Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@23:25:39 GMT

هنرمندان صنایع دستی آذربایجان شرقی تجلیل شدند

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۸۸۸۸۳

هنرمندان صنایع دستی آذربایجان شرقی تجلیل شدند

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار ایرنا، نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی مرحله کشوری مهر اصالت یونسکوست که البته اکنون به مهر اصالت شورای جهانی صنایع دستی تبدیل شده است.
امروز همزمان با روز صنایع دستی مراسمی به منظور گرامی داشت تلاش این هنرمندان به همت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان شرقی در تبریز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون صنایع دستی استان در این مراسم با اشاره به اینکه مسابقه دریافت نشان مرغوبیت ملی صنایع دستی به صورت 2 سالانه و در سال های زوج در کشور برگزار می شود، گفت: در سال های فرد آثار منتخب در سطح جهانی برای دریافت مهر اصالت با هم رقابت می کنند.
فرشاد به آفرین با اشاره به اینکه در سال 1386 در اولین دوره برگزاری برنامه نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی، 2 نشان از 6 نشان اعطا شده متعلق به هنرمندان آذربایجان شرقی بود، گفت: هنرمندان این استان سال گذشته پس از اصفهان و فارس بیشترین نشان را دریافت کردند.
وی با اشاره به اینکه از سال گذشته به لحاظ افزایش روز افزون شرکت کننده ها، برای هر استان سهمیه ای در نظر گرفته شد، گفت: بر این اساس در سال 1396 موفق به دریافت 26 نشان توسط 20 هنرمند شدیم.
به آفرین با اشاره به اینکه هنرمندان در شاخه های هنری مختلف از جمله معرق، میناکاری، کفش و البسه محلی، نقاشی روی سفال و حکاکی روی نقره موفق به دریافت نشان ملی مرغوبیت شدند، از برگزاری نمایشگاه بین المللی صنایع دستی در تبریز از 12 تا 16 تیر ماه سال جاری خبرداد.
به گزارش ایرنا، در سال گذشته حمید کاظم نیا در رشته دستباف های عشایری، یونس پورمشینچی در زمینه ساخت ساز سنتی، خسرو شیری و عظیم مرادی در زمینه ورنی بافی، ایوب مرکب ساز در زمینه تولیدات چرمی، زاکار باقداسارزاده ، لیلا غفاری و شهرام حسنی در زمینه حکاکی روی نقره، رضا میرزاجانی و علی نوری زاده در زمینه چاپ باتیک، ابراهیم قربان پور در زمینه معرق چوب، نسیم خواجه نصیری در زمینه میناکاری، لیلا سادات تائبی در زمینه البسه محلی، نعمیه تقوی در زمینه کفش های سنتی، سعیده خوش رنگی، تهمینه محبی ، مژگان خوش سلیقه، لیلا تقی پور و گروه هنری یانیق در زمینه نقاشی روی سفال موفق به دریافت نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی شدند.
داوری آثار هنرمندان استان برای ورود به بخش کشوری نشان ملی مرغوبیت در سال 1396 را سعید رونقیان، احد پرویز زاد، مهدی ابرهیم پور، فرهاد عیسی زاده و معصومه رضازاده بر عهده داشتند.
در این مراسم همچنین از 3 مدیر آموزشگاه های صنایع دستی شامل مریم محمدی از میانه، نادره زکریا زاده از شبستر و پوران باباپور از مرند همچنین 2 مدیر شهرستان میراث فرهنگی شامل امیر جدایی از مرند و وحید خادمی از ملکان و مریم ابوالفتحی به عنوان همکار بخش مهر اصالت تجلیل شد.
این مراسم با حضور رحیم شهرتی فر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد.
10 ژوئن (مصادف با 20 خرداد) توسط سازمان یونسکو به عنوان روز جهانی صنایع دستی نام گذاری شده است.
3071/6183
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 آذربایجان شرقی اصفهان صنایع دستی صنایع دستی و گردشگری نقاشی روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۸۸۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج و همکاری بسیج دانشجویی، نمایشگاهی از تولیدات صنایع‌دستی دانشجویان خلّاق برپا شد.   در این نمایشگاه، دانشجویان محصولات تولیدی و صنایع‌دستی خود را به معرض نمایش عموم گذاشتند.   از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه، خودباوری بر توانمندی‌های تولیدی دانشجویان، آشنایی دانشجویان با فرصت‌های اشتغال و کارآفرینی با هدف تقویت وضعیت اقتصادی قشر دانشجو، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از طریق پر کردن اوقات فراغت دانشجویان، ایجاد بستر مناسب برای آموزش فراگیری جذب سرمایه‌گذار و فروش محصولات تولیدی در بازارهای تجاری است.   برگزاری چنین برنامه‌هایی موجب می‌شود دانشجویان علاوه بر علم‌آموزی با استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و علمی موجود در دانشگاه و استعدادهای خود، مهارت‌های جدیدی را کسب کنند که در آینده بتوانند با کارآفرینی فرصت‌های اشتغالزایی برای خود و دیگران ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری