Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور مرزی وزارت کشور با تشریح جزئیات مزایای آیین نامه جدید ساماندهی معاملات مرزنشینی گفت: برای شناورهای مرزنشینان ۲۰ تا ۳۰ درصد تخفیف قیمت گازوئیل در نظر گرفته شده است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر ، شهریار حیدری گفت: بخشی از مواد آیین نامه های گذشته که مرتبط با حوزه مرزنشینان بوده است، اصلاح شده که بر این اساس، نزدیک به ۵۰ درصد از این آیین نامه به اجرا گذاشته شده است و از جمله آن می‌توان به جانمایی بازارچه های مرزی در این رابطه اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور مرزی وزارت کشور افزود: رایزنی با کشورهای همسایه و توجیه دست اندرکاران سامانه های مربوط به این آیین نامه نیز در نتیجه اصلاح آیین‌نامه های قبلی صورت گرفته است، بر این اساس برای اصلاح روند کاری، جلساتی با حضور وزیر کشور و وزارت صنعت، اقتصاد، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و دیگر دستگاهها، برگزار و دو آیین نامه ساماندهی مبادلات مرزی اصلاح شده است.

وی با بیان اینکه این آیین نامه، ظرفیت های خوبی را برای مناطق مرزنشین مشمول ایجاد کرده است، گفت: در گذشته، کالاها به پشت مرزهای رسمی و غیررسمی کشور انتقال پیدا می کرد و در نهایت از سوی کوله بران به داخل کشور وارد می شد، اما این کار بدون حضور هیچ دستگاه نظارتی از جمله استاندارد و بهداشت و دخالت آنها صورت می‌گرفت، در حالیکه آیین نامه جدید، ظرفیتی ایجاد کرده است که هم این کار با نظارت دستگاههای مربوطه باشد و هم شان مرزنشین رعایت شود.

به گفته حیدری، بر این اساس در گذشته مرزنشین فقط کار تجار را انجام می داد، اما اکنون همه در مسیر فعالیت مردمان مرزنشین فعالیت می کنند؛ ضمن اینکه در گذشته اگر کشور مقابل مرزها را به هر دلیل تعطیل می‌کرد، روند کار مرزنشینان نیز متوقف می شد، اما در آیین نامه جدید در هر شرایطی، کار مرزنشینان ادامه پیدا می کند.

وی اظهار داشت: اکنون سامانه ای با همکاری وزارت صنعت طراحی شده است که افراد مشمول فعالیت مرزنشینی نیز مشخص شده اند. همچنین کارت فعالیت مرزنشینان در سامانه نیز طراحی شده است و در حال حاضر آنچه که در قالب این آیین نامه دیده شده است، به گونه ای کار را پیش می‌برد که شناورها، لنج ها و نیز ملوانان نیز انگیزه کافی برای انجام عملیات مرزنشینی انگیزه داشته باشند، همچنین در قالب آیین نامه جدید، شناورهایی که در آبهای ایران طی طریق می کنند، از گازوئیل با تخفیف ۲۰ تا ۳۰ درصدی برخوردار می شوند.

مدیرکل امور مرزی وزارت کشور خاطرنشان کرد: تاجر باید رغبت کند که از مبدا به مقصد کالا حمل کند که برای تاجر نیز ۲۰ درصد تخفیف سود بازرگانی لحاظ شده است.

وی اظهار داشت: این دو آیین نامه از سوی وزیر کشور به دستگاههای کشور در روز جاری ابلاغ شده است و انتظار داریم که ظرفیت های خوب این آیین نامه اجرایی شود، ضمن اینکه آنچه که دولت قرار است که در قالب این آیین نامه برای مرزنشینان طراحی کند، اقدامات خوبی را انجام دهد.

به گفته حیدری، از ویژگی های دیگر این آیین نامه آن است که دستگاههایی مثل وزارت صنعت، اقتصاد، سازمان برنامه و بودجه به موازات اجرای این آیین نامه اقدامات اقتصادی نیز انجام دهند؛ بر این اساس در مناطق کردستان، کرمانشاه و سیستان و بلوچستان که مناطق ویژه ای در گذشته تعریف شده اما عملیاتی نشده بودند نیز برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته است؛ به نحوی که اکنون آیین نامه تاکید دارد که به جای اینکه ما واردکننده کالا باشیم، مرزنشینان صادرات کالا انجام دهند. این کار البته در اسلام آباد غرب، بانه، میرجاوه نیز این کار عملیاتی خواهد شد.

وی افزود: وزارت صنعت با حضور دستگاههای تسهیل کننده اشتغال در مرزها مکلف شده اند که ظرف شش ماه، اقدامات موثری را برای ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مرزی ایجاد کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آیین نامه وزارت کشور وزیر کشور مبارزه با قاچاق استاندارد صنعت ایران دولت سازمان برنامه و بودجه سیستان و بلوچستان اشتغال ایجاد اشتغال وزارت کشور گازوییل مرزنشینان شهریار حیدری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۹۰۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان، گفت: کرمان میزبان سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است و اختتامیه این جشنواره نیمه دوم آبان‌ماه برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سعید شاهرخی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: شورای توسعه گردشگری استان کرمان راه‌اندازی شده است و دبیرخانه کرمان 1404 در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان مستقر شده است.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی مکمل جهش تولید را مشارکت مردم می‌دانند، گفت: در این راستا اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با مجموعه‌های خصوصی همکاری خوبی را در پیش گرفته که یکی از این نهادها اتاق بازرگانی استان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به اینکه جشنواره ملی چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سطح کشور برگزار می‌شود، افزود: کرمان میزبان سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است.

وی با بیان اینکه استاندار کرمان نیز در این زمینه به صورت کتبی اعلام آمادگی کردند و اتاق بازرگانی نیز در انتخاب استان کرمان موثر بوده است، ادامه داد: اختتامیه این جشنواره قرار است در نیمه دوم آبان‌ماه در کرمان برگزار شود.

شاهرخی با اشاره به اینکه جلسات برنامه‌ریزی این جشنواره در تهران و کرمان برگزار خواهد شد، گفت: این امکان وجود دارد که از تمام مفاخر علمی، فرهنگی، هنری و غیره در زمان این جشنواره استفاده شود.

وی با بیان اینکه استان کرمان امسال میزبان چند رویداد بزرگ فرهنگی هنری است، افزود: همایش بین‌المللی راه ابریشم نیز مهرماه با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به اینکه کنگره ملی تاریخ معماری و شهرسازی ایران در شهرستان بم برگزار می‌شود، بیان کرد: سمینار باستان شناسان ایران اسفندماه در جیرفت برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال در هفته میراث فرهنگی اشیا و آثار تاریخی استان کرمان که در موزه ملی کشور نگهداری می‌شود برای بازدید عمومی مردم به کرمان منتقل می‌شوند، گفت: بالغ بر 4 هزار شی تاریخی از استان کرمان در موزه ملی نگهداری می‌شود.

سیدمهدی طبیب‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه کرمان آنگونه که باید معرفی نشده و انعکاس مطلوبی از ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری استان کرمان در رسانه‌ها نبوده است، اظهار داشت: متاسفانه هنوز کرمان به‌عنوان مقصد گردشگری در کشور نیست و باید برای آن چاره‌اندیشی کرد تا کرمان در حلقه گردشگری گردشگران قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه رونق اقتصاد گردشگری استان کرمان مستلزم ورود گردشگران داخلی و خارجی است که لازمه آن معرفی خوب کرمان است، ادامه داد: کرمان 10 اثر تاریخی و طبیعی ثبت جهانی دارد که حتماً باید این آثار به جهانیان معرفی شوند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه جشنواره چندرسانه‌ای وزارت میراث یک ظرفیت خوب برای معرفی کرمان است و اتاق بازرگانی از آن حمایت می‌کند، افزود: جدای از این جشنواره وزارت میراث فرهنگی حتماً باید به وظیفه قانونی خود برای معرفی استان کرمان که یک خاستگاه تمدنی دارد اقدام کند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای