Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های مکتوب امروز یکشنبه 20 خرداد به دیدارهای دیپلماتیک روحانی در نشست شانگهای و اخبار جام‌جهانی فوتبال نگاه پر رنگی داشتند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، دیدارهای دیپلماتیک روحانی در نشست شانگهای و اخبار جام‌جهانی فوتبال در کنار گزارش‌هایی جالب از بلوف‌های ترامپ در مورد جنگ و خشونت کلامی جرم بی‌مجازات از خبرهای خواندنی روزنامه‌های امروز بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رایزنی روحانی برای بقای برجام در شانگهای

حسن روحانی رئیس جمهوری ایران روز گذشته با روسای جمهوری روسیه، افغانستان و پاکستان در چیندائوی چین درباره مسائل منطقه ای دیدار و گفت وگو کرد. اما در میان دیدارها و رایزنی‌های دیپلماتیک با اعضای شانگهای تصاویر مربوط به دیدار روحانی با ولادیمیر پوتین بیشتر مورد توجه رسانه‌های مکتوب برای استفاده در صفحه نخست قرار گرفت.

روزنامه‌های ابتکار، اطلاعات، اعتماد، ایران، جمهوری اسلامی، جوان، خراسان، قدس، همدلی، دنیای اقتصاد، قانون و مردم سالاری در صفحه نخست خود به دیدار‌های روحانی با اعضا شانگهای پرداخته‌اند.

شیک و مجلسی مثل تیم ملی ایران

با نزدیک شدن به آغاز جام‌جهانی در روسیه تب فوتبال کم‌کم به اوج خود نزدیک و باعث توجه بیشتر رسانه‌ها به این رویداد مهم ورزشی می‌شود. هنوز سه روز تا آغاز رسمی مسابقات باقیمانده اما خبرهای جام‌جهانی در صفحه نخست برخی رسانه‌های مکتوب جای گرفته است. روزنامه‌های سازندگی، آرمان، هفت صبح و همشهری در صفحه نخست شماره امروز خود به حواشی جام جهانی پرداختند. باید منتظر خبرهای بیشتر فوتبالی در روزهای آینده باشیم.

سایه سنگین تنش افروزی ترامپ بر نشست جی 7

همزمان با برگزاری نشست اعضای شانگهای، نشست سران گروه جی 7 در کانادا روز گذشته در حالی به کار خود پایان داد که مسائلی همچون خروج آمریکا از برجام و نیز آغاز جنگ تجاری ایالات متحده علیه متحدان اقتصادی خود یکی از چالش‌های اصلی نشست امسال بود. نشست سران گروه جی 7 هم از دید روزنامه‌های امروز پنهان نماند. روزنامه‌های ابتکار، جمهوری اسلامی، حمایت، جوان، مردم سالاری، جهان صنعت، روزان و ستاره صبح به این موضوع پرداختند.

ایران؛ خشونت کلامی جرم بی‌مجازات

«خشونت کلامی معمولاً استفاده از کلماتی است که احساسات منفی و ناخوشایندی را در فرد مقابل‌مان ایجاد می‌کند و خودانگاره و اعتماد به نفس فرد را هدف قرار می‌دهد. انواع خشونت‌های کلامی ابزاری هستند برای کسانی که قصد دارند دیگران را کنترل کنند یا به هر دلیلی از آنها انتقام بگیرند. گاهی استفاده از این نوع خشونت، آگاهانه است و گاه ناآگاهانه.» این تعریف جملات تعریف سونیا غفاری، پژوهشگر اجتماعی از خشونت کلامی است، که روزنامه ایران با محور قراردادن آن به این موضوع شایع و مغفول مانده در جامعه پرداخته است.

آرمان؛ آخرین اظهارات کلانتری درباره وضعیت دولت و چالش‌های محیط‌‌زیستی کشور

یکی از مهم‌ترین خبرهای امروز روزنامه آرمان مصاحبه تفصیلی با عیسی کلانتری وزیر سابق کشاورزی و رئیس سازمان محیط زیست کشور بود که تبدیل به تیتر نخست این روزنامه هم شد.

در این مصاحبه کلانتری توضیحاتی درباره شرایط دولت دوازدهم در پسابرجام، چشم‌انداز روبروی دولت تدبیر و امید و حامیانش و آخرین وضعیت چالش‌های محیط زیستی کشور ازجمله ریزگردهای خوزستان، احیا دریاچه ارومیه و خشکسالی زاینده رود داده است.

فرهیختگان؛ چرا نباید بلوف ترامپ را باور کرد؟

جنگ می‌شود یا نمی‌شود؟ آمریکا حمله می‌کند یا اسرائیل؟ جنگ مستقیم خواهد بود یا نیابتی؟ عربستان کجای میدان خواهد بود؟ اینها همه سوال‌هایی است که وقتی بحث چالش ایران با غرب به صورت جدی مطرح می‌شود، پای آنها هم به میان می‌آید؛ چالشی که هم بحث جذابی برای گعده‌های عوام‌الناس است، هم فرصت مناسبی برای رسانه‌ها و سیاسیونی که نان‌شان را از ایجاد بحران‌های ساختگی و ایجاد ناامنی در افکار عمومی می‌خورند.

روزنامه فرهیختگان در گزارشی که در صفحه اول خود هم به آن اشاره کرده در گفت‌وگو با کارشناسان دلایل عملیات روانی با موضوع جنگ از طرف ترامپ را بررسی کره‌است.

جوان؛ حاشیه بازی دولتی با تلگرام در وقت اضافه!

ظاهراً دولتی‌ها دست‌‌بردار تلگرام نیستند! از یک طرف انواع فیلترشکن‌ها همچنان در دسترسند و از طرف دیگر خیلی زود مشخص شد که تلگرام طلایی و هاتگرام دو نسخه غیررسمی تلگرام به فعالیت خود همچنان ادامه می‌دهند و کاربران می‌توانند اقدام به نصب آن کنند! جالب این است به‌رغم گمانه‌زنی‌ها برای فیلتر شدن این نسخه‌ها، نه‌تنها اقدامی صورت نگرفته، بلکه اخیراً وزیر اطلاعات عنوان کرده است که تلگرام طلایی متعلق به جمهوری اسلامی ایران است.

این موضوع را برخی از رسانه‌ها مورد توجه قرار دادند و گزارش‌هایی درباره آن منتشر کردند. روزنامه جوان هم در گزارشی به بررسی این موضوع پرداخته است.

جام‌جم؛ حراج شکارگاه‌های ایران برای غریبه‌ها

دیروز ماجرای شکار دو قوچ توسط اتباع آمریکایی در خراسان جنوبی خبرساز شد. این خبر در کنار اخباری از شکارها و آسیب‌های محیط‌زیستی که گاه و بی‌گاه در فضای مجازی و رسانه‌ها مطرح می‌شود باعث نگرانی علاقمندان به محیط‌زیست شده‌است. این نگرانی‌ها وقتی بیشتر می‌شود که با پیگیر‌های رسانه‌ها در نهایت با مجوزهایی که این شکارچیان از سازمان محیط‌زیست گرفته‌اند مواجه می‌‌شویم. روزنامه جام‌جم در گزارشی به این موضوع پرداخته و آن را در صفحه نخست خود با تیتر یک منتشر کرده است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۸۵۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به هشتمین جشنواره «طنز پهلو» نوشت: صابری فومنی با قوت و با ایمان توانست ضمن رعایت مرزهای اخلاقی، طنز را به ویژه در حوزه سیاسی و اجتماعی وارد جریان رسانه‌ای کشور کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی به هشتمین جشنواره «طنز پهلو» پیامی صادر کرد که متن آن بدین شرح است:

«خدمت عزیزان شرکت کننده در این همایش فاخر عرض سلام، ادب و احترام دارم.

سال گذشته توفیق داشتم به صورت حضوری خدمت مردم شریف فومن و مسئولان فرهنگی و هنری استان در این جشنواره رسیدم ولی امسال این توفیق به دلیل تقارن آن با مأموریت‌های کاری از من سلب شد.

در ابتدا جا دارد یاد و خاطره مرحوم صابری فومنی را گرامی بدارم که انصافاً این شخصیت بزرگ در طول حیات پر برکت خویش روزنامه‌نگار و فرد رسانه‌ای مولف بود.

فرق یک فرد رسانه‌ای یا یک فرد مولف با غیرمولف در این است که فرد مولف حوزه جدیدی را تعریف می‌کند و فصل نوینی را در فعالیت‌های آن بخش آغاز می‌کند ولی فرد غیر مولف در نهایت موفقیتش در ادامه یک مسیر است.

مرحوم کیومرث صابری فومنی را هنرمند و روزنامه‌نگاری مولف می‌دانیم چراکه با قوت و با ایمان توانست ضمن رعایت مرزهای اخلاقی، طنز را به ویژه در حوزه سیاسی و اجتماعی وارد جریان رسانه‌ای کشور کند.

یادم نمی‌رود در ابتدای دهه شصت و اوایل دهه هفتاد هر جا می رفتیم صحبت از طنزهای گل آقا بود. این طنز ضمن اینکه مرزهای اخلاق را رعایت می‌کرد با استفاده مبتکرانه از تصویر و جملات نغز، مسائل و مشکلات اجتماعی را گوشزد می‌کرد و این توفیق بزرگی بود که مرحوم فومنی به دست آورد.

صابری فومنی روزنامه‌نگار انقلابی، هم نفس با شهید والا مقام شهید رجایی و مورد عنایت ویژه رهبری عزیز انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای بود. مرحوم گل آقا از موقعیت سیاسی ویژه‌ای که در حاکمیت از آن برخوردار بود به هیچ وجه در کار حرفه‌ای خود استفاده نکرد بلکه به عنوان یک روزنامه‌نگار و هنرمند به ارائه هنر خودش پرداخت.

حوزه طنز را می‌شود به قبل و بعد از دوره حضور این مرد بزرگ تقسیم کرد یعنی طنز قبل از ظهورصابری فومنی و طنز بعد از ظهور صابری فومنی. باید اذعان کنیم بعد از صابری فومنی هنوز طنز در کشور ما تقویت نشده است و به جایگاهی که صابری طنز را رساند فاصله زیادی دارد. امیدوار هستم همایشی که در حال برگزاری است بتواند به این جریان کمک کند.

ضمن تشکر از همکارانم در معاونت رسانه‌ای باید این اعتراف تلخ را مطرح کنم که هنوز از اقدامات وزارت فرهنگ و معاونت رسانه‌ای در حوزه تقویت طنز راضی نیستم و این را نقص می‌دانم.

دوستان من حتماً برای رفع این نقص تلاش کنند، از روزنامه گران و فعالان حوزه طنز باید حمایت کنیم به هر حال فضای مکتوب محدودیت هایی دارد و باید در راهبردهای سال ۱۴۰۳ در حوزه رسانه‌ای تلاش کنیم که به شکلی جدی‌تر به حوزه طنز بپردازیم.

از همین سخنگاه این مطالبه را به عنوان مطالبه‌ای اداری به دوستان خودم مطرح می‌کنم و امیدوار هستم بتوانند گزارش های فصلی خوبی را به من در مورد پیشرفت کار در این حوزه تخصصی بسیار مورد نیاز جامعه ایرانی ارائه دهند که حاکی از پیشرفت کار باشد.

طنز، بیان واقعیت‌های تلخ جامعه به صورتی که مخاطب را درگیر کند، است: خنده تلخ من از گریه غم‌انگیزتر است. می‌خواهد با نشاندن خنده بر لب مخاطب آسیبی را مطرح کند که مورد نیاز است از طرفی جامعه دچار مشکلات اقتصادی است و موجب شده است جامعه گاهی اوقات خود را عبوس نشان دهد طنز این حسن را دارد در عین حالی که در مورد آسیب تذکر می‌دهد اخم ها را هم از چهره جامعه باز می‌کند.

از همکاران رسانه‌ای خواهش می‌کنم به این مطلب بپردازند. در وزارت فرهنگ و معاونت رسانه‌ای آماده پشتیبانی کامل از طنازان، روزنامه‌نگاران و هنرمندان این عرصه و منتظر پیشنهادات خوب شما هستیم.

علاوه بر اینکه از همکارانم مطالبه بهبود کار را دارم به سمت شما عزیزان متخصص در این حوزه دست تمنا و درخواست برای یاری جهت ارتقای وضعیت فعلی دراز می‌کنم.

ان شاءالله در پناه خداوند باشید و ما را از دعای خیرتان محروم نفرمائید.»

هشتمین جشنواره طنز و رسانه «طنزپهلو» با همکاری معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در حال برگزاری است و عباس حسین‌نژاد دبیری این دوره را به عهده دارد.

کد خبر 749490

دیگر خبرها

  • پشت پرده انتخاب رئیس جدید امان رسانه‌ای شد
  • رونمایی از نخستین چاپ برگردان روزنامه ادب
  • صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد
  • نشست تخصصی «تصویر ایران پس از وعده صادق» برگزار می‌شود
  • بازنمایی رسانه‌ای ایران در جهان بعد از حملات موشکی به رژیم صهیونیستی
  • رسانه های غربی می خواهند پیروان اهل‌بیت را خشونت‌طلب معرفی کنند
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • طرحی برای رسانه‌های فردای ایران
  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • رکورد تیمی ریکرو بانوان ایران شکسته شد