکید کرد: رومانوسکی ملت و دولت عراق را بسیار خوار و خفیف کرده و تداوم تحرکات وی خطرناک است و تبعاتی برای حاکمیت کشور به همراه دارد.

به گفته الصالحی، این قبل تحرکات آمریکا، دخالت آشکار در امور داخلی عراق است.

«نیسان الزایر» عضو کمیسیون حقوق بشر پارلمان عراق نیز اظهارات رومانوسکی درباره اصلاح قانون مبارزه با فحشا و بی بندو باری جنسی در مجلس عرا، را مورد انزجار قرار داد.

«یاسر الحسینی» دیگر نماینده مجلس عراق نیز گفت: ما نمی‌پذیریم که سفیر آمریکا در بغداد خود را رئیس جمهور عراق بداند. دخالت‌های وی مخرب است، از این رو از دولت می‌خواهیم که قیمومیت آمریکا بر عراق را متوقف کند.

وی به دخالت‌های سفیر آمریکا در عراق در امور امنیتی و مسائل اجتماعی در کشورش اشاره کرد و خواستار واکنش دولت و وزارت خارجه عراق در قبال تحرکات سفیر آمریکا در بغداد شد.

پیش از این نیز «علی جابر التمیمی» کارشناس مسائل حقوقی عراق با اشاره به اینکه، رومانسکی قانون‌های بین المللی را در خصوص این کشور نقض کرده، گفته بود: رومانسکی به قانون مبارزه با فحشا در عراق اعتراض کرده که این اقدام در تضاد با مفاد یک، ۲ و سه منشور سازمان ملل و ماده ۲۷ توافقنامه راهبردی امضا شده با طرف آمریکایی در سال ۲۰۰۸ به شمار می‌رود.

وی افزود: بدین ترتیب عراق حق دارد سفیر آمریکا را بر اساس توافقنامه وین سال ۱۹۶۱ بند مربوط به تعیین روابط دیپلماتیک از این کشور اخراج کند. بر اساس ماده ۹ توافقنامه وین، هر کشوری می‌تواند هر سفیر نامطلوبی را اخراج کند.

در همین حال، «ابتسام الهلالی» رئیس فراکسیون المنتج الوطنی در پارلمان عراق نیز تاکید کرده بود: سفیر آمریکا در عراق برای گسترش انحرافات اخلاقی و همجنس گرایی در این کشور تلاش می‌کند.

وی افزود: ما شاهد اقدامات پارلمانی در عراق برای جلوگیری از تحرکات آمریکا در این کشور در راستای گسترش انحرافات اخلاقی و همجنس گرایی هستیم. اقدامات سفیر آمریکا به ویژه در خصوص حمایت از همجنس گرایی در جامعه عراق نگران کننده است.

الهلالی ادامه داد: ما باید از طریق کانال‌های قانونی و دیپلماتیک در برابر پیاده شدن این پروژه‌ها در عراق وارد عمل شویم. اقدامات سفیر آمریکا در راستای اجرای راهبرد این کشور با حمایت برخی کشور‌های غربی انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، پارلمان عراق اخیرا با وجود مخالفت‌ها از سوی آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی، قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی در این کشور را با یک اصلاحیه به تصویب رساند.

پارلمان عراق با اعمال اصلاحیه‌ای در قانون قبلی که روابط همجنس‌گرایانه و تغییر جنسیت را جرم تلقی می‌کرد، مجازات تعیین شده برای این جرائم را از اعدام به ۱۵ سال حبس تغییر داد و آن را به تصویب رساند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا/عراق با بازیکن مس رفسنجان به المپیک رسید
  • صعود عراق به المپیک برای نویدکیا گران‌ تمام شد
  • بازسازی چهره زن عراقی از ۷۵۰۰۰ سال پیش / عکس
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • مشارکت دانشجویان عراقی در جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو