Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@03:37:26 GMT

ویکی‌پدیا صفحه یاسی اشکی را حذف کرد +عکس

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۸۷۸۱۹

میان، "دانشنامه آزاد ویکی‌پدیا" شب گذشته در اقدامی عجیب و بعد از اضافه شدن دلایل منتقدین به دروغ بودن اظهارات یاسی اشکی و پشت پرده واکسن HPV، صفحه یاسی اشکی را حذف کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در روز سه‌شنبه ۸ خرداد، در دوازدهمین روز از ماه مبارک رمضان، برنامه بسیار پربیننده «ماه‌عسل» با اجرای احسان علیخانی، از فردی به نام «یاسمن اشکی» با سابقه یک دهه بیماری ناشناخته با علائمی مشابه ایدز دعوت کرد که به‌تازگی و بعد از کنترل بیماری بسیار نادر و ناشناخته‌اش به کشور بازگشته اس، مهمانی که اظهاراتش تناقضات بسیار جدی داشت و بعضی از کارشناسان از اساس، اظهارات وی را دروغ دانستن؛ از سوی دیگرف بعد از تبلیغ مهمان برنامه علیخانی از واکسنHPV ؛ موجی از انتقاد علیه علیخانی و مهمان ماه عسل به وجود آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منتقدین معتقد بودند که تبلیغ واکسن HPV در حالی در رسانه ملی انجام شده است که در بسیاری از کشورهای دیگر، استفاده از این واکسن به خاطر خطراتی که برای سلامتی زنان و دختران داشته، ممنوع شده است و چرا رسانه ملی بدون هیچ زمینه و تحقیق، اجازه چنین برنامه‌ای را صادر کرده است.

اما در این میان، "دانشنامه آزاد ویکی‌پدیا" شب گذشته در اقدامی عجیب و بعد از اضافه شدن دلایل منتقدین به دروغ بودن اظهارات یاسی اشکی و پشت پرده واکسن HPV، صفحه یاسی اشکی را حذف کرد که در تصاویر زیر، مشخص است.

صفحه ویکی‌پدیا "یاسی اشکی" قبل از حذف شدن صفحه ویکی‌پدیا "یاسی اشکی" بعد از حذف شدن دلایل ویکی پدیا برای حذف صفحه "یاسی اشکی"

منبع: مشرق

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۸۷۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است که عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) شناخته می‌شود، روتاویروس نیز یک ویروس بسیار مسری است که موجب اسهال در کودکان می‌شود.

دکتر عبدالجبار ذاکری افزود: واکسن روتاویروس در سنین دو، چهار و۶ ماهگی و همچنین واکسن پُنوموکوک در سنین دو، چهار و ۱۲ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در هرمزگان

باکتری پنوموکوک می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت، اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس، مننژیت، استئومیلیت، آرتریت سپتیک، اندوکاردیت، پریتونیت، پریکاردیت، سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • اجرای نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال با ۵۸۴ هزار دز
  • واکسیناسیون ۳۰۰ هزار راس دام در استان همدان