Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولان کوبایی اظهار کردند که همچنان در خصوص پرونده بیماری مرموز شماری از دیپلمات‌های آمریکا در این کشور سردرگم هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، بیش از 20 تن از دیپلمات‌های آمریکایی که در هاوانا مشغول فعالیت بودند، دچار مشکلات مغزی شده‌اند که وزارت امور خارجه آمریکا معتقد است که این مشکلات در پی "حمله‌ای" توسط تسلیحات سری ناشناخته و احتمالا یک دستگاه صوتی یا تولید امواج مایکروویو صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرونده‌های مربوط به بیماری این افراد از پایان سال 2016 تا تابستان 2017 مطرح شد و علائم آنان از دست دادن توانایی شنوایی، اختلال شناختی، سرگیجه، بی‌خوابی و مشکلات بینایی را شامل می‌شد.

آمریکا کوبا را مسئول بروز این بیماری می‌داند و معتقد است که چنانچه این بیماری به دلیل حمله کوبایی‌ها نبوده، آنان همچنان به خاطر عدم حفاطت از دیپلمات‌های آمریکایی متهم هستند. در پی این حادثه، آمریکا بیش از نیمی از دیپلمات‌های خود را از کوبا خارج و 15 تن از دیپلمات‌های کوبایی را نیز از واشنگتن اخراج کرد.

وزارت امور خارجه کوبا در بیانیه‌ای اعلام کرد: پس از بیش از یک سال تحقیقات به سرپرستی آژانس‌های ویژه و کارشناسان آمریکایی و کوبایی، می‌توانیم تایید کنیم که هیچ توضیح علمی و یا فرضیه معتبری که اقدامات انتقام‌جویانه آمریکا را توجیه کند، به دست نیاورده‌ایم.

این بیانیه ادامه می‌دهد، کوبا تمایل خود را به همکاری با مسئولان آمریکایی برای روشن کردن این وضعیت ابراز می‌کند.

وزارت امور خارجه کوبا در این بیانیه افزود: هاوانا یادداشت‌هایی از تازه‌ترین پرونده‌های گزارش شده از سوی سفارت آمریکا تهیه کرده که در 29 مه منتشر شده‌اند و به بیمار شدن یکی از کارکنان آمریکایی در اثر "صدایی ناشناخته" در محل سکونتش در چین می‌پردازند.

سفارت آمریکا در پکن پس از آن که کارکنان دولت را از این شهر خارج کرد، برای شهروندانش در چین هشداری را در خصوص سلامت این افراد صادر کرد که دومین هشدار در دو هفته اخیر است و هراس‌هایی را درباره مرتبط بود این مساله با وقایع کوبا برمی‌انگیزد.

مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا یگانی را برای نظارت بر واکنش‌ها در خصوص این بیماری مرموز در کوبا و چین تعیین کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آمريكا كوبا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۰۳۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلمات ایرانی: جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ به حامیان نسل‌کشی در غزه است

کاردار ایران در لندن در پیامی اعلام کرد که جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ها به حامیان نسل کشی در غزه در غرب است.

به گزارش ایسنا، «سید مهدی حسینی متین» در پیامی در حساب شخصی خود در شبکه مجازی ایکس نوشت: دانشگاه یورک اعلام کرده است که دیگر در شرکت‌هایی که عمدتا سلاح‌ها و محصولات یا خدمات نظامی مرتبط می‌سازند یا می‌فروشند، سرمایه گذاری نمی‌کند.

وی این اقدام دانشگاه یورک متاثر از تحولات و اعتراض‌های دانشجویی در سراسر دنیا دانست و گفت: جنبش دانشجویی امروز در خط مقدم اعتراض‌ها به حامیان نسل‌کشی در غزه در غرب است.

شایان ذکر است، این تصمیم به دنبال درخواست اعضای جامعه یورک براق قطع این روابط سرمایه گذاری و تجدید تعهدات دانشگاه در قبلا ماموریت‌های خود در راستای منافع عمومی است.

اعتراضات دانشجویی علیه جنگ اسرائیل در غزه در سراسر آمریکا ادامه دارد و در جریان دخالت پلیس، ۵۵۰ نفر نیز بازداشت شده‌اند. این اعتراضات به دانشگاه‌ها در کشورهای دیگر از جمله دانشگاه‌های اروپایی نیز کشیده شده است. بر اساس آمار ارائه شده توسط ان. بی. سی، دانشجویان دست کم ۴۰ دانشگاه و کالج آمریکایی و کانادایی برای همبستگی با غزه چادر تحصن برپا کرده‌اند و این تحصن‌ها با وجود هشدار و دخالت پلیس همچنان ادامه دارد.

دانشجویان از دانشگاه‌ها می‌خواهند تا روابط خود را با شرکت‌هایی که به جنگ رژیم صهیونیستی در غزه کمک می‌کنند، قطع کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • اختلاف ها حل نشد اما واشنگتن و پکن مسیر گفت و گو را انتخاب کردند
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • (عکس) حضور دیپلمات زن بی‌حجاب در همایش سخنرانی رئیسی
  • دیپلمات ایرانی: جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ به حامیان نسل‌کشی در غزه است
  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد