Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا ، سید دانیال محبی در نشست با جمعی از احزاب اصلاح طلب و حامیان دولت که در استانداری برگزار شد، با بیان اینکه سیستان و بلوچستان دارای عقب‌ماندگی‌های فراوانی است و همه توان و وجودم را برای سرعت بخشیدن به توسعه استان به کار بسته ام، اظهار داشت: هیچ یک از بستگان و اقوامم را به استان نیاورده ام و جز رفع مشکلات مردم و توسعه استان هدف و دغدغه دیگری ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ذکر این مطلب که یکی از دلایل عقب ماندگی سیستان و بلوچستان، عدم سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است، افزود: بخشی از مردم استان به دلایل اعتقادی از تسهیلات بانکی برای سرمایه گذاری استفاده نمی کنند و بخشی هم به دنبال سرمایه گذاری های زودبازده هستند و از سرمایه‌گذاری در طرح‌های کلان هراس دارند که این موضوع باعث شده است استان در زمینه سرمایه گذاری بخش خصوصی که مهمترین عامل توسعه است، ضعیف باشد.

نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان گفت: بستر توسعه در فکر و فهم افراد است و برای توسعه فیزیکی باید تفکر توسعه ای تقویت شود.

 محبی ادامه داد: اقدامات خوبی در استان در حال انجام است و اعتقاد داریم که نباید دقت را فدای سرعت کرد.

سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری هم در این جلسه شفاف‌سازی و انتقاد پذیری را از ویژگی های دولت تدبیر و امید دانست و گفت: برخی انتقادات مطرح شده ناشی از عدم آگاهی یا اطلاع ناقص از موضوعات است و برخی از انتقادات را هم قبول داریم و سعی می کنیم بر اساس ضوابط و قوانین موجود، مشکلات مردم را حل کنیم.

محمدهادی مرعشی ارائه پیشنهادات را در کنار انتقادات سازنده موثر برشمرد و گفت: انتظار است واقعیات به مردم گفته شود و از بزرگنمایی و دروغ پردازی پرهیز شود.

وی گفت: در تلاش هستیم همه تصمیمات بر اساس شایسته سالاری و سیاست های دولت انجام شود و همیشه منافع دولت و نظام در برنامه ها و تصمیم ها ملاک عمل است.

سید محسن کالوندی مدیرکل دفتر استاندار هم با بیان اینکه پیشرفت پروژه های عمرانی به صورت مستمر رصد می شود، گفت: مشکلات معیشتی مردم و تامین آب شرب شهرها و روستاها دغدغه اول مسئولان استان است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت سرمایه گذاری بخش خصوصی سیاسی و اجتماعی سیستان و بلوچستان مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۸۲۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاهدان میزبان گردهمایی کشوری مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی

 ابراهیم نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان در آیین افتتاحیه این همایش اظهار کرد: مدیران مراکز مشاوره و مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های کشور گرد هم جمع شده اند تا نظام مسائل جسمانی و روانی و اجتماعی جامعه دانشجویی را بحث و بررسی کنند زیرا جنس مسائل هر دانشگاه متفاوت و در حال تغییر است.

وی گفت: لازم است مدیران هم اندیشی داشته باشند و این تغییرات را در نظام مسائل بررسی و چالش ها را در جلسات و کمیسیون ها مطرح کنند و برای برون رفت از این چالش ها به راهکارهای اجرایی و محکم برسند.

وی بیان کرد: قطعا دانشجویانی که وارد دانشگاه می شوند متولدین دهه ۸۰ هستند که سن نوجوانی را به تازگی پشت سر گذاشته اند و چالش هایی را پیش رو دارند که همکاران مشاوره دانشگاهها هم نوع برخوردشان و هم تلاششان برای حل نظام مسائل دانشجویان متفاوت است که امیدواریم در این جلسات با استفاده از تجربیات و آخرین پژوهشها و یافته هایی که به اشتراک می گذارند به شرایط بهتر دست پیدا کنیم.

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش ضمن بیان ظرفیت های دانشگاه سیستان و بلوچستان، دستاوردهای انقلاب اسلامی در دانشگاهها را تشریح کرد.

غلامرضا رضایی افزود: قبل از انقلاب سیستان و بلوچستان کمترین بهره را از مراکز آموزش عالی داشت اما به برکت انقلاب اسلامی اکنون بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی این استان در حال تحصیل هستند و سرانه مراکز آموز عالی در این منطقه افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه دانشگاه سیستان و بلوچستان ۱۱هزار دانشجو دارد، گفت: این دانشگاه در تمام شاخص‌های وزارت علوم در طول عمر انقلاب اسلامی رشد داشته است.

رضایی با اشاره به عملکرد مرکز مشاوره دانشگاه سیستان و بلوچستان افزود: مرکز بهداشت و مشاوره این دانشگاه نسبت به سالهای قبل بسیار متحول شده است.

حجت الاسلام عبدالواحد بامری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش اظهار کرد: این استان در میان افکار عمومی به عنوان رنگین کمان فرق و مذاهب به شمار می آید، شهدای شاخصی همچون شهید میرحسینی دارد و کوچکترین شهید کشور شهید سبیل اخلاقی در نیکشهر است.

وی بیان کرد: یکی از رویش های ارزشمند انقلاب اسلامی در استان، وجود این دانشگاه است که ۴۲۰ نفر هیات علمی و ۵۰ استاد تمام دارد و در سال گذشته در میان رتبه بندی کشور رتبه ۱۲ را از لحاظ علمی و آموزشی کسب کرد.

مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سیستان و بلوچستان، نیز در این همایش اظهار کرد: رویکرد دفتر مشاوره در ابتدا پیشگیرانه است که با استفاده از مشاوران و کارشناسان مربوطه در این راستا اقدام می‌کنیم.

زهرا نیکبخت افزود: ۱۲ مشاور و روانشناس در دانشگاه سیستان و بلوچستان در راستای کمک به دانشجویان تلاش می کنند تا در ارائه خدمات، اقدامات ارزنده‌ای انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • زاهدان میزبان گردهمایی کشوری مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • تعرض به امنیت سیستان و بلوچستان را بی پاسخ نمی‌گذاریم
  • : تعرض به امنیت سیستان و بلوچستان را بی پاسخ نمی‌گذاریم
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌ها
  • تاکید ولی فقیه در سیستان و بلوچستان بر نقش مردم در توسعه