Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-03@03:24:43 GMT

فیلم | حمام خون در آتش‌بس/65 نیروی امنیتی افغان کشته شدند

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۹۱۲۸۰

‍‍‍‍‍‍

بین الملل > آسیای میانه و قفقاز - در آستانه آتش‌بس سه روزه طالبان '۶۵ نیروی امنیتی' کشته شدند.

به گزارش خبرآنلاین، در آستانه آتش‌بس سه روزه عید فطر، مقام‌های محلی افغانستان می‌گویند که در حملات طالبان به پاسگاه‌های نیروهای دولتی در نقاط مختلف افغانستان دست‌کم ۶۵ سرباز کشته شدند.

منابع محلی تایید می‌کنند که در نتیجه این حملات ۲۳ سرباز ارتش در ولسوالی "شاه ولی کوت" ولایت جنوبی قندهار، ۱۹ سرباز در ولسوالی "قلعه زال" ولایت شمال شرقی قندوز و ۱۷ نیروی نظامی دیگر در ولسوالی زاول هرات کشته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مقام‌های محلی گفته‌اند که در این حملات ده‌ها جنگجوی طالبان نیز کشته شدند. گروه طالبان مسئولیت این حملات را بر عهده گرفته است.

این حملات در حالی انجام شد که گروه طالبان امروز اعلام کرد به مناسبت عید فطر سه روز آتش‌بس می‌کند. این گروه گفته است نیروهای خارجی مشمول این آتش‌بس نمی‌شوند.
ولت افغانستان دو روز پیش اعلام کرد که به حمایت از فتوای عالمان دین این کشور و با قبول پیشنهاد آنها برای آتش‌بس، از ۲۷ رمضان تا روز پنجم عید فطر علیه طالبان آتش‌بس می‌کند.

اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان در توییتر خود از اعلام آتش‌بس موقتی طالبان استقبال کرده و نوشته است: "ما از اعلام آتش‌بس سه‌روزه طالبان در آغاز عید استقبال می‌کنیم. این امر پس از تصمیم‌گیری جسورانه دولت افغانستان برای متوقف کردن جنگ برای یک دوره زمانی معین صورت گرفته است."

دو روز پیش، آقای غنی در پیام ویدئویی به نیروهای امنیتی افغانستان فرمان داد در مدت اعلام شده، حملات تهاجمی‌ علیه "طالبان مسلح افغان" را متوقف کنند.


آتش‌بس دولت افغانستان شامل سایر گروه‌های پیکارجو در این کشور از جمله گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) و شبکه القاعده نمی‌شود.
ژنرال جان نیکلسون، فرمانده نیروهای ناتو در افغانستان گفته است که نیروهای بین المللی دراین کشور از آتش بس اعلام شده دولت افغانستان پیروی خواهند کرد و در این مدت عملیات خود را علیه گروه موسوم به دولت اسلامی یا داعش در افغانستان تشدید می‌دهند.

اخیرا، صدها عالم دینی در افغانستان فتوایی مبنی بر ناروا بودن جنگ در این کشور صادر کردند. آنها از طرفین جنگ خواهان آتش بس هر چه سریعتر شدند.

اما طالبان این نشست و فتوای عالمان دین را بخشی از جنگ تبلیغاتی آمریکا برای تحت فشار قراردادن طالبان خوانده است.

 

52130

Video/Audio Link

 

دانلود کلید واژه‌ها : اشرف غنی احمدزی - طالبان - افغانستان -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: طالبان افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۹۱۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان اظهار داشت برای دولت جو بایدن درباره چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه سه گزینه وجود داشت. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفت برای دولت بایدن درباره مواجهه با توافقنامه دوحه سه گزینه، عدم اصرار بر مشروط بودن توافق و تاکید به عقب نشینی و مبارزه با تروریسم، خروج از توافق و سرانجام پذیرش مشروط توافقنامه دوحه، وجود داشت.

وی افزود رئیس جمهور بایدن گزینه خروج مشروط نیروها از افغانستان را انتخاب نکرد در حالی که گزینه پذیرش مشروط توافق دوحه را توصیه کرده بودم.

خلیلزاد ادامه داد «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا هم نظر من را توصیه کرده بود اما افراد دیگری در دولت واشنگتن با این استدلال که طالبان حملات‌ خود را علیه نظامیان آمریکایی از سر می‌گیرند از پذیرش توصیه ما خودداری کردند.

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان خاطرنشان کرد نخستین گام‌ها به سوی گفتگو درباره توافق با طالبان در دولت اوباما برداشته شده بود.

خلیلزاد: آمریکا امید به پیروزی برابر طالبان را از دست داده بودموافقت «بلینکن» با ارائه اسناد بررسی خروج نظامی آمریکا از افغانستان به کنگره خلیلزاد: خروج نظامیان آمریکایی دلیل تشدید جنگ در افغانستان نیست

خلیلزاد اظهار داشت کاخ سفید و شورای امنیت ملی آمریکا روند کامل عقب‌نشینی نظامی در سال 2021 را هدایت می‌کردند و در ماه آگست که خروج مرگبار اتفاق افتاد، تصمیم مهم درباره تعامل با طالبان از سوی شورای امنیت ملی دولت جو بایدن گرفته می‌شد.

وی خاطرنشان کرد دولت اشرف غنی با اصل آزادی زندانیان مخالف نبود بلکه با تعداد زیاد آن مخالف بود.

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان با اشاره به تاثیر خروج نظامی آمریکا تصریح کرد این روند تاثیر روانی داشت و بر موازنه قدرت برای دولت اشرف غنی تاثیر منفی گذاشت.

خلیلزاد درباره برنامه‌ریزی احتمالی وزارت خارجه آمریکا در افغانستان هم گفت که این وزارتخانه فاقد هرگونه برنامه‌ریزی بود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • کشته و زخمی شدن ۱۵۴ نفر در حملات داعش در افغانستان
  • حملات داعش در افغانستان بیش از ۱۵۰ کشته و زخمی برجای گذاشته است
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • بیش از ۳۵ کشته در حملات داعش در افغانستان
  • ضرورت مبارزه ایران و افغانستان با داعش به عنوان تهدید مشترک
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • سد طالبان بر مسیر «دوستی»
  • هشدار حزب التحریر به طالبان