Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات گفت: مرجع تشخیص این که کدام خبرنگار می‌تواند اینترنت بدون فیلتر دریافت کند و کدام خبرنگار نمی‌تواند دریافت کننده این خدمات باشد وزارت ارتباطات نیست، بلکه متولی امر وزارت ارشاد است.

محمدجواد آذری جهرمی در جمع خبرنگاران در حاشیه بازدید از دستاوردهای پارک علمی و فناوری دانشگاه تهران در پاسخ به این سوال که برخی از پیام‌‌‌رسانان داخلی معتقدند که حمایت‌‌‌های لازم از سوی وزارت ارتباطات صورت نمی‌‌‌گیرد، گفت: شورای عالی فضای مجازی در راستای ساماندهی پیام‌‌‌رسان‌‌‌ها، قانونی را تصویب و به همه دستگاه‌‌‌ها ابلاغ کرد که مطابق آن وظایفی برعهده سایر دستگاه‌‌‌ها قرار داده شده که بر همین اساس شش تکلیف برعهده وزارت ارتباطات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، وی در ارتباط با این تکالیف اظهار داشت: تکالیف وزارت ارتباطات شامل در اختیار گذاشتن فضا و امکانات در مراکز داده مربوط به این وزارتخانه تا تسهیلات برای آنان ایجاد شود، اتصال رایگان به شبکه ملی اطلاعات و در اختیار قرار دادن اینترنت، است. 

بالاترین مقام مسوول حوزه ICT کشور با اشاره به اینکه تکلیف داریم در سمت مصرف‌‌‌کننده تعرفه ترجیهی را برای آنها لحاظ کنیم، تصریح کرد: ضمنا مطابق این قانون از منابعی که در اختیار داریم بابت حمایت از شرکت‌‌‌های دانش‌‌‌بنیان، منابعی را در قالب وام وجوه اداره شده با بهره کم در اختیار آنها قرار می‌دهیم. علاوه بر آن تکلیف شده تا زیرساخت‌‌‌های دولت الکترونیک را در اختیار پیام‌‌‌رسانان بگذاریم.

آذری جهرمی با اعلام اینکه در همه بخش‌‌‌ها، تکالیف را انجام دادیم، خاطرنشان کرد: فقط اتصال پیام‌‌‌رسان‌‌‌ها به زیرساخت‌‌های دولت الکترونیک باقی مانده که در حال انجام است و براساس منابعی که در اختیار داشتیم تلاش شده تا در اختیار آنها قرار داده شود به گونه‌ای که در ارزیابی مرکز ملی فضای مجازی بین دستگاه‌‌‌‌هایی مثل صداوسیما، قوه قضاییه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش که وظیفه حمایت از پیام‌‌‌رسان‌‌‌های بومی را داشتند، وزارت ارتباطات بالاترین عملکرد و ضریب انجام تکالیف را به دست آورد.

وی با تاکید بر اینکه اگر پیام‌‌‌رسان‌‌‌ها نیازمند کمک‌‌‌هایی خارج از این چارچوب‌‌‌ها باشد، نیاز به مقررات دارد، ابراز داشت: تفاوت نظام دولتی و با سایر حوزه‌‌‌ها این است که در دولت هیچ کاری بدون قانون قابل انجام نیست. البته وزیر اختیاراتی دارد اما این اختیارات در حوزه و حیطه قانون است و اگر ما امکاناتی را در اختیار شرکتی قرار دهیم و در اختیار دیگری ندهیم این سوال پیش می‌‌‌آید که چرا از دیگری حمایت صورت نگرفته است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه رشدی که پیام‌‌‌رسانان بومی در این مدت به دست آورده‌‌‌اند با همکاری‌‌‌هایی بوده که وزارت ارتباطات پیش برده است، عنوان کرد: اما یکی از زیرساخت‌‌‌های مهمی که دچار چالش است زیرساخت اعتماد است و از آن کسی که مسئول موضوع اعتماد است، سوال شود که چه اتفاقی در این حوزه افتاده است.

آذری جهرمی ادامه داد: امروز در ارزیابی چگونگی اجرای دستورالعمل مقام معظم رهبری برای دستگاه‌‌‌‌های غیربدنه اجرایی و هم دستورالعمل دولت متوجه می‌‌‌شوید که بیشترین عملکرد در حوزه پیام‌‌‌رسان‌‌‌ها را کدام مجموعه داشته است.

وی با تمجید از کار مجموعه پیام‌‌‌رسان‌‌‌‌های داخلی یادآور شد: آنها کارشان را پیش بردند و خوب کار کردند و ما انتظار مازاد از آنها نداریم چراکه بخشی از آن به نوع نگاه به این شرکت‌‌‌ها و مکانیزم‌‌‌های تبلیغاتی برمی‌‌‌گردد.

این عضو کابینه دولت تدبیر و امید با یادآوری اینکه به طور شفاف در دی ماه سال ۹۶ اعلام کردم که این شرکت‌‌‌‌ها توان تحمل یک میلیون و پانصد هزار کاربر را دارند، بیان کرد: بعد از ادامه ارزیابی‌‌‌ها در فروردین ۹۷ اعلام کردیم که با همه اقدامات پیام‌‌‌رسانان و بسته‌‌‌های حمایتی توان آنها به ۱۵ میلیون کاربر رسیده است در حالی که برخی اینگونه بیان کردند که پیام‌‌‌رسانان داخلی امروز ظرفیت پوشش همه نیازهای کشور را دارند و توقع و انتظار مازاد بر توان تیم‌‌‌های داخلی ایجاد کردند.

آذری جهرمی با تاکید بر اینکه نباید بر تیم‌‌‌های دانش‌‌‌بنیان داخلی تکالیف و چهارچوب‌‌‌هایی را اعمال کنیم که تحمل آن را ندارند، گفت: اگر امروز به ظرفیت‌‌‌های پیام‌‌‌رسانان داخلی نگاه کنیم، آنها و رشد قابل قبول و قابل توجهی داشتند و امروز ۱۰ میلیون و پانصد هزار کاربر بدون اختلال امروز کار می‌‌کنند.

وی در مورد علت ناراضی بودن بعضی از پیام‌‌‌‌رسانان اظهار داشت: وقتی جامعه، تیمی را مقصر بداند که با همه محدودیت‌‌‌ها و چالش‌‌‌های فنی، شش ماه یا یک سال کار خود را شروع کرده، موضوع اینگونه مطرح می‌‌‌شود که از من حمایت نشده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از رسانه‌‌‌ها به خصوص رسانه ملی خواست تا با واقعیات و داشته‌‌‌ها، مسایل کشور را حل کنیم و نه با تفکر و آرزوها و تصریح کرد: باید آرزوها را به عنوان شاخص قرار دهیم و حرکت کنیم و انتظارات فراتر از توان فعلی مجموعه‌‌‌ها را نباید درست کرد.

آذری جهرمی با بیان اینکه پیام‌‌‌رسانان ما ظرفیت مدیریت فضای سیاسی کشور و ظرفیت به دوش کشیدن بار سیاسی فعالیت رسانه‌‌‌ای کشور را ندارد، خاطرنشان کرد: چون برای رسانه‌‌‌‌ها محدودیت‌‌‌‌ها ایجاد شده بنابراین همه انتظارات این است که بار رسانه را پیام‌‌‌رسان مدیریت کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: علمی و فناوری فضای مجازی وزارتخانه قانون دولت الکترونیک دولت وزارت فرهنگ و ارشاد وزارت آموزش و پرورش ارتباطات و فناوری دی ماه پوشش رشد فناوری اطلاعات رسانه ملی شاخص رسانه اینترنت پیام رسان محمدجواد آذری جهرمی پیام رسان بومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۹۸۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان

  مدیرکل دفتر سرمایه انسانی وزارت نیرو در این آیین با بیان اینکه بهره‌گیری از دانش در حل مسائل شرکت توزیع برق همدان جای قدردانی دارد، گفت: مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان پیش نیازهایی، چون تفکر، دانش‌ورزی و ارتقای بهره‌وری را پشت سر گذاشته و حرکت به سمت بهره‌گیری از علم و دانش در حل مسائل دارد.

مصطفی شاه بوداغیان با بیان اینکه تصمیمات آینده ما بر مبنای داده‌ها و هوش مصنوعی است که باید به بهترین شکل از آن‌ها برخوردار شد، اظهار کرد: ستادی در وزارت نیرو شکل می‌گیرد که نیرو‌های شرکت توزیع برق استان همدان می‌تواند با ارتباط‌گیری با آن سرعت پیشرفت کار خود را را در پیشبرد برنامه‌های مورد نظر بیشتر کنند.

شاه بوداغیان با بیان اینکه امیدواریم به سمتی حرکت کنیم که در حوزه‌های مختلف پیش‌بینی‌هایی را با درصد خطای بسیار پایین داشته باشیم، گفت: شرکت توانیر و مجموع شرکت توزیع در این مسیر قدم گذاشتند و امیدواریم در آینده نزدیک به سمتی حرکت کنیم که همه فرآیند‌ها بر مبنای واقعیت‌ها و داده‌ها باشد و تصمیمات کاملا علمی شکل گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان نیز در این آیین گفت: سال گذشته ناترازی در صنعت برق داشتیم بنابراین باید تغییر در حوزه مصرف صورت بگیرد و به اعتدال در مصرف برسیم.

امیرضا یوسفیان با بیان اینکه امروز حرکت به سمت انرژی تجدیدپذیر اجتناب‌ناپذیر است، گفت: از صرفه‌جویی می‌توانیم به سمت تامین تولید برویم تا نیازی به واردات نداشته باشیم.

او با تاکید بر اینکه در موضوع مصرف در همه حوزه‌ها ناترازی وجود دارد بر فرهنگ مصرف انرژی در کشور تاکید کرد و گفت: در خیلی از حوزه‌ها از جمله آب اهل اسراف هستیم و امروز فروچاله‌هایی که به وجود آمده، نتیجه مصرف بی‌رویه ماست.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان با اشاره به تامین آب شرب شهر همدان با تلاش‌های انجام شده و اهتمام دولت، گفت: سال گذشته با وجود خشکسالی و کمبود ذخایر منابع آبی توانستیم آب لازم را تامین کنیم تا مشکل آب همدان حل شود، با این حال از آب برای شستشوی منازل و خودرو‌ها استفاده می‌کنیم که این مسائل نیاز به تحلیل رفتار‌های فرهنگی دارد.

او با بیان اینکه کارگر ماهر و پرانگیزه رکن جهش تولید است، افزود: نگاه وزارت نیرو به کار و کارگر و نیروی انسانی منطبق بر نگاهی است که دین اسلام تبیین و تاکید کرده است.

منبع ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • پیام لیبرمن به سیاستمداران اسرائیلی: ساکت باشید
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید