Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، حیدر اسکندرپور، شهردار شیراز امروز، 20 خرداد در دیدار نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعهی شیراز با اشاره به چالش‌های اقتصادی موجود در جامعه، این چالش‌ها را بر روند اجرای پروژه‌ها و فعالیت‌های شهرداری تاثیرگذار دانست.
وی با یادآوری اینکه مجموعه‌ شهرداری شیراز، با در بر گرفتن 12 هزار نفر نیروی انسانی و ساختار گسترده، یک سازمان بزرگ محسوب می‌شود، گفت: حدود 40 درصد از جمعیت فارس در شیراز زندگی می‌کنند و به همین دلیل موفقیت شهرداری در ارائه‌ی خدمات مطلوب به شهروندان، موفقیت استان فارس نیز محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهردار شیراز با بیان اینکه حدود 8 هزار نفر از نیروهای شهرداری را پرسنل رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی تشکیل می‌دهند و مابقی نیروهای حجمی محسوب می‌شوند، گفت: بالغ بر 4 هزار نفر از این نیروها فراتر از نیاز شهرداری و طی یک دوره‌ی محدود زمانی جذب شده‌اند.
اسکندرپور با بیان اینکه بودجه‌ شهرداری شیراز امسال 3 هزار و 200 میلیارد تومان پیش‌بینی شده است، بودجه سال گذشته را 3 هزار و 280 میلیارد تومان اعلام و یادآوری کرد که این بودجه به شکل کامل محقق نشده است.
شهردار شیراز با تصریح اینکه بودجه‌ شهرداری یک پیش‌بینی است که باید از روش‌های مختلف محقق شود، مهم‌ترین بخش از مسیرهای تامین بودجه را ساخت و ساز اعلام كرد و گفت:‌ رکود در این بخش عامل مهمی در محقق نشدن بودجه‌ی شهرداری‌ها محسوب می‌شود.
اسکندرپور با تصریح اینکه طرح موضوع تعریف درآمد پایدار برای شهرداری‌ها، با هدف رفع اتکاء این سیستم به درآمدهای حاصل از ساخت و ساز و کاهش در تنش‌های اعتباری مطرح و دنبال شده است، نگاه مجموعه‌ مدیریتی شهرداری شیراز را به این سمت معطوف دانست.
شهردار شیراز، علاوه بر چالش‌های اقتصادی و درآمدی، پدیده‌ مهاجرت و حاشیه‌نشینی را از دیگر چالش‌های مهم تمام کلان‌شهرها، خصوصا شهر شیراز دانست و گفت: امروز شیراز حدود 300 هزار نفر حاشیه‌نشین دارد که با شیب تندی در حال افزایش است؛ اولین نتایج حاشیه‌نشینی، مسائل اجتماعی محسوب می‌شود.
وی با تصریح اینکه چاره‌اندیشی برای مواجهه مناسب با پیامدها و آثار حاشیه‌نشینی یکی از دیدگاه‌های شهرداری شیراز است که از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی این مجموعه دنبال می‌شود، راهکارهایی نظیر ایجاد خانه محله و باز تولید نظام محله را از اقدامات مدنظر برای کاهش آسیب‌های ناشی از این چالش عنوان کرد.
شهردار شیراز در عین‌حال تاکید کرد که برای مواجهه‌ مناسب با پدیده‌ حاشیه‌نشینی و کاهش آسیب‌های ناشی از آن، باید هم‌افزایی و همکاری مناسبی بین مجموعه‌ها و اداره‌ها و نهادهای دیگر متولی مباحث فرهنگی و اجتماعی و شهرداری شیراز ایجاد شده و گسترش یابد.
اسكندرپور در ادامه با اشاره به موضوع بافت تاریخی گفت: در این موضوع، دو دیدگاه موجود است؛ یک دیدگاه مبتنی بر اهمیت بافت تاریخی به عنوان یک ثروت و ایجادکننده ثروت و اشتغال و تولید و دیدگاه دیگر مبتنی بر فرسوده بودن بافت و لزوم تخریب آن استوار شده است.
شهردار شیراز اعتقاد دارد که تقابل بین این دو دیدگاه عاملی مهم در بروز و تداوم چالش‌ها بر سر بافت تاریخی شیراز است.
وی که موافق دیدگاه اول و لزوم استفاده مطلوب از بافت تاریخی با هدف تولید ثروت، اشتغال و تولید است، گفت: بافت می‌تواند ثروت‌زا بوده و زمینه‌ اشتغال و تحول در اقتصاد شهری را فراهم کند؛ اگر مسیر حرکت گردشگران خارجی و حتی داخلی در سفر به شیراز را نگاه و بررسی کنیم، متوجه اهمیت بافت تاریخی شیراز می‌شویم.
شهردار شیراز با اشاره به اینکه بسیاری از شهرهای دنیا با همین دیدگاه، بافت تاریخی را به محل تولید ثروت بدل کرده‌اند، گفت: در سفری که برای انعقاد تفاهم خواهر خواندگی شیراز و نانجینگ به کشور چین داشتم، نظرات جالبی از سوی شهردار نانجینگ در خصوص مشابهت‌های شیراز با آن شهر مطرح شد؛ یکی از این مشابهت‌ها علاوه بر سابقه‌ی پایتختی دو شهر، خاستگاه فیلسوفان و شخصیت‌های تاثیرگذار و ... موضوع بافت تاریخی آنها است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، رویداد و اقتصاد رویداد را یکی از ظرفیت‌های مهم برشمرد که در کشور، فارس و شیراز نسبت به آن غفلت شده است.
اسکندرپور با اشاره به پتانسیل‌های مذهبی، فرهنگی، هنری و تاریخی شیراز، تاکید کرد که می‌توان رویدادهایی را متناسب با داشته‌ها و دیدگاه‌های فرهنگی، مذهبی و اجتماعی، تعریف کرد و از محل این رویدادها، اقتصاد شهری را دگرگون ساخت؛ رویدادی نظیر جشنواره‌های بزرگ.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي حيدر اسكندرپور شهرداري شيراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۹۲۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) وضع ناگوار حاشیه‌نشین‌های مرادآباد

(تصاویر) وضع ناگوار حاشیه‌نشین‌های مرادآباد

دیگر خبرها

  • ‌ پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  •  کارگران، ستون‌های استوار نظام و مظهر خلاقیت و تلاش بی‌وقفه
  • (تصاویر) وضع ناگوار حاشیه‌نشین‌های مرادآباد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان